Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, fetelor!!!
Ce mai faceti?
Eu nu am mai scris de ceva timp pentru ca nu m-am simtit in stare.
Ma simt din ce in ce mai rau, mai mare, mai grea...Burta e intarita aproape mereu, ma doare ficatul iar noaptea stau mai mult de veghe, decat dorm.Mai am vreo 4-5 saptamani, dar e mult pana atunci.Sunt din ce in ce mai obosita...Cand imi va veni chef grozav de treaba, inseamna ca e timpul sa nasc.Pana atunci,as staaaaaaaa.....
Va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase si sa nasteti usor.

mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor.Sunt si eu o mamica si astept sa vina pe lume cel de-al doilea bebelus.Va doresc sarcina usoara si aveti grija de voi .Va

danybv35Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

mariaanna, ma bucur ca ne-ai scris.......ai grija de tine.
Mada, nu ti-a fost usor deloc sa speram ca a2-a nastere v-a fi mai usoara.
Si eu am avut tot felul de complicatii in timpul sarcinii, la 5 luni de sarcina mi-au zis ca am placenta inserata, suspect de placenta previa si ca poate o sa nasc prematur, da de unde pe la 7 luni nu mai era nici o problema cu placenta in schimb am facut preeclamsie, am inceput sa retin lichide de numa, eliminam nu stiu ce proteine prin urina si de la tensiune foarte mica am ajuns la o tensiune f mare din cauza asta in luna 9 aveam o durere cumplita de cap si vomitam intruna datorita fluctuatiilor de tensiune. Toate bune si frumoase......cu toate ca ne asteptam sa nasc prematur s-a intamplat exact inversul, copilul nu mai vroia sa iasa asa ca intr-o joi dimineata mi-au facut prima amniocenteza, spuneau fetele ca cele care fac amniocenteza in ultima luna deobicei se declanseaza travaliul pana seara, la mine nimic.Am facut amniocenteza joi, vineri, sambata iar duminica dim la 6 a zis dr ca nu are curaj sa ma mai lase asa ca mi s-a pus ceva gel pt declansarea nasterii care mi-a provocat instantaneu dureri oribile, apoi peste 2 ore ceva perfuzie dupa care a fost si mai rau si la 12 am incercat sa nastem, dar nu am reusit si nu stiu din ce motiv dr s-a dus la tel a sunat inca o dr de urgenta, am inteles doar atat ca va fi cezariana la 4 maini(de parca eram la concert de Liszt) si m-au dus de urgenta in sala de operatie, toti erau agitati....medicul striga la anestezista sa se grabeasca cu anestezia.....anestezista zicea ca nu poate ca am contractiile prea mari si ma misc..........la un mom dat erau vre-o 10 inauntru.Recunosc ca m-am cam speriat dar imi era asa de rau si eram asa obosita ca ma chinuiam doar sa nu ma inec cu propria voma din cauza contractiilor prea mari. Astfel ca m-au taiat si la cateva minute dupa mi-a zis dr."Draga mea nu l-ai fi putut naste ca avea cordonul omb de 3 ori in jurul gatului".
Dupa anestezie nu mi-am simtit picioarele pana a2-a zi, din cauza lichidelor care refuzau sa imi paraseasca corpul, au avut ceva emotii doctorii dar a fost ok.
Lichidele din corp mi s-au dus la 2 sapt dupa ce am nascut in decurs de o sapt am slabit 24 de kg, trebuia sa schimb si patul nu numai camasa de noapte si lenjeria, asa tare transpiram.

Fetelor va rog sa ma iertati ca am scris asa mult....am scurtat povestea cat am putut.

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Doamne, Ada, din ce povestesti tu a fost cam grava treaba! Bine ca s-a terminat cu bine!

Mada/b] - lasa ca burtica nu-i asa mare inca si nu cred sa-ti creeze vreo problema, mai greu va fi cu fetita, sa nu aiba ceva disconfirt de la zbor, dar bine ca nu-i asa mare distanta totusi!

Iriss - bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos! Intre bebelusii nostri va fi aceeasi diferenta de varsta, 1 an si 6 luni. Si eu, tot cand avea VLadic 10 luni am aflat ca sunt insarcinata, si eram socata (cred ca e prea putin spus), dar acum m-am obisnuit cu ideea, doar ca mai ai uneori unele temeri legat de cum ma voi descurca cu 2 pici mici.

Eu am facut si curat (sa stii [b]Ada
ca si eu procedez dupa acelasi principiu, ca important e sa fie curat, nu neaparat ordine, dar cateodata nu am pe unde face curat, din cauza dezordinii ), facut si mancare si astept sa mi se trezeasca puiul sa-i dau sa manance.

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mama Ada prin ce ai trecut, poate de data asta va fi mai usor.
Cum a fost la amniocenteza?Ti-a recoltat lichid din burtica?
Iriss, Danybv bine ati venit, sarcini usoare ca doresc.
Mariaanna ma bucur ca ai dat un semn de viata, chiar ma intrebam ce e cu tine.
Mada te asteptam cu bine.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!
Ma inscriu si eu in clubul vostru, am un scump de baietel de 3 ani si un pic si in burtica o galma de aproape 2 luni.

Care este diferenta?
Pai la prima sarcina eram euforica...zambeam pe strada, nu am avut nici o greatza, citeam tot ce se poate, zilnic revista mami si altele de profil, eram activa cu cititu pe DC.
Acum, greata, disconfort, o stare generala proasta care parca imi ia toata vlaga, ciuda ca starea asta ma impiedica sa ma comport normal cu Stefan, el simte si se agata mai mult de mine...sunt mai nervoasa, imi fac griji de genul: "ce osa ma fac cu 2?" o sa mai am destula rabdare? Daca va fi un copil plangacios?cum se va odihni Stefan noaptea?etc...cum va privi Stefan ideea de fratior...si multe de acest gen.
Plus de asta, la prima sarcina cand anuntam pe cineva "sunt gravida!" era o veselie generala, acum...sincer, vad entuziasm doar din partea celor cu cel putin 2 copilasi...interesant...sau poate doar mi se pare mie.
Nu ca asta ar conta...doar ca datorita starii de rau parca am nevoie sa mi se spuna mereu ca va fi bine, ca o sa te descurci, etc etc...

In orice caz, de un lucru sunt sigura, voi fi cu 2 prunci in brate, nu o sa-l trimit pe Stefan la bunici si sigur o sa am tot sprijinul sotului meu, care chiar daca a fost la fel de socat ca si mine de aparitia sarcinii, sunt sigura ca deja il iubeste pe bb mic din burtica si toate gandurile mele sunt doar ganduri trecatoare de femeie gravida care nu se simte acum bine in corpul si pielea ei dar care cam intr-o luna dupa ce trec greturile va reveni pe pamant ....

Cam asta este starea mea de mamica care asteapta al doilea bebelus

Toate cele bune!si nasteri usoare va doresc!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

acinaiti multumesc pentru urare .

danybv35Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetelor!
Ada, chiar ca ai avut aventuri cu nasterea. Poate la al 2 lea va fi mai bine.
ana_a asa simt si eu cateodata. Si parca imi mai pierd curajul cateodata.
Vom vedea ce va fi pana la urma. Oricum, imi place sa citesc ce scrieti, dar nu prea am inspiratie la scris.

Visul meu
Crengu 5+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am o mare dilema, eu nu am nici un simptom de sarcina, nu sani durerosi, nu dureri de burta, nu greturi. La prima sarcina dormeam de rupeam patul, ma dureau sanii de nu puteam suporta nici sutienul, e drept ca nu am avut deloc stari de greata/voma.
Cu toate astea, nu mi-a venit si am un test de sarcina pozitiv , deci continui sa cred ca mai fac un bb.
Voi aveti vreun simptom? Se manifesta diferit aceasta sarcina? Ma mai gandesc ca daca e la o perioada asa de scurta de la anterioara sarcina, organismul meu mai are inca hormoni de la prima si nu se mai chinuie sa mai produca ... poate spun aberatii
E drept, ca am doar 5 sapt ...
Cand sa ma duc la eco? Oare e prea tarziu la 9 saptamani? Ma gandeam sa fie dupa sarbatori ... Deci, sarcina asta o tratez ca pe un deja-vu. Nu mai mai ia prin surprindere, decat daca vor fi gemeni. Ca asta e obsesia mea. Bunicul din partea tatlui a avut o sora geamana si am inteles ca exista probabilitatea mare sa se repete la generatia mea ... deci

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata fetele,
cum va mai simtiti azi?
Ana_a bine ai venit , stai linistita , sigur o sa fie bine.
Iriss daca nu ai probleme, singerari , dureri sau altele asemanatoare, nu cred ca e tarziu sa mergi la dr pe la 9 sapt.Dar tu nu esti nerabdatoare sa-ti confirme dr sarcina?
Pupicei tuturor si sa aveti o zi buna.
edit:Mariaanna daca ai vreo veste ne zici da?

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput