Azoospermie - cap 10 -
Raspunsuri - Pagina 8
pisix spune:
nusy - he-heeei, esti pe cai mari, vad ca deja ai toata schema stabilita
Buna zi asta de 23 : mie mi-au fost dati puiii la purtator, tie ti-a venit CM :-)
Draga mea, sa speram ca vei incepe anul cu o veste pe masura asteptarilor noastre !
Am vorbit cu dr Dracea, se pare ca e f bine ca am progestron mare, nu e nimic de speriat in asta :-)
Va pup pe toate fetelor si ...miki ..am inceput sa-ti simt lipsa tot mai tare ? Cat mai lipsesti ? O sa fii marti aici, nu ?
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
anes spune:
pisix,Avalon astept cu atata emotie ziua de 4 dec. de parca eu am facut FIV! Sigur veti reusi!
miki-miki multumesc de reteta! Pentru inceput am facut preparatul cu miere, propolis si ulei de catina. E bun la gust, il ia si sotul meu! Ce bine ca te-ai reapucat de investigatii! Ce Dumnezeu! Era timpul...
Mamicuta ta va fi bine!
nusy Uf! Bine ca ti-a aparut CM-ul mult asteptat. Sa-ti mearga totul asa cum ai planuit, iar chistul sa nu mai fie acolo!
anes spune:
Iyoana sunt atat de superficiale parerile unora! Auzi, e usor sa adopti un copil. As putea spune ca este imposibil! Si nu ma refer doar la dificultatile tehnice. Este greu sa accepti in primul rand ca nu poti sa il ai pe al tau si apoi ... sunt ata de multe intrebari... Nici eu nu pot. Eu sunt la inceputul luptei cu oligospermia. Mai am drum lung.
Cum a fost baia cu sotul?
pisix spune:
miki -Of, parca traiesc pe alta lume ... nu stiu cum de nu am vazut mesajul tau
Si inca e unul asa suculent ..cum imi place mie
Of ... ma faci sa plang ...iti dai seama ca ar fi niste sarbatori de poveste, chiar daca as sta acasa...Atat de mult imi doresc...
Mikilina doar Dascalescu e la Gynera si un embriolog nou, mi-a spus dr Dracea ca oricum nu-i stiu numele
In leg cu progesteronul: iti dai seama ca toata teoria asta o stiam ...dar parca era prea mare valoarea. Insa uite mi-a confirmat d-na dr ca e super-bineeeeeee.
Ceea ce m-a mai inviorat si pe mine putin si m-a facut sa ma simt un pic mai gravi :)
Miki nu se face in fiecare zi spermograma, ci doar cand e Dascalescu si ma tem ca asta nu se stie dinainte. Insa daca vei anunta ca vii special pt asta cred ca se poate face spermograma pe loc acolo.Asta daca am inteles eu corect.
Oricum eu cred ca pot sa face spermograma cat esti acolo ca sa mearga repede
Nici heleny nici Avalon nu au mai dat nici un semn, ele saracutele sunt tare ocupate
Si daca au aceleasi stari ca mine (somn la greu) cred ca atunci cand ajung acasa pica late.
Hei, daca ai nevoie te pot eu ajuta cu analizele mamei tale.
anes - draga de tine ...parca eu nu stiu cum am trait si eu emotiile altor fete ...
Nu te gandi inca la adoptii!
anes ...eu repet ce am mai zis pe-aici : cred ca daca esti suficient de determinat, consecvent si ...luptator, e imposibil (sau in orice caz f greu) sa nu reusesti
Multi oameni care au capitulat au facut-o nu pt ca au incercat prea mult ci pt ca au renuntat prea repede.
Pt ca de la inceput li s-a parut drumul prea lung si prea greu pt ei, desi poate nu au parcurs decat o etapa din el
De aceea iti urez si tie si iucai si amzulicai mult succes si curaj si sa va ramane mereu o unda de optimism no matter what
Valabil pt toate fetele da' la restul stiu ca v-am mai povestit teoria mea cu determinarea
PisiX,
Iyoana spune:
Mai fetele mele dragute (de cate ori nu v-am spus asa? ) imi e asa drag sa va citesc...va sorb cuvintelele.
Ma simt asa de bine la subiectul asta (din pacate sau din fericire? ), pentru ca cine intelege mai bine framantarile mele decat voi?
Pisix puiutii lipiciosi, sa fie cumintei si sa se lipeasca de burtica mamicii lor, ca prea merita!
Anes, din pacate am lasat baia pe altadata (poate pentru seara asta ) pentru ca aseara am fost la gimnastica aerobica si eram varza. Cu rusine recunosc ca eu gafai cel mai tare din tot grupul ala de fete, obosesc si ma stramb...dar pe cuvantul meu daca nu incerc din tot sufletul sa tin ritmul!
fata noastra de suflet!
Miki tin pumnii sa iasa bine analizele. Auzi, dar nu ti le pot trimite astia prin fax inainte de joi, ca sa nu va mai tina poe jar? Ma bucur ca ai din nou un plan de bebe, ce bine!
Nusy, ce sa zic, felicitari pentru CM! Am vazut ca tu intrebai pe forum cum sa faci sa-l intarzai, sa inteleg ca nu ai reusit? si multa bafta!
Heleny, Avalon chiar asa! Vrem si noi impresii de la voi!!!!
Vrembebe, Iuca, Andrabirni va fetelor!
O zi frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
nusy spune:
Iyoana: nu pe asta voiam sa-l intarzii( pe asta il asteptam cu sufletul la gura,ca a venit dupa 2 luni jumate)...pe urmatorul,care va veni..pe acela vreau sa-l decalez,pentru ca pe el voi incepe FIV-ul.
Nusy
miki-miki spune:
Pisu, ai gasit ceva interesant in arhiva? Am vazut ca te-a trimis Zouzou sa citesti cap de anul trecut. Azi ti se lipesc pisoii lipiciosi fii cuminte si nu te mai cauta in chilotzei , ba mai bine da-i jos de tot ca sa nu mai ai unde cauta.
Pisule, multumesc mult pt oferta de a ma ajuta cu analiza, dar nu e asa de simplu. Analiza tb platita , nu s-a stiut de la inceput cam cat ar costa pt ca in fct de cat s-a lucrat la ea si ce reactivi s-au pus asta stab pretul. E pe undeva in jur de 3 mil asa ca e complicat. Dc chiar nu pot sa o iau apeleaza Miki la tine dar nu vreau sa te deranjez si tb sa stai in patutz.
Progesteronul ala nu are cum sa arate un prog normal intr-o faza luteala, intervalele alea sunt pt o pers care nu a facut stimulare. La cati hormoni ai bagat era normal sa apara ceva baban. Si lui Nusy dupa FIV i-a iesit un LH f mare.
Iyoana si mie imi place sa va citesc, mai ales la afelutza de diminieata. Imi sunteti toate ca niste surori, va iubesc si ma bucur sau sufar alaturi de voi.
E f greu sa adopti un copil, toate demersurile acelea dureaza f mult. Iti da baba o idee, sa speram ca asta iti convine ca de mintit nu vrei sa minti. Deci, faci un bb cu ovule si gigei donati. Nu e nici al tau dar nici al sotului , scapati de toate acele demersuri si nu va sti nimeni ca nu e al vostru. Ideea asta iti place?
Anes deci e gustos preparatul. Sa-l luati mereu pt ca propolisul e un f bun antibiotic natural. Ce mai zice psiholoaga noastra?
Mai fetelor, care o stiti pe Bubulina , e dupa o luna de vitamina C (1gr) si carnitina (amandoua cica fac o bautura placuta). Stiti ca a scris la cap trecut de produsele astea doua. Felicitari Bubule Cred ca ii dau si eu sotului ca avea nevoie si de o bauturica pe langa pastilele alea. Dc mai e si placuta at e super
Andra iar fugisi?
Iuca , Marush, Vrembebe, Copilutzu, Amzulica, Heleny, Avalon voi ce mai ziceti?
Miki
pisix spune:
Iyoana - tu faci deja lucrurile pe care le am eu trecute in Plan B.
Plan B este pt situatia in care nu s-ar lasa acum cu doua liniute...
Iar unul din obiective este si f mult sport.
Bravo tie, du-te la aerobic , fii in forma pt momentul intalnirii cu puisorii tai.
Eu cred ca in Romania rata mai scazut de reusita la FIV e data de faptul ca la noi nu se acorda atentie decat partii ...vatamate fara sa se acorde maxim de importanta si pregatirii partenerului.
Asa cred eu ...
Buna dimineata tuturor !
Stirile PisiX FM : au inceput sa mi se dezumfle burta si sanii. Nu stiu daca e semn bun/rau sau daca e vreun semn in general.
Sunt in Z4 de la ET si m-am hotarat ca in we imi voi face primul test.
Va pup pe toate si va doresc o zi mirabolanta !
PisiX,
pisix spune:
Pfii, ce ne-am nimerit,toate am scris o data
Miki tu vii numai cu solutii de ma bufneste rasul. Iyoana tu ce zici de babuta noastra, crapa capul de idei geniale, nuuu ? :-)
Mikishor nu ma duc io dupa analize. Trimit pe careva ...Hai baga un PM cu detaliile ca rezolvam azi.
In arhiva ...am dat de reusite fara simptome si nereusite cu simptome. Asa ca ma abtin de la simptome.
Un hip-hip uraaa pt Bubulina si burtik ei
nusy - vezi ca pana la urma tot solutia ta e cea mai buna pt intarzierea CM :-)