cineva care sa ma lumineze!!!

cineva care sa ma lumineze!!! | Autor: Dorinutza75

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Am si eu o intrebare, poate este cineva care a patit ceva asemanator.Eu si sotul meu ne dorin un bb asa ca din luna august am renuntat la anticonceptionale (pe care le luam cu analize la medic si toate cele, luam Logest), pe data de 17 august am avut menstruatie normala, aproape 5 zile, asa cum ma tinea de obicei, apoi in lune septembtie am avut menstruatie pe 26 si a fost ceva ciudat, curgea ff putin si ceva ff inchis la culoare (maro), am crezut ca este normal ca sa curete organismul si sa fie dereglare dupa ce am lasat anticonceptionalele.Toate bune dar doar in decurs de 2 zile a curs si gata.Am facut un test de sarcina sa vad ce si cum si arata negativ, ce-i drept nu l-am tinut decat vreo 3 min si cand am vazut ca arata negativ l-am aruncat.De atunci am tot felul de simptome, greturi, ameteli, dureri de burta , nu pot manca aproape nimic din ce mancam de obicei. De atunci am mai avut sangerari luna aceasta pe 14 si tot aceleasi caracteristici ca si data trecuta (putin si ff inchis la culoare).Am mers la medicul de familie si am facut si alt test , care parca avea a doua liniuta ffffffffffff pala, medicul a zis ca e pozitiv si apoi ca e negativ.Eu nefiind in tara , nu am putut sa-mi fac analize de sange f repede, astept pentru ca sunt programata si intre timp ma imbolnavesc de creieri , daca stie cineva de un caz asemanator, astept vesti.Multumesc pentru rabdare fetelor.

in asteptare...........sper sa fie bb!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Dorinuta , nu stiu cu siguranta nimic , insa ceea ce am invatat de la viata e ca totul e posibil . Ai rabdare si intre timp ai grija de tine ca si cum ai fii insarcinata , fara stres si alte cele .
Succes si sa fie asa cum vrei tu !

Alina 9+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinutza75 spune:

Buna Alina Maria, merci pt incurajare si sper sa pot sta linistita si sa nu ma stresez, desi acum as strange de gat pe cineva pentru prostul sistem sanitar care este aici in spania.Pentru ca pana merg eu la dr si-mi da un rezultat..........o sa-mi iasa peri albi.Asta este, trebuie neaparat sa astept dupa programarea pe care o am.Vad ca tu ai "state vechi" in meseria de mamica .Sper sa pot sa intru si eu in clubul vostru curand.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Cel mai bine este sa-ti faci tu acasa un test, il cumperi de la farmacie si iti da raspuns sigur. Eu asa am facut si de cate ori credeam ca am ramas ca imi mai intarzia sau ca imi venea ciudat, la fel ca tine, imi faceam un test si-mi iesea negativ, binenteles. Ultimul pe care l-am facut a fost pentru ca mi-a intarziat mai bine de o saptamana si atunci mi-am luat inima in dinti si am cumparat un test si a iesit pozitiv. Eu cred ca poti avea incredere in teste.
Cat despre sistemul sanitar al astora de aici, ai dreptate, dar daca te duci la particular iti pot spune mai bine, daca te duci la stat, trebuie sa stai o gramada pana iti dau programare, doar daca le spui ca ai ceva probleme iti pot inainta programarea.

17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dorina, eu am facut un test electronic ce functioneaza la fel cu cel ce are liniutze. Doar ca pe un ecran iti scrie clar GRAVIDA daca esti. E si o mare placere sa vezi asa ceva, dar nici nu mai ai stresul cu liniutele pale. Cauta in farmacie, probabil ca si in Spania exista asemenea teste si sunt cam cu 3 euro mai scumpe. Singura chestie e ca pana a doua zi se stinge ecranul si daca nu apuci sa faci o poza la frumosul cuvant GRAVIDA trece ocazia .

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

din ce am inteles eu dc era sa fie sarcina se pozitiva imediat testul ca doar a trecut ceva timp,mai bine iti iei singurica un test si vezi ce si cum...poate ai ramas acum si e sarcina mica,dar in niciun caz nu ai ramas in august-septembrie
succes

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi.Onyxg, vad ca si tu esti in spania , am citit ca mai sunt si alte fete aici, tu parca esti din madrid sau de undeva din imprejurimi?Am stabilit ca voi face acum analize de sange la particular, pt ca daca stau dupa programarea astora, nu mai fac eu copii .Sibylle, am citit mesajul tau si maine merg sa vad daca este si aici in farmacii testul electronic de care mi-ai vorbit tu. Cred ca trebuie sa fie super sa scapi de griji imediat.Am vazut ceva din poze, superbe.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.Va pupacesc pe toate si sa auzim de bine...........poate voi avea si eu liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
dorinutza bine ai venit pe site
sa stii ca si eu am patit la fel cu testele, doctorita imi zicea ca e nu e sarcina , iar la farmacie cand le-am aratat au zis clar ca e sarcina.Si stii ce am facut , m-am dus la urgenta ca cica am dureri de burta, si cum mi-au facut analize de sange si uriana, a iesit clar ca sunt insarcinata, asa ca nu a trebuit sa astept pana la analiza de sange.
Eu cred ca e cea mai buna solutie si cea mai rapida
te asteptam la mamici din Spania,

+39 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Buna Olim, bine v-am gasit.Vad ca suntem mai multe fete pe spania.Am fost si eu la urgenta cand am avut a doua oara dureri si mi-au zis sa mai astept si sa repet testul ca poate fi sarcina.Am gasit aici un cabinet particular si merg sa-mi fac programare acolo ca altfel nu mai pot.Vad ca tu mai ai putin de asteptat .Esti fericita.Te pup si sper sa am vesti curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

DORINUTZA bun venit in nostru pe DC!
referitor la sistemul medical iti dau dreptate dar avem noroc ca exista si cabinete private care ne scot repede din indoieli,altfel cred ca eu as fi innebunit de mult aici,daca nu mai ai rabdare pana mergi la ss la analize poti cauta un laborator privat sau chiar o farmacie si faci testul de sarcina din sange adica BETAHCG asta iti spune 100% sigur daca esti sau nu graviduta si costa cam 20 € nu e asa mult,nu vreau sa te dezamagesc dar s-ar putea sa fe o dereglare de la anticonceptionale si pana isi revine corpul la normal probabil te vei mai intalni cu asemenea situatii!eu iti doresc sa fie bb asa cum iti doresti!succes

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Dorinutza,mi s-a intamplat si mie ceva asemanator cand am oprit anticonceptionalele,organismul a avut nevoie de cateva luni (sub tratament cu Duphaston - care protejeaja o posibila sarcina) sa-si revina la normal.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput