Azoospermie - cap 10 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule . Multumesc mult pt ajutor, esti raza mea de soare.
Fetelor dupa cum vedeti m-am dat jos de pe Titanic si asta datorita Pisoiului nostru drag. M-a ajutat cu obtinerea analizei in care se pune un alt diagnostic angioleiomiom (tumoare benigna). Sunt ultra fericita, plangeam de fericire cand mi-a dat Pisu vestea.
Acum iubesc pe toata lumea , iubesc pt ca datorita lui mi-am facut prietene in toata lumea: Anglia, Germania, Canada, iar in tara : Tulcea, Buc, Pitesti, Similaul Silvaniei, Rm Valcea . Datorita DC-lui am reusit sa trec mai usor peste pb noastra comuna si anume azoospermia. Regret ca internetul s-a descoperit asa de tarziu pt ca dc stiam la 25 ani tot ce stiu acum aveam sanse mai mari de a ramane
Eu sunt optimista , viata e frumoasa si sunt sigura ca DD are un bb-ic mic si pt fiecare din noi.
Sunt fericita!

Edit. Mi-am schimbat semnatura

La anul pui de-un pui
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Uraaaaa, aplaud si cu urechile !

E cea mai cool semnatura posibila ! Bravo mikiiii !

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Wau! Inca un vot de la Ioana78
Ioana multumim pt vot dar nu intri sa scrii ceva? Ce mai faci?
Pisu deci iti place semnaturica
Tb sa fii logata sa vezi cine a votat. Eu pot vedea si la sub celalalte cine a votat. Si mai lasa serviciul ala ca azi se lipira puiutzii.

La anul pui de-un pui
Miki

Mergi la inceput

Stirile PisX FM: azi am fost cam varza ... m-a durut burta ca la CM ceea ce m-a cam intristat, m-au mustruluit toate fetele ca nu am stat in pat, acum pe seara m-a cuprins si pe mine o profunda mustrare de constiinta ca eu in zilele de implantare nu am stat ca o leguma sa fie usor pt pui sa se prinda ...
In fine, am ajuns acasa si m-am trantit morocanoasa in pat.

Dupa ce mi-am revenit, am aruncat un ochi pe un sit de la o clinica din-afara si ...ce sa vezi ?!! Crampe menstruale = posibil simptom de sarcina,ca urmare a adaptarii la noul venit in burtik...
Yu-huuu, si sa vedeti ce bucurie m-a cuprins acum.
Poate e o prostie dar sunt in Z7, am dureri care cica ar fi produse de progesteron ca urmare a readaptarii locului la noul oaspete / oaspeti si eu incep sa sper....

Fetelor pe FIV s-a postat un link despre o noua tehnica, ce schimba putin fata tratamentelor de fertilizare: Implantarea embrionilor
http://www.westcoastinfertility.com/embryo_implantation.html

Ce parere aveti ?

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao fetelor! Chiar daca am scris foarte rar aici, sa stiti ca citesc tot ce scrieti voi ! de la 6 citesc intruna !
Pisix- ma gandesc la tine, este o mare incercare, dar cu optimismul tau si cu atatea sustinatoare sansele de reusita sunt 100%! Stii, noi doua am vb odata, in vara la telefon...Vroiam sa merg cu barbatelul sa-i faca biopsie si aveam nevoie de niste detalii, incurajari ! Tu mi-ai oferit toate astea ! Am sa urmaresc povestea ta si a celorlalte fete! Deci , mamicuta, sa fii cuminte, nu te obosi prea tare cu serviciu !
Miki- chiar mi-e dor sa mai povestesc cu tine! N-am intrat de mult pe net! Si cand am intrat am vazut ca nu esti prin zona . Nu stiu daca ai primit mesajul meu...nu am reusit sa il conving pe al meu sa faca spermograma ! E constient si el ca ar trebui, mai ales ca a terminat tratamentul recomandat de tine de o luna ! Mai bat apropouri, dupa faze in care i-am spus clar ca trebuie sa mergem la dr, dar nimic...habar n-am ce povesti sa nascocesc, e mai rau ca un copil! Poate vii tu cu o idee salvatoare ! Ma bucur ca ai primit vesti bune !
Fetelor, imi sunteti dragi toate, si chiar daca nu va retin numele la fiecare, ma gandesc la voi !
Va pupicesc !

Mergi la inceput

Ioana78 - gata, te-am reperat :-)
Pai draga mea daca sotul tau nu vrea sa faca o spermograma la biopsie o sa mearga ?

Ai vazut ce de sustinatoare am, daaaa ?...Zau ca avand asa o trupa nu prea am cum sa dau gres
heleny / Avalon - ce faceti fetelor, dormiti ?

PisiX,

Mergi la inceput

Ioana78 Bine ai revenit! Pai mami ce idei sa-ti dau eu dc si al meu e capos la capitolul asta. Si eu tb sa-l duc sa faca o spermograma in ianuarie si ma tot gandesc cum sa-l conving. Cel putin tu spuneai ca te duci cu proba la borcanel dar eu nu pot face asta. Poate numai dc m-as caza langa Gynera, fetelor sunt hoteluri mai ieftine pe acolo? Ca ma bate gandul sa stau 2 zile in Buc , in prima sa faca spermograma si sa mergem la Damian iar in a 2-a sa mergem la Dracea.
Ioana78 am primit mesajul tau off line .
Spune-i ca degeaba a facut tratam dc nu face spermograma. Cu cat trece timpul cu atat efectele pastilutelor se duc. Tb sa vedeti acum care e situatia ca sa stiti ce sanse aveti la biopsie. Poate gasiti ceva si scapati de biopsie. Mai, daca nu merge nici asa ameninta-l cu tigaia sau spune-i ca ti-l faci amant pe Cabral. Asta sigur merge

La anul pui de-un pui
Miki

Mergi la inceput

miki , Ioana, asta cu cazatul e o varianta minunata

Uite de ce: eu tot am fost la Gynera si desi au o baie ultra-lux (ca in filme) e cam nasol pt bietii barbatei sa le vina cheful la comanda acolo
Ca sa nu mai zic ca se aude f bine in sala de asteptare ce faci tu la baie, ca sa nu mai zic ca e posibil sa vina vreo 2-3 persoane sa bata la usa in timpul asta (eu am batut de cateva ori si acum m-am prins ca atunci cand e usa incuiata , e cineva care incearca ceva)

Fiti si voi suportiv cu sotii vostri, si mie mi se pare f greu sa faci chestia asa ...la comanda, oriunde, presati de timp (sotul meu a facut enspe spermograme dar toate la pachet).
Deci varianta cu cazarea mi se pare eleganta si sunt hoteluri pe-acolo (daca-mi zici din timp te rezolv eu cu ceva convenabil, poate apartamente de inchiriat)

Mergi la inceput

Iyoana uite un link despre ce se intampla cu embrionii.
http://www.choicetolivewith.com/FetalDevelopment/Week2.html
Asta mi se pare super-complet, cu chestii pe care nu le-am citit in alte parti.

Fetelor, va anunt oficial ca am avut doua din simptomele de sarcina pe care le-am gasit pe acest sit !

PisiX,

Mergi la inceput

Pisupai eu ti-am spus ca esti . Am fost o vrajitoare bun in alta viatza. Deci crampele si spotingurile le-ai avut Super.

La anul pui de-un pui
Miki

Mergi la inceput