Azoospermie - cap 10 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki vrajitoaraea - ha !
Da, p-astea le-am marcat, daca as mai avea si cateva firicele mici de sange ...ar fi tacam complet :-)
Dar stii cum e, multe le interpretezi ca sa dea asa cum iti doresti tu. Eu am mai bagat mana-n foc la alte fete si ...n-a fost sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

fetelor, fetelor...! Dar eu nu mai apuc sa citesc! Ati scris patru pagini! Harnicutelor! Cred ca voi scrie mai multe mesaje ca sa pot respunde tuturor.
miki-miki nu se putea o veste mai buna ca asta, decat sa auzim ca a reusit pisoiul! Uraaa! Ma bucur atat de mult pentru familia ta! Eram sigura ca va fi bine! Este bun preparatul , dar sotul meu tot se stramba . Comenteaza ca este facut cu alcool. Auzi, cateva grame din tinctura. Sa-i aplici tatamentul cu tigaia, nu alta. El nu bea niciodata alcool. Ce sot mai am si eu, nu?
Simo28 bine ai venit! Aici, iti spun eu ca ai nimerit bine. Fetele sunt de nota zece (cu felicitari).
pisix fetele astea chiar stiu ce sa spuna! Pe cuvant! Nu mai spun si eu sa stai linistita si sa nu iti faci testul atat de devreme. Na ca am spus!
Ioana78 eu zic sa intri cu sotul in acea incapere (indiferent care ar fi ea) si sa il "ajuti". Eu asa am facut cu sotulica al meu care este la fel de incapatanat. Vroia sa plece din fata tejghelei de la laborator. Cica vine maine!!!. Dar, ce, l-am lasat? Nuu! A facut-o pana la urma cu ajutorul meu (a fost mult mai usor). Intentionez sa o repet peste vreo luna jumate. Sunt nebuni astia de la laboratoare sa nu aiba o incapere speciala!! Asta-i Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

pisix, tin pumnii.

miki,

fata optimista. Si mai, mai ce semnatura .....

Mergi la inceput

miki-miki in legatura cu reusita Bubulinei. Chiar este atat de utila carnitina? Uite, eu am inceput de ieri sa ii dau sotului meu (dar iau si eu) L-Carnitin Complex de la Hofigal. Contine L-Carnitina, Coenzima Q10, ulei de catina, extract de fructe de echinaceea, extract de fructe de zmeur, extract de fructe de catina. Costa vreo 16 lei.
In legatura cu Klebsiela sotului. Dr. ne-a dat amandurora norfloxacin (sensibilitate pe antibiograma) timp de 10 zile. I-am spus de scaderea nr. de gigei si a spus, "hm.. oligospermie severa"! "Dar, nu-i nimic vedem ce vom face dupa tratament", spuse ea. Nu a mai spus nimic de Undestor. Eu nu i-am spus ca luam medicamentele astea naturiste. Parca vad ca spermograma se imbunatateste si va zice ca doar infectia este cauza. Nu mai conteaza, important este sa creasca nr. de gigei. Sa dea DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

BUNA FETELOR.Eu sunt noua pe forum ,dar va citesc de ceva vreme.Am indraznit sa ma alatur voua pentru ca am si eu cam aceeasi problema ca si a voastra.Sotul meu a fost diagnosticat cu OLIGOASTENOTERATOSPERMIE ,imi poate explica cineva cat de grav este?VA ROG MULT AJUTATI-MA CU EXPLICATII ,SUNT CONFUZA,VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI CAT MAI CURAND BB

Mergi la inceput

SoriLea bine ai venit la noi! Te las pe mana fetelor pentru explicatii ca sunt muuult mai pregatite in privinta gigeilor decat mine. Ce pot sa-ti spun este ca din moment ce exista spermatozoizi, nu este totul pierdut. Spermograma se poate imbunatati. Citeste scrierile din urma ca iti vor fi de mare folos. Mie mi-au fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

miki - ce ma bucur!!! noua semnnatura ti se potriveste mult mai bine.... ce bine ca ai scapat de titanic!!!!!
pisix - normala, nu esti, dar asta deja o stim si de aia ne esti asa de draga... cred ca fiecare din noi, de fapt, daca am fi in locul tau, am face ca tine, daca nu si mai rau.... am specula orice semnulet....da io cred ca vrajitoare de miki are dreptate, asa ca stai linistita si mergi pe mana ei, ok?
sorilea - ne bucuram ca ai nimerit la noi..... si eu, ca si anes, am sa las fetele mai experimentate sa-ti spuna ce si cum. ideea e ca esti un caz super!!! si daca noi speram ca ne vom rezolva problemele si ca va fi cu bebe, tu sigur vei reusi... important e sa te molipsesti de optimismul nostru (mai bine spus al lui pisix) si sa ai rabdare.....
pe toate fetele mele, azoo si non azoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

EU SUNT LA DR.DRACEA,CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE DUMNEAEI,ESTE UN MEDIC BUN?SPERMOGRAMASOTULUI ARATA ASA:volum 1,2ml,PH7,2,10000/ml,fara forme tipice.SUNT SANSE SA AVEM BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage furnicutze, cum spunea Anes, dar ati scris, nu gluma.Am ramas socata cand am vazut cat am de citit.Inainte, treceau zile cand mai scria careva.Felicitari!
Nusy, am avut foarte multe de facut, de studiat niste proiecte.Am intrat rar pe net, dar promit ca vom vb pe mess.Nu am reusit sa-i fac sotului inca spermograma, dar cu siguranta voi sta cu gura pe el saptamana viitoare.
Miki, sunt prezenta.Va urmaresc din umbra.
Pisix, cand iti este greu, cand iti vin ganduri mai putin optimiste, uita-te la copiii din parc si sa te gandesti ca peste cateva luni vei fi si tu acolo, langa ei, la joaca cu bb tau.
Va pup dulce, dulce, dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisicutz spotingurile sunt bucatzelele alea roz care le-ai gasit tu. Esti bre, nu mai cauta alte simptome.
Gudindel-spiridushel Tu ce mai spui?
Anes sa-i dai Carnil (asta rec Damian) de la farmacie sunt fiole si e bun pt mobilitate iar vitamina C de la Sedico (pliculete cu pulbere de 1 gr). Acestea 2 amestecate cica au un gust placut. L-carnitina aia de la Hofigal nu e buna pt sot pt ca are si zmeur care e progesteronic dar e buna pt tine.
SoriLea Bine ai venit pe . Nu ai dat nici un nr. Nu pot sa-ti spun decat ca oligo inseamna numar mic, asteno ca nu au mobilitate dar tb sa ai un procent acolo cati sunt mobili si cati nu sunt, iar terato inseamna ca au forme anormale dar tot asa tb sa ai niste procente. Nu tb sa disperi pt ca inseamna ca aveti totusi gigei cu care poti face ICSI. Pt forme anormale sunt bune capsulele de napraznic, pt mobilitate Carnil iar pt toate in general Multi Maca de la FLP.

La anul pui de-un pui
Miki

Mergi la inceput