Azoospermie - cap 10 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisoi iar scrisaram in acelas timp.Vezi ca scot , ce-ti veni cu testul ala? Il faci deageaba nu o sa fie concludent. Te rog eu nu te demoraliza cu testul ala. Intreaba fetele de la FIV si ai sa vezi ca o sa-ti spuna ac lucru.

Miki

Mergi la inceput

Pisu Mii de pupici si multumiri. Ai un PM de la mine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna tuturor
am trecut sa ii multumesc pisicutei noastre dargi si sa ii iti spun pisix ca sunt alaturi de tine, si sa fii cuminte si grijulie ca puiutii tai au nevoie de tot suportul tau zilele astea
si azi la giulesti erau trei fete venite din tara care reusisera la fiv, facusera toate in aceasi zi, se cunosteau si reusisera, venisera la eco, erau asa de entuziasmate de bucuroase de mandre mi-a facut placere sa stau in preajma lor
la fel ziceau ca deocamdata nu au nici un simtom, poate doar somn, dar il puneau pe seama medicatiei

suntem aici pentru tine si nu iti face griji o sa fie bine, mai asteapta cu testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

sunteti geniale!

Zapacitelor si frumoaselor!

Mikisor mai, mai cate iti mai vin prin cap, ei uite la asta chiar ca nu ma gandeam! esti asa draguta sa te gandesti tu si la sufletelul meu si la al sotului meu!
Tin pumnii ca analizele sa fii iesit bine, inteleg ca puneti la cale o recuperare astazi a rezultatelor, sa ne tii la curent, ca ma rog sa fie bine! pentru mama si sora ta!

Auzi Pisix FM, e tare asta! Parca ne-am inteles sa nu mai cauti semne? Tu te "auzi" / vezi cand scrii din astea? auzi: atentiune, atentiune, mi s-au desumflat sanii si nu mai am niciun simptom, ce ma mai fac eu acuma?
e mult prea haios
Sincer, si eu zic ca e prea devreme pentru test, si imi e teama sa nu te demoralizezi. Pana pe 4 decembrie mai e un pic, fix o saptamana. Banuiesc ca iti vine sa te urci pe pereti de asteptarea asta, dar uite: te poti duce la shopping (daca mai ai cu ce dupa FIV-ul asta ) sau doar la privit prin magazine, pe mine ma relaxeaza..doar sunt femeie!
Mie imi mai place sa si calc rufe, de cand mi-a cumparat mamica mea cea draga un fier de calcat super..dar banuiesc ca nu genul asta de activitati cauti tu

Sau poti sa incerci sa faci mancaruri / prajituri sofisticate, in urma carora se face o mizerie monstru in bucatarie, dar strange si spala sotul ca tu trebuie sa te odihnesti!

Da cu aerobicul e o treaba buna: reusesc sa mai uit de ale mele...si apoi, eu am burta dar nu sunt gravida!

pupici la toate azoogirls-urile!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Pisule, tu care esti asa documentata, ai cumva vreun link pe net unde sa citesc despre diferitele faze ale embrionilor: blastocit, embrioni, cu cate celule, cu sau fara fragmentatii etc...

Multumesc!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

montytaiana - chiar asa ? nu aveau nici un simptom ? nici eu azi nu mai am nimic-nimic, dar vorba ta asta nu inseamna nimic-nimic :-)
Merci de sustinere da cu testul nu pot sa mai astept, ma gandeam ca oricum e bine sa fac : daca va fi negativ ma voi obisnui cu ideea, daca va fi pozitiv voi avea o surpriza placuta
Iyoana - da nu e usoara perioda asta ...sincer ma omoara asteptarea si nu am rabdare sa fac nimic, parca nu fac decat sa astept sa treaca timpul. Nici la birou nu pot sa fac decat proiecte mici-mici pe care sa le finalizez instant.Mai nasol e ca m-am bagat inainte de FIV in unele mari (ca sa ma tin ocupata) si acum nu le pot finaliza ca nu am rabdare ...

Ah, si mie imi place la nebunie sa calc (uite, avem pasiuni comune), ma pot mandri cu cea mai performanta scula de pe piata, recunosc ca am o obsesie pentru asta si am invatat si caracteristici tehnice ca sa fiu sigura ca-mi iau cel mai tare model :-)
Cu mancarea ...mmmm ...nu merci, nu excelez decat la aperitive si pt astea tb sa fiu intr-o anumita dispozitie ..speciala
Iyoana eu zilele astea am cautat pe o gramada de linkuri info despre embrioni, sincer nu am retinut nici unul pt ca nu e complet nici unul ....pur si simplu am dat cautare dupa tot felul de cuvinte (embrion, nidatie, morula, blastocist)

Fetelor avem 13 voturi :-)
Ma gandeam ca daca raman gravida tre' sa ne voteze tot forumul, corect ?...

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Ei, stai asa, ca morula mi-a atras cel mai mult atentia, pt ca nu auzisem de asa ceva.

asa ca am cautat si am gasit un site in franceza, care pare destul de bine documentat:
http://www.embryology.ch/francais/evorimplantation/furchung01.html

Pai daca rami tu gravida, deschid eu un capitol:
Votati-ne! In cinstea lui Pisix!!!!

o sa fac o campanie de mai mare dragul...

iyoana

Mergi la inceput

Pai uite ce aflai eu. Dc dai clik pe stelutele subiectului aflam cine ne-a votat iar dc dai clic pe nr de mesaje afli cine a scris.
Am aflat asa ca fetele anonime care ne-au votat dar nu au scris nici un mesaj sunt:
ioana_p76 , zisaCami , Simo28,Ada29
Iar cele care au scris dar nu ne-au votat sunt:
Amzulica, Nusy, Avalon si Heleny (ultimele 2 sunt iertate din motive de FIV)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki, acum e bine?

Nusy

Mergi la inceput

Nusy F bine

Miki

Mergi la inceput