Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 22
crengu75 spune:
Si eu am mai intrat inainte de culcare sa vad vesti noi.
Ada, eu nu mai am greturi, nici scurgeri, nimic. Totul este ok, ma simt bine.
Urmeaza echo la 12 sapt. Totusi, nu am inteles cand se face echo morfologica, dr. de familie mi-a zis ca in a 11a sapt, ginecologul ca in a 12a, iar dr de la echo mi-a zis sa vin in a 13 a. Eu in care sa ma duc? Sa fac o medie? Voi ce stii fetelor?
Si inca ceva, poate stie cineva cum il pot gasi pe acel dr celebru Iosup. Eu sunt din Suceava si as vrea si eu un echo la el, mai ales ca la noi nu am auzit sa dea cineva filmulet cu bebe miscator.
daca ma puteti ajuta as fi recunoscatoare.
Noapte buna.
Visul meu
Crengu 8+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
OanaRusu spune:
Eu mai bantui pe aici cu greturi usoare (ca am dat o fuga cu masina pana la magazin si am condus cam grabit asa ca acuma mi-e tot stomacul in gura )
Precis Mariaanna nu face capitol nou, se ofera cineva?
Sau fac eu??
Miromania, Vela, bun venit , sper sa mai animam putin atmosfera chiar daca mi-e sufletul asa de greu pentru durerea lui Mariaanna
Oana 15+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Crengu, eu si la Paul si la sarcina de acum am mers la 12 saptamani implinite - deci 12+.
Sincer, am o prietena care stie echo si are acces, asa ca am abuzat si l-am vazut pe bebica si la 11 sapt, iti spun drept ca e tare mare diferenta, la 11 sapt nu se vad degetelele, nu se poate masura translucenta nucala.... deci eu zic ca 12+ - chiar 13 - da' eu nu-s doctor
Mi-a placut la echo de 12 sapt ca se vede tare bine tot - adica tot corpul - si am avut surpriza sa-i aud si inimioara - n-am stiut ca are si doppler, la Paul inimioara i-am auzit-o abia inainte de a naste, la monitorizari.
Oana 15+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
crengu75 spune:
Multumesc Oana, deci am sa ma duc in 12+, sa vedem tot ce trebuie.
Si este bine sa deschizi capitol nou. Eu oricum nu ma pricep.
Visul meu
Crengu 8+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
IrinaL spune:
Buna, fetelor!
Mariaanna a postat astazi un mesaj la odiseea noastra, spunea ca familia a ajutat-o sa-si mai revina putin, era cam trista, dar increzatoare ca visul i se va realiza pana la urma. Se pare ca fetita ei a avut o malformatie a cordului, pe care nu au detectat-o ecografiile.
quote:
Originally posted by Ada_S
Buna mamici, cum va simtiti azi? Mai sunt mamici cu greturi?
De mariaanna mai stie cineva ceva?
Ada 9+ mamica de baietel (25.06.2006)
Irina 37+Ileana