Azoospermie - cap 10 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Miki eu nu sunt de acord cu donatorul! Sotul meu mi-a propus varianta asta din ziua in care am aflat rezultatul spermogramei.
Asta m-a facut sa-l iubesc si mai mult, dar tocmai pentru ca il iubesc atat de mult voi incerca sa am un copil cu el, si daca nu se va putea...vom adopta un copilas!

Iarta-ma, este o parere pur personala, stiu ca sunt fete pe forum care apeleaza la donator (cred ca si tu, nu?) si le respect dorinta si, mai ales, le admir pentru aceasta decizie, dar eu pur si simplu nu pot! Te pupic!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Sustin si eu galeria ptr pisix Doamne Ajuta ca visul lui Pisix sa devina realitate si noi sa devenim si mai increzatoare si optimiste, sa ne orientam si spre alte subiecte ale forumului gen odiseeea..., nasterea..., gemeni...
Pisix sa te ajute Dumnezeu sa se prinda micutii pisoiasi, sa te rasplateasca ptr tot efortul, ambititia, perseverenta voastra sa primiti cel mai frumos dar la inceputul lunii decembrie de Mos Nicolae.
Noi ne-am hotarat ca anul urmator sa facem biopsia si cred ca ca o vom face in acelasi timp cu stimularea. Exact cand inca nu stiu, depinde de cum vom avea banutii.
Va pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisu la ora asta cred ca ai pisicutzii in burtik. De acum esti
Mii de pupici.

Miki

Mergi la inceput

URAAAAAAAA!

Fetelor am imputernicire de la Pisu sa va dau vestea cea mare (ajunge mai tarziu la net). Are 2 embrioni frumosi , fara fragmentatii de 8 celule in burtik. E ultrafericita . Au mai fost unul de 5 celule si 2 de 2 celule. Nu a congelat nimic pt ca doar unul nu se poate.
Mie imi pare rau de ala de 5 Pisule. Da ala de 5 nu putea sa ti-l faca blastocist si apoi sa-l congelezi?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Pisix FELICITARI ptr cei 2 embrioni sa dea DD sa ramana 9 luni pisoii la tin in burtica.
ptr toate fetele

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, sa fie cu .
Iyoana, o sa reusim si noi.Ai sa vezi.

Mergi la inceput

Avem vesti si de la Heleny . Copiez mesajul ei postat la sub FIV aici pt ca stiu ca multe din voi nu cititi sub FIV.

quote:
Buna fetelor,
am trei puiuti la purtator transferati sambata trecuta. Doi de scor 2 ( 2celule si 3celule) si unul de scor trei ( 4 celule) Doctorii mi-au spus ca oricum pentru sperma congelata si scor 2 este e performanta mai ales ca la prima eprubeta nu misca nimic si au decongelat-o si pe a doua cu care am avut noroc. Restul de 6 puiuti sunt la congelator dar sunt de scor 3 si 4. Din pacate dupa embriotrasfer s-a marit hiperstimularea si am ajuns la performanta de a avea burta cam ca la 6 luni si ovarele de 13 si 14 cm iar toata lumea era super crispata in jurul meu asa ca in loc sa stau linistita in patuc am facut o gramada de analize si ecografii. In sfarsit ieri au scazut ovarele cu 1 cm si doctorul mi-a zis ca de acum pot sa ma linistesc ca am trecut de faza mai nasoala.
Tratamentul a fost 3 litri de apa pe zi, ketonal 2/zi, ci metoclopamid 3 /zi SI MULTE PERFUZII CU ALBUMINA.
In rest in ziua 4,5 de la embriotransfer am simtit ceva dureri ca la stop dar am luat urgent no-spa iar acum am sanii putin tensionati.
Tratamentul de sustinere este 3 utrogeston intravg de 3 ori pe zi .
Mi-am trimis sotul dupa amuleta de fertilitate adica cele trei broscute si a venit acasa cu un calut cu o albina pe spate dar sa stiti ca si pe acela il mangai zilnic ca poate o sa ma ajute sa se prinda macar un puiut.
Pupici,
Heleny

Felicitari Heleny!, sa dea DD sa se prinda cel putin un puiutz.
PS: pt cine a uitat , si mai uita si sa citeasca listuca de pe I pag le reamintesc ca Heleny a facut punctie TESA (in testicol, nu in epipidim) si s-au gasit gigei. Acum a facut ICSI cu proba congelata.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, sper ca nu ati uitat de mine. Am fost plecata cateva zile din localitate. Am citit ce ati scris in ultimele zile - subiectul principal este Pisix.
pisix sa dea Dumnezeu sa cresca embrionasii si sa se transforme in gemeni frumosi si sanatosi! Meriti atat de mult sa ti se indeplineasca dorinta! Ma voi bucura din toata inima cand voi afla ca esti o graviduta sanatoasa!
miki-miki tin pumnii pentru mama si sora ta. Le doresc multa sanatate. Multumim pentru informatia despre Heleny. La toate te gandesti.
Iyoana eu cred ca trebuie sa simti asta. Daca nu, nu te grabi, decizia este a amandurora. Il admir pe sotul tau ca a dovedit atata altruism.
iuca, andrabirni, Iyoana veti reusi si voi pt. ca aveti atata vointa.
Despre noi.... sotului i-a iesit la spermocultura Klebsiela. Fir-ar sa fie! Asta mai trebuia! Dar, poate asta este o cauza a imputinarii numarului de gigei. Bine ar fi. La antibiograma a iesit sensibila la mai multe antibiotice si va face tratament. Oricum, si eu fac tratament cu ovule pt. escherichia coli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, la oligospermisti, ramicara ne-a dat de veste ca a ramas gravida (are 4 sapt), cu 120 de spermatozoizi cu forme atipice si mobilitate redusa. Incredibil, nu? Doctorul i-a dat doua poze la eco pe care a scris "minune jpg". Noi ne-am gandit ca poate a fost gresita spermograma, dar, intr-atat? Inseamna ca noi cei cu mai multi gigei, avem sanse mari, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

pisix

Mergi la inceput