Azoospermie - cap 10 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pisoc iarta-ma ca raspund cu intarziere …
nu am putut intra din “cauza de deranj acasica” … dar sincer m-am gandit la tine si la sotziorul tau!!!
In urma biopsiei a ramas un fir …(care se scotea ca dupa orice operatie…..fir care trebuia sa-l scoata sotzul…. brrrr.. v-am mai zis ptr. noi a fost traumatizant…).
Eheee.. firul era “taman “ l-a mijloc… intre testicole… Nu scrie din care s-a luat proba.Decat ceva de “canale seminale”
Va dati seama ca nu mai imi pun baza in aceea biopsie dar nici alta nu mai vrea sa faca . Il inteleg de ce…
Wooau ce de embrionasiiii !! Doooamneee ce frumoos!!! Bravo mamicoooooo !!! Ma bucur ptr. tine!!!
Sper ca vezi ca eu te vad deja mamica?? NUUU ??
Dumnezeu sa te aiba-n paza Vineri si Duminica !!!
Ooofff pup mustatile ei de pisoc

Avalonel sunt alaturi si de tine !!! Te pup !!!

Fetelor va pup !!!Iertati-ma,dar nu am apucat sa citesc cap.10 si nu mai am timp… promit ca revin!!
Va pup pe tooate inca o data!! (am intalnireee cu sotzioruuul!!!)
Pisoc si AvalonelDumnezeu sa va lumineze calea si sa va vedeti pruncutzi in bratze cat mai curand!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

doamne cate noutati si cata activitate!!!!!!!
pe pisoi, sa ne traiesti si sa venim cat mai multe pe urma ta!!!!!!!!!
miki - tin pumnii stransi pt rezultate!! sa stii ca si soacra mea a avut cancer la san. s-a operat acum 2 ani, a facut si chimio si radio si acum e in continuare sub tratament. ce conteaza la o boala ca asta (mai mult poate ca la altele) e dorinta de viata. soacra mea chiar a vrut sa traiasca si acume bine mersi si sper sa o tina doamna doamne asa si in continuare. oricum sper ca la tine rezultatul sa fie ok!!!! si niste sucuri din legume nu strica....
heleny tu ce mai faci? nu mai stiu exact, dar parca si pentru tine e perioada cea mare, nu?
abia asteptam sa se puna pisoii la locul lor, in burtica la pisica de pe val
pe toate fetele mele care nu se lasa batute deloc
ps- ma duc la dr s, e un tip super, super, super. singurul doctor care isi merita numele.
pps- cand am sa ajung in fata analizelor sotului am sa scriu cum a scazut si crescut fsh-ul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna seara fete dragi!

Miki, Pisoi multam' de pont , dar eu nu sunt in stare sa mint nicicum...ma fastacesc, ma balbai, nu sunt coerenta si rosesc . Nici macar pentru o cauza asa de nobila, pur si simpu nu pot.
Poate doar sa-mi bag in cap ca, de fapt, eu s-ar putea sa ma hotarasc pentru donator si atunci sa ma auto-conving si sa o conving si pe dna dr.
S-ar putea sa ma prinda dna dr cu mata in sac. Si ii mai spuserati voi acu' pe forum , cand m-o auzi, o sa-mi spuna: "Tu esti aia de pe forum?"

Mie una mi-a intrat rau in cap gandul asta cu stimulare si biopsie in acelasi timp.

Iuca, Vrembebe voi ce planuri aveti, fetelor?

Andrabirni ne luam de manute la anu'?

Heleny, Avalon va pup si va tin pumnii sa fie cu mult noroc aceasta perioada!

O seara frumoasa va doresc!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Copilutzu si asteptam vesti bune de la tine!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

copilutzu- hmmm ...ce curios ...las ca raman eu gravida si dupa-aia te iau eu la intrebari amanuntite
Si eu sunt increzatoare in embrionasii nostri, sper sa fie niste luptatori ca mami&tati si sa traga la noi
Lasa mami ca atunci cand termini casuta, n-o sa mai scapam de dintila astia ai tai
miki - tare esti tu draguta si sufletista mami ...din toate punctele de vedere !
vrembebe - da, si heleny e acum in focuri da uite nu mai dau nici eu de ea
Da, foarte frumos ai spus, sa se puna pisoii la locul lor, in burtik de pisic
Sa stii ca si noi vom merge la dr S cat de curand. Si noua ne-a placut mult de el, dar la un moemnt-dat era asa ocupat ca nu l-am mai gasit.
Iyoana - crezi ca dr Matei sta pe forum ? Saraca la cat de trasa e din toate partile numai de asta nu cred ca are timp ...
iuca am vazut io ca are aceleasi planuri ca tine
Fetelor io nu pot sa ma gandesc ca daca faceam acelasi lucru (stimulare cu biopsie) acum eram gravida...

Eu mai stau putin pe net si apoi ma duc sa-mi fac o baita cu spuma si saruri relaxante ...si apoi ma odihnesc sa fiu fresh maine la Marea Inatlnire (nu prea am putut sa dorm azi-noapte)
Daca voi mai avea rabdare, poate ma duc maine si la coafor, sa ma fac pisic aratos (recunosc ca nu m-am mai spalat nici pe par in ultimele zile)
Va pup pe toate si va spun maine ce si cum !
Eu voi avea ET pe la 14:30, Avalon pe la 15:30.
Promit sa va tin la curent cum voi fi disponibila !

Maine - Marea Intalnire cu piscii pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, sper sa fugi cat mai repede la......
In ultimele zile ne-ai tinut in "priza" cu atatea vesti si noutati pentru noi.Si, nu in ultimul rand, ne-ai facut sa speram din nou.
Miki, Damian o sa scrie pe noi.Sigur anul asta am sa ma straduiesc sa ajung la dumnealui.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

haide pisix !!!!!!!!!!
noi facem galerie mare aici pentru intalnirea cu pisoii....... si bem de bucurie........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata fete dragi

vrembebe cu asa o galerie nastrusnicii mei mondeni nu cred ca ar da innapoi
Sunt sigura ca o sa le placa la maaami (ce mai distractii le pregatesc)
Oricum noaptea asta cred ca a fost cea mai agitata din cate am avut in ultimii ani ...Am visat numai Gynera, embrioni, pagini de dc..m-am trezit de vreo 8 ori
Dar una peste alta acum ma simt odihnita...

Mergi la inceput

Gynera, doctorii, ET, pisoi, embrioni, vise....

VISE CARE DEVIN REALITATE!

Haide Pisix
!!!!

Doamne ajuta si iti doresc ca intalnirea de astazi sa fie pe masura sufletului, a optimismului si a energiei tale!

Asteptam vestile cele bune!

O zi frumoasa pentru toate fetele!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hai PISU!Hai PISU!Hai PISU!
Asteptam vestile de la tine. Poate ne spui ca ai congelat si ceva ca sa-i faci o surioara sau fratior pisoiashului tau leu

Iyoana ai timp sa te autoconvingi Dar spune-mi care din voi 2 nu e de acord cu donorul? Tu sau mister Iyoana?
Auzi dar tu crezi ca ne ceteste d-na dr?
Andra , f bine Eu cred ca o sa trec peste faza cu tratam si il duc direct la taiere. Numai dc ne primeste cu un asa FSH
Copilutzu termini pana la anul? Deci si tu te urci pe val?
Vrembebe multumesc pt incurajari. Tb sa sun nu prea am curaj. Sper sa fi fost doar o sperietura.
Iucatu ce mai faci?

Mai fetelor ne-o tzine valul pe toate?
PS: Oare Heleny cati embrionasi a pus in burtica?

Miki

Mergi la inceput