cineva care sa ma lumineze!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Dorinutza75 spune:
Buna fetele, multumesc mult, cred ca tu ai dreptate Raluk, s-ar putea sa fie rezultatul unei dereglari, oricum e ciudat pentru ca am mai avut pauze intre perioadele de anticonceptionale dar nu am avut aceste simptome.Oricum am sa fac acum analize de sange si scap de dubii.Cred ca pana la urma o sa vina si bb , cand o vrea Dumnezeu.Pupici pentru mamici si bb lor!!!
in asteptare........m-am resemnat...
Dorinutza75 spune:
Buna kla, bine v-am gasit.Vad ca tu esti in madrid, eu am fost acolo marti la niste amici.Sunt un pic mai linistita cu toate sfaturile voastre la purtator...
sper sa fiu mai linistita acum si poate chiar apare si un bb, cu putin noroc.Pupici si aveti grija de voi
olim spune:
si la urgenta nu ti-au facut analize de sangesi urina?
ai fost la o policlinica, sau la spital?Ar fii bine sa mergi la un spital mare,si acolo iti fac toate analizele, si asa stii exact ce este si de unde vine problema.In centrele mici nu iti fac mare lucru.
Asteptam sa ne dai marea veste
Intr-adevar, a mai ramas putin, poate chiar cateva oare, abia astept sa imi tin puiutu in brate.
o seara faina tuturor

+39 si Alexandru Marius
Dorinutza75 spune:
Buna Olim, sper ca mai apuci sa citesti mesajul meu, daca nu cumva dai fuga la spital, dar oricum sa dea dumnezeu sa ai nastere usoara si un bb sanatos si sa ne spui de bine.Pupici si bafta multa tie si lui bb!
Laura XXX spune:
dorinutza sper sa fie bebe cum iti doresti... Ai aflat deja?
Trebuie sa gasesti neaparat un dr. bun pt. ca unei prietene i s-a intamplat cam la fel, cum ai descris tu. A facut cateva teste care i-au iesit slab pozitive, a mers la dr. de familie, a fost la doua ecografii (asta cu doua cezariene la activ) pana intr-o zi, la vreo luna de la primul test, cand a avut hemoragie si s-a internat de urgenta. Ea a ajuns la operatie dar sigur nu va fi asa pt. tine. Imi doresc sa fi stiut mai bine semnele sarcinii extrauterine...
Uite articol aici: http://www.supereva.ro/info.asp?id=1041
Multa sanatate!
Lauraxxx
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
Dorinutza75 spune:
Buna Laura, multumesc mult, am citit articolul pe care mi l-ai trimis , recunosc ca m-am gandit si eu la asta, dar cand am fost la urgenta si mi-a facut testul de sarcina dr. mi-a zis ca nu are cum sa fie o extrauterina.Sper sa fi avut dreptate dar voi avea rezultatul in cateva zile si voi sti exact ce si cum.
Dorina si pitica terorista (Denisa )