Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, ce e cu Naty? N-am reusit sa citesc din urma, dar am inceput sa-mi fac griji t ea. Ce se petrece??

Ioana
26+ si David

Naty avea colul scurtat, si partial deschis daca nu ma insel, iar acum este internata de luni la spital si trebuie sa ii faca cerclaj...au tinut-o cu perfuzii, o chinuie cu o multime de injectii...

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Plus contractii...Inca nu i se poate face cerclajul, pentru ca nu au disparut contractiile.

Olga 24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offff, imi pare foarte rau!!! Naty, sa dea Doamne Doamne sa fii bine si bebe sa stea la caldurica pana la termen! O sa-i trimit si eu un sms.

Pupici!

Ioana
26+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Roxi, in afara de pizza mai au si alte bunatatzuri italienesti? Ma gandeam la niste paste, de ex...Vezi ca nu eu intrebam de Giulesti, parca Irina ( ?!?!? ).

Zoze, iti iei si soata la intalnire?

Olga 24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

, ca mai bine umblam creanga.......
m-a sunat medicul meu de familie si mi-a dat o veste trasnet
ia gasit sotului TGP foarte mare, si maine trebuie sa mergem sa vedem ce si cum,tremur toata si mai si pling pe deasupra.Noroc am ca lucrind cu el si mai avem si acelasi birou trebuie sa ma abtin ceea ce e bine pt bb.Scriu pe furis acu.

scuzati ca V-am scris dar am simtit nevoia sa spun cuiva , si familiei nu pot deocamdata ca toti sunt si ei cu inima.si sunt si departe.poate nu trebuie sa-i alarmez, poate se rezolva.
pupici

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

desi nu va cunosc f bine pt ca sunt noua pe acest forum sunt impresionata de cat de bine va intelegeti si cat de mult va iubiti...tineti-o tot asa fetelor...vreau sa va zic ca si eu m-am rugat pt naty desi nu prea am stuit cea re dar am aflat acum din msg dat de ralucaSs....si la ora 15 fix am fost iar alaturi de naty...si eu am facut cerclaj...la 16-17 sapt dar nu am avut contractii...tin sa va spun ca am stat internata 9 zile...m-am internat pe 1 noiembrie si pe 5 nov mi s-a facut cerclajul...o sa vedeti ca o sa fie totul bine...d-zeu o sa fie alaturi de naty si de noi toate...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zozela am vazut ca esti din craiova...ma bucur ca am gasit oi olteanca mamica pe aici...tu la ce medic esti?la ce spital?poti sa-mi trimiti mail daca nu vrei sa se afle...pupiciu la burtici....si multa sanatate

Mergi la inceput

Giani, ce e ala TGP? Ce indica valoarea marita? Hai ca ma apuc sa caut pe net. Dar sa stii ca deja ma enerveaza medicul tau de familie, care iti da tocmai tie vesti proaste!

Revin.

Edit:

"TGP

Sinonim: transferaza glutamopiruvat serica, ALT.
Este prezenta mai ales in ficat si rinichi. Nivelul sau creste in caz de distrugere a celulelor ficatului, mai ales in cazul unei hepatite virale - acest nivel mai creste, dar in proportie mai mica, in cursul altor boli ale ficatului (cancer, ciroza) si in cursul infarctului miocardic."

Inteleg ca poate fi hepatita, nu?

Olga 24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mai vin si eu pe aici..mor de somn, am avut mult de lucru azi, da reusii sa le duc la sfarsit..acum ma pregatesc sa plec acasica la puiutz, sa vad poate ma lasa si pe mine sa stau juma de ora in pat..cred ca-i pun niste desene
Va pup si mai vb maine.
P.S. Multa sanatate pt Naty!!!

Deea14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

da Olga poate fi hepatita sau un usor icter congental.

azi nu mai intru , dar va dau vesti maine dupa ce vin de la dr.

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput