Azoospermie - cap 10 -
Raspunsuri - Pagina 5
miki-miki spune:
Anes , copilashul nostru adoptiv nu te-am uitat. Posibil ca ac klebsiela sa fie cauza spermogramei proaste. Totusi , eu cred ca ar tb sa-ti faci si tu o analiza sa vezi dc ai ac brontozaur. Mai , tu zici ca te tratezi de mult timp pt E Coli , sotul tau a facut tratam? Eu crez ca ati plimbat dinozaurul asta de la unul la altul si de aceea nu te-ai vindecat tu.
Baba cu traista de leacuri iti spune un preparat care sa-l luati amandoi inainte de masa cu 30 min. Amestecati bine-bine 400 gr miere poliflora +2 sticlute de tinctutura de propolis (cele in ambalaj verde sunt mai tari, nu tin minte firma) + 1 sticluta ulei catina. Luati ac preparat pt ca f bun pt orice dinozaur/brontozaur si va intareste si sistemul imunitar. Ar tb sa-l luati mereu dar sa nu luati mai mult de 3 lingurite/zi. O sa va placa gustul si o sa fiti tentati sa luati mai mult
Cat despre Ramicara se poate. Nu-ti tb decat un destept , vioi si cu GPS ca sa ramai . Asta sigur a avut GPS
Gudindel ia studiaza tu complexul de vitamine B ca am citit eu ca e ceva bun acolo si pt PCOS. Si sa-ti spun o minune, eu iau Acid Folic cu complex de B-ri de la Dopell Hertz (firma de care esti indragostita) de o luna si ceva (1/zi) si sa vezi minune, nu ma mai ingrash, pap paste si covrigi in draci dar nu mai depun deloc. Chiar am slabit ceva. Am citit ca biotina (B7) ar fi minunea dar eu banuiesc si pe B6 si B12.
Pisoi sper ca nu ne scrii din motive de stat in pat si ca nu umbli in shoshoni pe cine stie unde. Apropo , cat porti la picior ca vreau si eu shoshonii aia norocosi.
Feteleeeee, eu am deja programare in ian la d-na dr.
Miki
amzulica spune:
Tinem pumnii pentru Pisix.
Miercuri ma duc si eu sa mi se dea tratamentul. Pisix - cand poti sa ne scrii - spune-mi si mie cat timp a trecut la voi intre cele 2 biopsii. Ca la noi din Mai ... sper sa fie de acord sa bagam o biopsie fresh, sa avem mai multe sanse. Si inca ceva - ce ai luat pe perioada tratamentului in mod deosebit, ceva vitamine, ceaiuri, sa ma conformez si eu ca-s batrana.
Cami
pisix spune:
Fetelor sunt atat de fericita ...simt ca zbor ...dupa atata zbuzium sufletesc in ultimele zile, ET-ul a venit ca o pulbere de serenitate peste mine.
Asa cum v-a scris miki ...am in burtik doi puiuti campioni, de 8 celule, perfecti, fara fragmentatii
D-na Dascalescu a zis ca a vorbit cu ei sa fie baietel si fetita dar acum ...cum o vrea DD numai sa fie !
Ma simt minunat si constientizez miracolul din mine care sper sa creasca si sa se transforme intr-o mica minune. Sau in doua.
miki - uite care a fost rationamentul : am simtit ca trebuie sa pun acum doi embrioni. Asa am simtit.
Daca l-as fi lasat pe cel de 5 la blastocist si s-ar fi dezvoltat ...nu stiu daca as fi avut inima sa nu-l iau in burtik ori sunt la primul FIV si nu se stie ce lipici am la pui si ...era risc de tripleti)
Si inca ceva, blastocistii nu au sanse la congelare....
Deci asa am gandit noi acum. Asa am simtit.
Sper sa fi luat decizia buna.
Fetelor, e atat de emotionat momentul in care te dai jos si-ti spune : <Din acest moment sunteti oficial gravida>...
Oricum, nu am cuvinte sa va spun ce fel de oameni sunt Dracea si Dascalescu, nu am mai cunoscut nici un astfel de medic in viata mea, cred ca oricum s-au ales impreuna si dupa profesionaliasm, si dupa suflet.
Sunt in primul rand oameni cu sufletul mare ...
Azi am avut o zi placuta : am iesit de la dr si ne-am plimbat prin oras ...era frumos afara ...am zambit tuturor oamenilor ..am fost la restaurant si am mancat ceva bun si sanatos (asa zice pe buletinul de instructiuni de dupa ET), am fost la film, apoi mi-am cumparat cateva rochite mai largute (ca ovarele mele sunt uriase) si am zis ca si pe viitor imi vor prinde bine
Stiti ce ma gandeam : ca mi-as dori evident in primul rand pt noi sa avem puiii nostri dragi, dar ma gandeam ca ar fi minunat si pt increderea voastra sa se intample asta !
Miki e o veste EXTRAORDINARA ! Ma bucur ca te-ai programat si ca in sfarsit incepe Planul Bebe si la tine !
Avalon am vazut ca nu a scris dar nu dezvalui decat ca ea sta maaaai bine decat mine si restul o las pe ea (scuze Avalon da eu sunt asa happy si pt tine ca nu ma pot abtine !)
amzulica - pe 5 iulie am facut biopsia dar cred ca era mai bine sa mai lasam timp ...Tu ai 6 luni asa ca ...n-ar strica
amzulica eu sunt patita asa ca ma intreb daca n-ar fi bine sa o iei consultant pe avalon pt niste naturiste de refacere pt sot
Eu nu prea am luat mare lucru ...maca din cand in cand dar ocazional.
Sa mai zic ceva : sotul meu mi-a atras atentia ca inainte de prima biopsie luate Maca, BU, napraznic, etc; la a doua NU; poate si din cauza asta rezultatul nu a fost acelasi.
E si asta o varianta...
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
gudinde spune:
Pisix,
Tin pumnii si Doamne ajuta!
Miki,
Eu iau deja B-uri. La Doppel Herz exista varianta de Omega 3 forte + Acis folic + B6 + B12
Iti timp pumnii sa iasa toate planurile legate de "planul Bebe" cum l-a numit pisix.
pisix spune:
miki - pai e f bine ! Dascalescu lucreaza si ea la Gynera. Ce, o vrei pe Cocei ? Poti face spermograma la centrifuga la Gynera.Apoi (sau in timpul) intri la Dracea.
Trebuie sa le spui cand vii ca vii si la spermograma sa o cheme pe Dascalescu (poate e ...dar ca sa fii sigura )
Apoi, te poti programa din timp la Damian, la Giuly(sau la Panduri). Si i-ai impuscat pe toti o data....
Asa gudinde ..bravo...uite alta fata curajoasa care se pune pe orbita. Foarte bun start !
Fetelor, sa va mai spun ceva ...indiferent care o fi rezultatul la experienta mea ...ganditi-va ca am avut doi embrioni de 8 celule ! Poate nu vor rezista sau nu se vor prinde din cauza mea. Cine stie ...dar faptul ca ei au fost acolo inseamna ca oricare din voi ii poate avea si poate ramane gravi cu ei.
Fetelor, am uitat ieri sa va multumesc pt mesajele deosebite, sunteti asa de dragute si am simtit ca toate gandurile voastre au fost din suflet...
Va doresc un we deosebit, eu voi pleca la pranz intr-un loc frumos, sa fiu rasfatata ca o viitoare mami de tati cel mandru .
Daca mai e cineva pe-aici acum dimineata haideti la barfa mica
Va puuup !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Iyoana spune:
Eu sunt prin zona! la !
Pisule mama, fericirea ta / a voastra, trece dincolo de tastatura, net si multi km...Te simt atat de radioasa, incat imi transmiti aceasta stare. Este extraordinar ce sansa vi s-a dat, ce minune s-a intamplat cu voi dupa atata zbucium, cum bine spui tu!
Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de aceasta stare inca noua luni de acum inainte ! O meritati, sunteti atat de frumosi amandoi! -ici pentru mami si tati!
Miki este o veste foarte tare! Super, ma bucur pentru voi! Pe puiutii tai cum o sa-i numim: babutici, micutii vraci?..hmmm...ma mai gandesc! si cu toate panzele sus in 2008!
Andrabirni, Anes, Iuca, Vrembebe fetele, cu siguranta ca vom avea si noi intr-o buna zi bebelusul nostru, numai sa nu o luam razna pana atunci. Sincer, fetelor, eu am devenit un pic cam labila psihic, plang ca prostul, iar seara inainte de culcare, incerc asa adorm cat mai repede, tocmai ca sa nu ma culc plangand. Nu vreau sa-l supar nici pe sotul meu! Ma rog....
Stiti voi...
Gudinde te-am visat azi noapte, nu mai stiu cum, dadeai niste sfaturi de medic..normal! Dar nu ti-am visat fata, oricum nu te cunosc personal, ci doar numele...
Va pup pe toate si va doresc un weekend excelent!
Eu ma duc in vizita la fratele meu, asa ca o sa mai intru duminica seara sau luni dimineata!
Pupici!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Iyoana spune:
Am uitat:
Heleny FELICITARI! Sa dea Dumnezeu sa se prinda puiutii si sa ramana acolo timp de 9 luni1 Doamne ajuta!
Copilutzu, Amzulica fetele!
Avalon asteptam detaliile!!!
Iti tinem pumnii!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
pisix spune:
Iyoana - heeei, ce bine ca esti !
Iyoana draga vei vedea ca atunci cand vei ajunge tu in stadiul asta desi ai plans citind la toata lumea ...la tine nu mai plangi
Sincer la faza cu puiutii a fost un pic mai tragic, eu n-am putut sa-i numesc embrioni si sa ma gandesc ca ...n-au rezistat, ei erau deja 5 puiuti de-ai nostri care au murit
Si apoi a aparut teama : daca mor si restul ?... samd
Dar uite ca am trecut cu bine de toate astea si acum e minunat. O repriza zdravana de plans de descarcare nu strica, dar apoi gata cu smiorcaiala, vorba ta, sotul tau ar putea sa se simta aiurea
E nasol la ei si cu sentimentul asta de vinovatie, macar al meu am reusit sa-l fac sa treaca de asta, i-am spus ca nu conteaza de unde vine problema, e a noastra si tb sa o rezolvam
Haaaaa, micii vraci suna f bine pt puiutii lui miki, aia micii o sa iasa deja doxa de naturiste si alte alea
Sau hai sa o lasam pe miki sa vedem cum le zicem ...
Avalon - da' chiar ...tare mi-ar placea sa te prind la o discutie pe-aici. Sunt asa curioasa : tu cum te simti ?...
PisiX,
Avalon spune:
Neata, neata! Nu pot sa nu intru si sa palavragesc putin cu voi, si ma bucur muuult de tot ca am o colega de fiv atat de entuzista ca Pisix, sa stii, draga mea ca mi-ai dat si mie din bucuria si entuziasmul tau! Iar fetele de aici sunt extraordinare, la fel ca si fetele de la fiv (o sa intru sa le spun vesti despre mine imediat).
Am facut ET-ul ieri dupa ce ne-am consultat putin cu dr.Dracea si cu dr.Dascalescu care erau foarte optimiste, practic trebuia sa luam decizia ce vom introduce... destul de dificil, dar pana la urma ne-am hotarat... cei 6 embrioni ramasi erau identici cu cei de anul trecut (de aceea eu sunt atat de sceptica inca): 2 embrioni de foarte buna calitate fara fragmentatii, unul de 10 celule si unul de 8, mai erau 2 'intermediari', adica de 6 si 5 celule si doi care nu erau buni, ramasesera la stadiul de 2 celule. Avand in vedere esecul trecut i-am introdus pe toti cei 4 buni, nu am avut ce congela si nici nu am lasat niciunul pentru blastocist, era mult prea riscant.
Am fost din nou impresionata de caldura cu care ne-au tratat la clinica si pe mine si pe sotul meu, sunt absolut hotarata ca daca nu reusesc tot acolo sa merg pentru urmatoarea incercare.
Incerc din toate puterile sa cred in reusita, ma simt foarte bine de ieri am avut o stare asa cum a descris-o Pisix pe a ei, o stare de bine, de beautitudine (o fi de la diazepamul ala).
Acum profit de weekend si lenevesc cat pot.
In rest, sa speram ca pe 4 decembrie vom avea rezultatul asteptat.
Bafta tuturor, iar tie, Pisix iti spun ca eu cred foarte mult in reusita ta!
Va multumesc din suflet tuturor!
pisix spune:
Heeei, Avalon ...ce vorba-i asta ???!!!Crezi in reusita mea, si-ti multumesc, dar trebuie sa crezi si in a ta !
Leneveala placuta, si eu cam tot asta fac :-)
PisiX,