Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Butucica, stai linistita. Tgp poate iesi mare si daca atunci cand a facut analiza sotul tau era mai obosit. Pana nu face testele de hepatita nu are rost sa te superi.

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Giani - stai linistita deocamdata pana vezi ce spune doctorul, apoi poti sa refaci analizele, sa mai ceri si alte parari, totul este sa nu iti pierzi speranta si mai ales sa nu te panichezi asa de usor si totul va fi bine mai ales ca ii faci rau si lui bb

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

gbutucica ar fi bine sa o repetati ca poate n-o fi asa mare valoarea.Iar daca e asa exista medicamente si sustinut cu naturiste o sa se faca bine.Sotul meu are colesterolul rezonabil acum dar de mult timp ne straduim sa-l reducem.O data a mancat foarte bine inainte de analize si i-a iesit foarte mare.Urmatoarea sapt.a tinut un fel de regim cu mancaruri usoare si repetand analiza a iesit mult mai mic.Asa ca nu dispera incearca sa te tii tare si pentru el ca barbatii sunt mai speriosi si pentru bb.E greu dar o sa vezi ca va fi bine.
ramo cata bun venit alaturi de noi si mai ales ma bucur ca ai venit cu un exemplu pozitiv.Toate ne gandim la naty sa treaca cu bine peste acest hop.Te si scrie 10 mesaje sa scapi de moderare.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,eu maine sunt plecata din oras...nu prea am chef de plecat dar trebuie!De ieri imi simt burtica tare si ma cam doare...oare e ceva in neregula?!voi ati avut asa senzatii?si de durere si de burtica tare?nu stiu,sper sa fiu doar balonata,ca am mancat ieri si ciuperci si mazare...asta sa fie motivul?!

vise placute,merg sa-i fac printisorului clatite!ca m-a inebunit toata ziua cu clatitele!

Mai are cineva vesti "calde" despre NATY?

Simo,mamica lui David,24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kya, cunosc modelul de randunoi :)) Pe mine m-a intrebat daca nu vrea bb slanina!! Asta ca sa ma intelegeti de ce prefer sa stau 2 ore juma la coada alaturi de el la Metro. Nu e om de trimis singur la cumparat alimente, ca vine cu mascari acasa. Are el noroc ca mi-e drag
Roxana, multumesc pt explicatiile cu Giulesti! eu intrebasem. Daca dau drumul la tramvai, aveam linia 12 exact de la casa mea pana acolo! ce bine ar fi.
Zoze, iti dai seama ce de bile albe ti-ai adunat acolo sus, trimitand rugaciunea prin SMS!!
Ramo, ma bucur ca esti si tu alaturi de noi Sa nu te superi daca nu prea ti-au raspuns fetele, e din cauza ca mesajele tale inca apar in urma, fiind moderata. Mai scrie 4 mesaje si gata, te vom vedea in timp.
Giani :( sanatate maxima la sotz si ficati puternici ii doresc

Subscriu si eu sa ne vedem direct la carciuma cu pizza! sa imbinam placutul cu... placutul Numai sa nu fie fum, ar fi bine.

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

maia37 multumesc mult pt urarea de bun venit si sper din toata inima sa fie bine pt toate mamicile,asta este cel mai important lucru...am citit de testul tgp...facut de tatic..trebuie facut neaparat?mie nu mi-a zis nimeni ce analize sa faca sotul meu...si-a facut doar rh-ul,pt ca am eu rh neg...in rest nu a facut nici o analiza...cand trebuie facute aceste analize?le recomanda dr ginecolog sau med de fam?pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va multumesc tuturor pt ca sunteti dragutze...nu ma supar,de fel sunt o persoana rabdatoare si mi-a zis cineva ca se raspunde mai greu atunci cand esti nou pe forum...nu am stiu ca trebuie sa trimit 10 msg...oricum merci pt raspunsuri si sper sa vb pe fiecare zi...asa o sa-mi treaca si mie timpul mai repede...deoarece stau f comod in pat cu tastatura in brate...mi-a amenajat sotul ~biroul~ pt a nu fi nevoita sa stau pe scaun... nu am voie sa stau pe scaun din cauza cerclajului...pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ramona TGP a fost facut alaturi de un set de analize banuiesc si daca gresesc va rog corectati-ma.In ceea ce priveste rh-ul da trebuia facut si al sotului tu avand -.Ce rh are sotul tau?Eu am rh- si sotul meu are +.Esti la prima sarcina?

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo27 - depinde cum e cu durerea de buritca la tine, te tine mereu sau doar cand ti se intareste burtica? eu am patit asa: sambata si duminica mi se intarea burtica mai des decat de obicei si simteam o oarecare durere si m-am dus imediat la doctor, mai ales ca am mai citit un articol despre contractiile premature...si bine am facut ca m-am dus, iar acum trebuie sa stau numai la pat si cu tratament. Te , iti urez multa sanatate, si ai putea sa iti intrebi si doctorul ce parere are
ramo - bine ai venit in stolul nostru , sarcina cat mai usoara si ai sa vezi ca nu te vei plictisi deloc, aici pe crenguta

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

salutare!!!!

Frumoasa rugaciune pt Naty, DD o va ajuta, sunt sigura!!!

Azi, am implinit 25 sapt, tre sa-mi schimb semnatura!!!

Ramo, bine ai venit, fa-ti semnatura sa vedem si noi varsta si culoarea burticii tale!!!

livi +24 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput