Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna, mamici!

Ma bucur Mikycris ca te-au lasat greturile nesuferite!

Ada - cum mai esti? Mai sangerezi?

Acina - felicitari pentru fetita!

Noi crestem, odata , adica si burtica mea si Vladic

Ma chinuie nesuferitele dureri de spate, pe care le-am avut si sarcina trecuta. De-ar trece mai repede!

Cu trimiterea copilului la bunici nu sunt nici eu de acord, si soacra'mea zicea ca ar fi bine sa i-l dau ei pe Vladic o perioada, a avut noroc ca am vorbit la telefon si nu tete-a-tete, ca nu se stie ce-i ziceam in schimb la propunerea asta! Eu nu concep sa stau o zi fara el, plus ca asa am citit si eu, ca s-ar simti exclus si ar invinui pe bebe 2 pentru "izgonire", asa ca nu are rost sa creeam ura intre frati inca de la bun inceput.

Va pup si o duminica excelenta sa aveti!

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata dragutelor,
cum va mai simtiti azi?
Eu sunt bine, doar dimineata vomit .Avem 15 sapt deja suntem fetita mare de 100 g si 96mm deci super bine.Pe 17 merg la eco si va spun mai multe.
Crengu , bine ai venit printre noi, sarcina usoara si sanatate.Ai grija de tine.
IrinaL 2700g , e fetita mare , mai ai un pic si scapi.Ma bcur ca e totul bine.Cum nasti?
Ada cum mai esti?
Miki mai vomiti?
Tina, Cristina
Mariaanna esti ok?Ai nascut?Baga si tu un mesaj.

Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Acina, buna dimineata! Ma bucur ca ai vesti bune. Mai ai putin si scapi si de greturi.
Eu as vrea sa nasc natural, desi mi-e putin frica. Data trecuta nu au apucat sa-mi faca epidurala, ca am ajuns la spital cu dilataite 8 si m-a cam durut. Dar am nascut repede si sper ca acum sa fie si mai repede. In fine, o sa vad. Te pup.

Irina 35+ Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Am o groaza de treburi, curat, mancare, care dureaza dublu fatA DE CAT AR FI NORMAL, CA MA AJUTA SI PRUNCUL, SCOTAND CE BAG EU LA LOCURILE LOR. Si acum, dupa ce i-am servit portia de cereale, m-am pus si eu sa mananc ca omu ceva macaroane, si el ii numa cu manuta in farfuria mea, imprastiind macaroane prin toata casa, iar inainte de asta mi-a scos cosul de gunoi de la locul lui si s-a adus in mijlocul case, noroc ca era gol, plus ca a imprastiat si vreo 4 pampersi prin casa, ca o apucat la punga de pampersi, si niste globuri, scoase din dulap si, bineinteles din cutia lor, completeaza tabloul final de dezastru artistic. No, am terminat macaroanele, stat la o mica barfa, si ma apuc iar de smotru, sper sa reusesc cat de cat pana diseara.

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina si eu tot natural as vrea, cu epidurala.Asa l-am nascut si pe Andrei.Eu sper ca tot la fel de usor sa fie si de data asta.
Cristina, dar te ajuta copilul bine d etot.Ei lasa te descurci tu.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, la noi nici o schimbare, sangerez la fel cateva picaturi pe hartie cand sunt roz cand sunt maro, nu e nevoie nici sa imi pun tampon ca nu patez chilotul, tare ciudat, nu?
Cristina Goji ai grija cu treaba prin casa........sa nu cumva sa te fortezi...........iar cu nazdravanul, cunosc povestea asa e si la noi.......si cica ar trebui sa ma odihnesc, dar eu cand vad casa intoarsa nu ma mai pot odihnii de fel, trebuie sa asez la loc lucrurile apoi ma pot odihnii pana le imprastie iar........si tot asa, cateodata ma enerveaza apoi imediat ma apuca rasul si imi dau lacrimile de fericire gandindu-ma ce baiat mare am.
Fetelor nu e normal sa ne stresam atat cu ordinea asta, important e sa fie curatenie ca ordine nu prea poti sa tii de dragalasi.

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Eu baiatul dupa 9 ore de chinuri in spital l-am nascut cu cezariana de urgenta, dupa cezariana medicul imi promitea ca a 2-a oara o sa nastem natural. Sincer eu parca am retineri sa nasc natural acum, nu ca nu as fi deacord cu asta dar asa presimt eu ca e mai bine cu cezariana. Dar o sa las totusi dupa medic ca el stie mai bine.

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna fetele,

Mie mos Niculae mi-a adus un test de sarcina pozitiv, deci sunt insarcinata in 5 saptamani, super din tot sufletul sa fie baietel. Eu am o fetita de 10 luni, acest bb2 ne-a cam luat prin surprindere, dar il primim cu multa dragoste.

DPN = 11 aug 2008

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Nici eu nu am mai scris ca ieri mi-a fost rau de numa de unde ma bucuram ca ma simteam putin mai bine, nu am eu norocul asta.
Acuma suntem pe ultima suta de metri cu poregatirile pt plecat in ro duminica pe 16 tre sa fim la aeroport si cand ma gandesc ca mai stam si cateva ore in bucuresti in aeroport ma apuca groaza. Sper sa nu uit nimic mai am de spalat niste haine tre sa ne apucam de burdusit valizele uff stresant tare. Sa terminam odata si sa venim inapoi sa stau linistita. E super stresant sa calatoresti cu burtica si bebe mic. Nu parea asa greu dar acuma ma ia groaza daca ceva merge aiurea daca fata face scandal si se uita toti la mine ca la felul 20.
Legat de curatenie si ordine si eu is disperata ca la noi sufrageria arata ca dupa razboi jucarii pungi servetele topogan haine etc etc. Oricat ma chinui sa fac ordine si curat acuma fac in cateva ore e la loc.
Ada eu am nascut natural abia luni dim cu toate ca au inceput contractiile samb seara deci iti dai seama. Noroc ca mi-au facut epidurala ca nu mai rezistam de obosita ce eram, daca eram mai odihnita creca mergea si fara da asa eram rupta. Daca ai facut cezariana prima oara ti se pare ca asa e mai usor cum eu am nascut natural si zic vai ce usor a fost ca dupa ce am nascut am uitat de toate in 2 sapt eram ca noua ca avusesem ceva cusaturi si chiar de a doua zi noi ieseam la plimbare cu carutul prin centrul londrei, deci ce sa zic sper sa fie ok si de data asta poate dureaza mai putin ca se zice ca la al doilea nasti mai repede. Is curioasa cand o sa vrea bebe sa vina fata am nascut-o la fix 41 de sapt daca mai statea 2 zile ma induceau astia aveam deja programarea facuta. Bine ca a inceput travaliul de la natura.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iriss bine ai venit si aici.
Miky sper ca esti mai ok cu gretruile si eu ieri tare rau am foist de la greturile astea nesuferite.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput