Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Din pacate e adevarat. Mariaanna a pierdut fetita.... Of, Doamne, ce tragedie! Nici nu indraznesc sa-mi imaginez ce simte...
Mariaanna, suntem alaturi de tine si ne rugam sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste nenorocirea asta.

Irina 35+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna fetelor si eu sunt mamica la a doua sarcina si as vrea sa-mi impartasesc aceasta experienta cu voi.Imi pare rau insa ca am nimerit intr-un moment asa trist pentru Mariaanna, desi imi dau seama prin ce trece nu pot si nici nu incerc sa ma pun in locul ei pentru ca as inebuni de durere.Sper ca Dumnezeu sa-i dea putere sa depaseasca momentul pentru Alex.
Va spun totusi La multi!!!

vela33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Nu imi vine sa cred ce citesc, nu poate fi real. Nici macar nu stiu ce sa scriu, cuvintele sunt de prisos acum.
Mariaana trebuie sa fi tare, suntem alaturi de tine.

Ada 8+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Sunt tare trista ce i s-a intamplat Marianei, sa ne rugam la Dumnezeu sa o intareasca si sa-i dea putere ei si familiei sa treaca mai usor peste aceasta tragedie.

danybv38Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Vela bine ai venit te rog sa ne ierti dar cu aceasta tragedie parca ne-a pierit cheful.

Ada 9+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne Dumnezeule mare!!!! abia acum am citit ce nenorocire s-a intamplat!!! Mariaana, Doamne Doamne sa fie alaturi de tine si de familia ta, sa va dea puterea sa gasiti liniste si pace!

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Am citit povestea Marianei si acum cand stiu prin cate a terecut imi pare si mai rau pentru ea si va inteleg reactiile, sper sa-si revina toata lumea.

vela33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mariaanna, pentru ingerasul vostru, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste acest necaz

Oana 15+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Buna mamici, cum va simtiti azi? Mai sunt mamici cu greturi?
De mariaanna mai stie cineva ceva?

Ada 9+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miromania spune:

Buna.As dori si eu sa ma alatur am o fetita de 8 ani si sunt insarcinata in 19 saptamani de curand am aflat ca o sa mai am inca o fetita pe care o vom boteza Anabelle nume ales de fetita mea.Sarbatori fericite la toata lumea.

Mergi la inceput