Azoospermie - cap 10 -
Raspunsuri - Pagina 10
Iyoana spune:
Miki mi-ai citit gandul:
un buchet mare de pentru
ioana_p76, zisaCami, Simo28, Ada29, care ne-au votat!
multumim frumos fetelor!
dar si pentru cele care nu voteaza, dar ne citesc si ne sunt alaturi un -ic mare!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
vrembebe spune:
pisix - asculta ce iti spun miki si iyoana si nu te mai gandi atat la ce simptome (ce usor e sa spui...... dar trebuie macar sa incerci, nu? desi cred ca faci si asta....)
cat despre reusitele fiv-ului stiu care sunt sansele sa se prinda din prima...sora mea a reusit abia la al 3-lea si acum are o fetita si un baietel in burtica.. iar prin ianuarie voi fi matusa..... bucuria mare e insa ca ati ajuns aici (tu si celelalte fete cu care ne mandrim....) ceea ce e super!!! trebuie luata fiecare etapa in parte si trebuie sa ne bucuram pentru fiecare in parte... se stie ca e un drum luuuuuuung.... asa ca trebuie sa ne bucuram pentur fiecare reusita!!!!!!! si faptul ca voi ati avut cu ce sa faceti fivul, e SUPER!!!!!!!!
miki - daca totul e bine la tine, de ce mai aititanicul la semnatura? ca m-ai lasat in ceata?
stiti cumva care sunt preturile pt icsi la giuly, sabyc si gynera? ca de la anul vreau si eu sa iau taurul de coaren, da sa stiu macar catre ce clinica sa ma indrept... de sabyc ce stiti? cum e acolo? am inteles ca dr sunt din istrael... stau tot timpul in tara sau vin din cand in cand?
pe toate fetele mele si in special pe cele 3... (se stie la cine ma refer, nu?)
ps- inca ceva, uitam... mai e putin si vine craciunul....
ella_72 spune:
Vrembebe la Giuly FIV + ICSI = 1400 eur.
De fapt , nu conteaza daca faci ICSI sau nu ......pretul e acelasi = 1400 eur .
La restul nu stiu....iti vor spune fetele care stiu...
Ella
Simo28 spune:
Buna fetelor dragute
Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.
Am voatat si eu acest subiect pentru ca sunt in aceeasi situatie ca si voi, dar nu am indraznit sa scriu pana acum. Am citit tot ce ati scris, de fapt abia astept sa intru pe forum sa vad ce ati mai facut.
Si noi am fost la Gynera pentru ca suntem pacientii dr. Damian si ne-am hotarat la FIV cu ICSI anul viitor.
Am trecut prin stari deprimante dar da cand am descoperit forumul si citesc ce mai faceti voi ma simt mai bine.
Pisoiule ma rog la Dumnezeu pentru tine.
Cu optimismul tau m-ai facut si pe mine sa ma simt mai bine si pentru asta iti multumesc din suflet. Daca tu reusesti inseamna ca o sa reusim si noi.
Toate sunteti super.
Iyoana spune:
Vrembebe, noi vrem sa ajungem la dr. Matei la Sabyc repede-repede, asa ca iti voi spune tot ce stiu despre tarife.
sa te mai uiti si pe prima pagina la FIV, ca au scris fetele si acolo de tarife.
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
nusy spune:
Da,Montytaiana, am facut eu la FIV 2 fiole de 5000 unitati,adica 10.000 unitati Pregnyl.De ce?
Nusy
montytaiana spune:
mie mr. M imi da mereu sa fac pregnyl de 5000 u
dar am auzit fetele de la cabinetul de eco ca niculescu le da de 10.000u
l-am intrebat pe ginecologul meu la care ma duceam inainte sa apara nebunia cu IAD si mi-a zis ca in general se recomanda 10.000u pt a fi siguri ca se sparge foliculul, si nu vede nimic gresit sa fac si eu tot de 10
urmatoarea mea intrebare era daca are ceva efecte adverse?
sau daca e o injectie dif de 10.000 de unitati, dar la intrebarea asta mi-ai raspuns deja-deci pot fara grija sa ma duc cu doua fiole sa le fac, mi-era sa nu se prinda asistenta
ms
miki-miki spune:
Simo 28 bine ai venit pe Imi pare rau ca faci parte din grupul asta dar noi toate o sa-i dam de cap azoospermiei. Cand ai aflat diagnosticul sotului tau? Da-mi cateva date despre voi ca sa te trec pe listutza de pe prima pag. Analize hormonale a facut sotzul?
Aha.... dc nu te descopeream eu ca admiratoare anonima nu-ti faceai curajul sa intri. Te -ic
Pisoi FM la ce ora dai stirile? Lasa tzitzili in pace si chilotzeii. Te-ai desumflat pt ca ai scapat de hiperstimulare de aia. Eu ti-am zis ca esti , ti-o spun eu si tb sa ma crezi.
Vrembebic maine aflu dc plec de pe Titanic. Nu am intrat inca in posesia analizei.Da DOAMNE sa fie buna. Tot maine aflu si dc a iesit analiza sorei mele.
Miki
pisix spune:
Iyoana - m-a bufnit rasul ...nuuuu, eu vreau la Azoo voturi, ca sunt o mandra azoogirl ! :-)
M-am uitat pe ala in french da mi-e greu sa ma concentrez ...stii ...am probleme accentuate cu boseala :-)
miki- bai voi sunteti una si una, uite ce ti-a ma traznit mintea acum sa te uiti pe stelute. La mine nu erge, cred ca vezi numai tu ca e subiectul tau
Da mi-a placut ce tupeu ai in tine sa le ceri la fete voturi ....esti penala
Chiar ma miram cum de asa brusc am devenit asa votate ...
Partea buna este ca uite ai scos-o la lumina pe Simo28 care de-acum a intrat oficial in AzooGirl Club, cel mai select club de pe forum
JOS TITANICUL !!!
vrembebe- la Gynera cu tot cu biopsie costa 9100 ron ; doar FIV + ICSI e 7300 RON
nusy - vezi ca nu scapi de miki nicicum ...
Simo28 - draga de tine noi stim ce inseamna suferinta si stim ce inseamna sa ai cu cine sa o impartasesti. Bine ca ti-ai luat inima-n dinti si ne-ai scris, vei vedea ca pe masura ce te vei mai descarca lucrurile sunt mai usor de suportat plus ca poate te mai ajutam cu un sfat ceva
Haide sa ne spui toate datele tale sa stim in ce stadiu esti acum
montytaiana - io am facut una jumate de 5000
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun