Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 15
acina spune:
Buna dimineata,
Am aparut si eu pe aici.
Inca ma simt nasol, nu stiu de ce.Ma doare si capul .
Aseara am tras de mine si am iesit cu baietii la plimbare prin zapada.Andrei a fost incantat de zapada, a rascolit-o cu lopatica.
Voiam sa va intreb voi aveti carcei?
Eu am avut parte de un carcel in timp ce dormeam, primul meu carcel, m-am speriat f tare si nu stiam ce sa fac.S-a trezit si sotul meu si m-a masat pe picior pana mi-a trecut.Dar inca schiopatez de la carcelul ala.Sper sa-mi treaca, eu nu am avut asa ceva la prima sarcina.
Voi cum sunteti? Sper ca bine.
Va pup pe toate fara exceptie
Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
mariaanna spune:
'Neata, fetelor!
Cum va simtiti azi?
Acina, carceii sunt groaznici...mai ales daca te apuca noaptea!Pana acum am avut doar vreo doi...Mi-e si frica sa ma intind!
Daca vrei un remediu...cand te apuca, nu trebuie sa freci locul, ci doar sa impingi calcaiul inainte si sa tragi de varful piciorului.Trece imediat!Daca nu, durerea persista catva timp!
Ada, tina, cristina, ana, crisandrada, ce mai faceti?
Si celelalte, unde sunteti?
Pupici!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Ada_S spune:
Neatza mamici.
Si eu ma balonez foarte tare si e asa neplacut, la prima sarcina nu am fost asa, fac o burta de parca as avea 4 luni de sarcina iar dimineata cand ma trezesc dispare pt cateva ore cand o iau de la capat si zi de zi e la fel. Tot sper ca poate azi nu ma balonez, sunt atenta si la ce mananc dar degeaba.
acina in prima sarcina si eu am avut carcei la picior si tot asa ma prindeau in timpul somnului dar nu pot sa zic ca ma durea tare. Dr. mi-a prescris magneziu dupa care mi-a trecut de tot.
Eu am si uitat de aceste neplaceri, daca nu spuneai nici nu imi mai aminteam ca dealtfel multe altele care acum mi se par mult mai grele. De ex am impresia ca la sarcina trecuta nu am avut chiar asa mare greata............dar imi reaminteste sotul. Fetelor cum se poate sa fi uitat asa repede........ca nu a trecut asa mult timp.
Acum ma gandesc ca in prima sarcina pe la jumatate am avut probleme de memorie si de concentrare si ma simteam asa nasol mai ales ca meseria mea functioneaza mai bine daca retin datele. Dar am mai auzit asta si de la alte mamici. La voi cum a fost?Sau cum este la cele care au sarcina mai inaintata?
Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)
ana_a spune:
Ada, eu la prima sarcina am supravietuit doar cu un neuron...si ala mai mult adormit...imi amintesc ca imi era tareee greu capul si nu ma puteam concentra la nimic, nu stiu cum se face...poate nu ma credeti dar o asa lipsa de concentrare nu am mai avut...
Ei bine, nici acum nu ma pot lauda ca as fi mai altfel, sotul ma mai cearta cand ma vede asa imprastiata,era sa ma calce o masina in parcare la kaufland, si in magazin ma duceam ca moca cu caruciorul pana ma opream in alti oameni...offf
acina, carcei am avut si eu la prima sarcina, acu mi-ai adus aminte de ei
Ada, sa stii ca se poate uita asa de usor toate simtomele astea...si tot asa, sotul imi mai aminteste ca am mai avut si greturi si somnuri si indispozitii...in schimb aveam un chef nebun de , pe cand acuma....mi-a scazut cheful ingrozitor de tare, atat de tare ca nu ma recunosc
mariaanna, tu cum te mai simti?Mai ai rabdare?? Alex asteapta fratioara/fratiorul??
Toate cele bune!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
onyxg1998 spune:
Buna seara, mamici cu burtici,
din pacate, si eu am carcei, o gramada dar in talpa, si mai ales noaptea... e groaznic ca ma trezesc din somn si mor de durere. Sau ma mai trezesc si mai stranut si simt cum ma injunghie burta rau, trebuie sa stau linistita fara sa ma misc si sa respir incet incet ca sa-mi treaca.
De kg ce sa va spun, si eu am luat la prima sarcina 19 kg, si dupa ce am nascut, am dat jos aproape 10 kg, dar am ramas cu vreo 6-7 si nu le-am mai dat jos, cel mai mult am coborat pana la 47 kg (inainte sa raman insarcinata aveam 43 kg, si am 1’57). Pana acum am luat 5’5-6 kg, aprox. Sper sa nu iau mai mult de 10-12 kg cel mult. Inainte ma mai tineam sa nu mananc prea mult, dar se vede treaba ca nu mai pot, mananc destul, mai ales daca imi place ceva. Sper exemplu, azi am mancat 3 sarmalute si o farfurie de ciorba de fasole, si o bucatica de ciocolata. Si de dimineata o turta cu zahar si un cola cao. Si acum vreo jumatate de ora o banana. Vi se pare mult? Eu sunt de abia mai respir, desi sincer nu mi se pare asa mult, nu?
Pupik de la Onyx si Vlad
aancuta spune:
Super subiect! Si eu am un baietel de 1 an si 7 luni si sunt gravida in 12 saptamani. Ce sa zic, fata de prima sarcina mi se pare mai greu; trebuie sa alerg tot timpul dupa baiat, trebuie sa ma joc atunci cand nu mai are chef sa se joace singurel. In ceea ce priveste burtica mi se pare ca a crescut mult mai repede (cel putin pana acum). Greturile parca sunt mai intense decat prima data. Abia astept sa vad ce va fi, imi doresc cu tot sufletul o fetita, dar... sa vedem ...
gcibo spune:
Ce ma bucur ca exista thread-ul asta. Chiar ma intrebam daca putem vorbi indiferent de varsta lui bb1 despre sarcina cu bb2, de asemenea indiferent cat e de mare ea...
Eu am un baietel de 1 an si 1 luna si sunt gravida in 7 saptamani. Speram la o fratioara la fel de frumoasa si cuminte ca "fetita" Rares despre care toata lumea ne intreaba cum o cheama. :)
Mami de Rares (26 octombrie 2006) acum 7+
OanaRusu spune:
Buna mamici cu burtici
Am si eu un baietel de 1 an si jumatate si inca o burtica de 14 saptamani - tare m-am bucurat sa va gasesc!!
Apropo de sangerari, ce multe cazuri!!
La prima sarcina am sangerat vreo 4 saptamani - primele 2 imi venea sa innebunesc ca am stat la pat si aveam si o ditamai criza lombara - da' a trecut cu bine si unde ma temeam ca nu duc la termen, am ajuns la mai bine de 41 de saptamani sa-l rog pe Paul sa iasa.....
Am sangerat si cu sarcina asta deja de 2 ori - sunt si eu cu duphaston acuma, am vazut inca pe cineva, parca Ada(?), sper sa trec cu bine in trim 2 si sa ajung la vremurile bune pe care le-am avut si la prima sarcina
Pa-pa!!
Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
gcibo spune:
Mie mi se pare ca am greturi mai mici in intensitate fata de prima sarcina, dar vom vedea ce va urma. In rest cred ca sunt mult mai obosita dar asta poate fi si din cauza ca alergam mult acum ca invatam sa mergem din ce in ce mai bine :)
Diferenta cea mai mare este ca acum imi e foarte foame tot timpul...inca nu mananc chiar tot timpul insa.
Si abia miercuri mergem sa-l vedem pe bb2 desi pe Rares l-am vazut de la 3 saptamani...e drept ca nu se vedea nimic, dar noi ne-am dus la eco :)
Mami de Rares (26 octombrie 2006) acum 7+
acina spune:
A, deci ati avut si voi carcei.
Eu daca nu am avut nici nu stiam cum sa procedez ca sa-mi treaca.
Aancuta, gcibo, Oana bine ati venit printre noi.Sarcini usoare va doresc.
Pupicei multi dragutele mele.
Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/