Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MIHAELA

Si muuulta sanatate. Te asteptam cu pozili de la serbari !!! Neaparat !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Noroc cu Ioana ca se uita la listele cu sarbatoritele si ne mai atrage si noua atentia....
LA MULTI ANI Mihaela-biluta - sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita!!!!

Mei, am tras o tura mica de shopping prin ikea si carrefour - ce bine a fost!!!!

Ina - drum bun atunci, petrecere frumoasa si abia astept sa vad pozele!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, culmea e ca si eu gandesc la fel, de fiecare data cand ma uit la moatza il vad pe hilip. deh, is si nascuti in aceeasi zi, is pitici, pletosi. si-mi mai amintesc de mine si prietenul meu din copilarie, dragos, care era pletos ca philip si am poze cu el in parcul de langa blocul meu.
hehehe
eu-s in pana totala pt craciun desi avem inca valiza de jucarii de la bunici, deic ne mai scoatem de acolo, dar topt tre sa-i cumpar eu ceva copilului, unul mare si bun. el vrea cars si sanie cu spiderman, dar a nins deja ieri deci tre sa ma grabesc cu sania.
sambata mergem sa-l vedem pe santa la o serbare in baza si i-am pregatit deja cadoul pt aia (cars si un puzzle). ne-au avertizat sa nu depaseasca $20 ca sa nu se supere ceilalti copii. el e fericit nevoie mare ca-l va vedea pe santa. cu putin noroc poate impodobim si bradul we asta, vom vedea. sotul vrea un scaun de masaj asa ca am lecuit-o cu el. eu vreau bijuterii :)
mihaela, la multi ani si intra mai des!
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mihaela, la multi ani, tot ce iti doresti tu!

Marina, cred ca voi face in felul urmator: ii cumpar doar ie si brau, ii fac pe dedesubt o fusta simpla, alba dintr-un material ieftin, iar pe deasupra ii pun un mileu-stergar pe care l-am gasit prin casa si gata, am rezolvat! nu stiu cand am putea noi sa ne intilnim, stiu ca nu mai stati la Tineretului, nu?
moatza e la ursuletul de plus, langa adesgo, poate avem vreo cunostinta comuna !

Roxi, moatza are serbare pe 14 decembrie ...iar acum cand am citit si am vrut sa-ti raspund, am intrat in "panica", mi-am adus aminte ca pe 14 am programare la dr, dar nu se suprapun , programarea e la 14.30, serbarea la 16! si ma intrebai tu la ce dr merg, nu sint hotarata, pe 14 merg la Corina Grigoriu, in ultimul an am mers numai la ea pentru diverse, e mai libera decat Badiu si e super ok, iar de nascut tot la Municipal voi naste!

Irina, nu stiu sa-ti zic zona unde stau parintii finilor, ca ei stau in Franta, am fost doar o singura data la ei in Brasov, iar botezul cred ca va fi foarte restrans, probabil ca vor face o petrecere acasa, stau la curte! sa-mi trimiti nr de telefon si poate ne vedem, si eu as fi super incantata sa va cunosc!
distractie placuta la ger, mi te-am inchipuit costumata dupa sfaturile fetelor si m-am distrat!

Gabi, stiu cum e sa plece educatoarea, din octombrie si Andreea are alte educatoare, a fost greu la inceput, dar s-a acomodat.
eu insa nu stiu ce sa zic despre educatoare, tipa are 9 ani experienta de lucru cu copii, a fost educatoare numai la gradinite de stat si mi se pare ca e prea exigenta, le-a dat sa invete pentru serbare niste poezii si cantecele asa grele si cu multe multe strofe, Andreea le stie aproape pe toate, insa cred ca e mult pentru varsta lor, nu vor avea rabdare sa stea atat pe scena ...vom vedea!

Mitzu, asa am zis si eu, mai strang din jucarii si le dau unui copil, am facut selectie si in iarna cand i-am luat Andreei dormitorul si atunci parca se mai golise camera, acum iar n-am pe unde sa le mai pun ...rasfatati copilasi mai avem!

cand va scriu acum am o tuse de-mi vine sa mor, nu mai pot, sint racita cobza, am luat ce mi-a zis Roxi sa iau, astazi mi-am facut lamaie cu miere, ceai ...dar nu mai pot!

Monicule, nu zic hop cu greturile, sper doar sa nu le am , chiar nu mi le doresc! foarte dragute gazele tale imbracate cu ii!

Alice, raceala raceala ...da capu'? nu te putem ajuta noi sa treaca?

Ioana, are Maria ta niste perle ...super adevarate!

Olivia, asa face si moatza la restaurant, e pe oriunde, chiar si pe la alte mese, numai la a noastra nu! cand montati mobila, vrem poze ...

Andreea, cand am citit ca voi deja vreti sa faceti bradul m-am blocat putin, aveam impresia ca pana la Craciun mai e mult ...dar peste 3 zile e 1 decembrie, luna cadourilor!

pupici, nu mai pot nici sa scriu, tusesc de-mi ies okii din cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Mihaela!! A inceput sezonul sagetatoarelor!
Eu cadouri am luat mai multe decitmi-am propus acum ramine sa le impart intre cei doi mosi. Am luat asa: carti, software educativ pt virsta de 3-6 ani, un Buzz lighter (la cererea expresa!),http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50021076, http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=7754722 si mai multe maruntisuri..

Gabi ce ai cumparat?
Alice sanatate! ..si apropo de asta..ieri citeam in ultimul Time cum ca o echipa FDA a aratat inutilitatea administrarii de medicatie pt raceala la copii sub 5 ani...acum nu ma mai mir de ce medicii aici nu -ti recomanda absolut nimic daca este doar o simpla raceala..
Nicole i-ai zis Moatei despre noul bebel?
Irina..super ideea cu cutoiasul!!! Sa-l saluti pe Mos Craciun din partea noastra!! Distractie la maxim!
Carmen ce mai fac copilasii tai?
Monica vreau sa te vad mireasa...ai fost super originala!!!
Ioana ..DEMENTIALA!! Nu m-am putut abtine si l-am sunat si pe sot sa-i zic..
Daria bafta la gasit rucsacul dorit!

Mergi la inceput

Da, e o adevarata poveste!
i-am zis moatzei de cand il concepeam, a sarit foarte tare pe burta mea si m-a durut cam tare, i-am zis sa nu mai sara, poate are mami acolo un bebe ...n-a zis nimic!
dupa ce am facut testele si era clar ca e bebe ...i-am zis si a avut o rectie f rapida: mami, nu mai sar pe burtica ta! am ramas
intr-o zi m-a intrebat pe unde iese si i-am zis ca il scoate dr, taie burtica si il scoate ...s-a uitat la mine si zice: si burta ramane asa cu gaura ???, i-am aratat pe unde a iesit si ea, a vazut ca n-a ramas gaura si s-a linistit
in weekend am incalzit supa si vroiam sa mancam ...f alarmata zice: mami, nu manca supa, il murdaresti pe bebe! i-am explicat ca are un balonas separat unde sta bebe si nu se murdareste ...
vrea sa-i punem numele Luca ...indiferent de ce sex va avea
i-am zis ca ne vom muta in alta casa si isi face planuri, pana acum n-am dus-o la casa, a vazut doar poze, cei de la care am luat casa au lasat undeva prin curte doua galeti ordinare, una rosie, una albastra ...cum le-a vazut a zis ca una e pentru ea, cea rosie, iar cealalta e pentru fratiorul ei!
si numai din astea ...

Mergi la inceput

Ce scumpa Moata! Doamne ce de idei au !! Nuuu Luca...s-a umplut de Luca..in ultimii ani!
Vreau si eu sa vad casa,daca se poate daca nu nu-i cu suparare!

Mergi la inceput

"am pus cateva poze, nu stiu cat de mult se vede, sint numai din exterior, n-am vrut sa pun multe pentru ca astea sint cele pe care trebuie sa scriu "before", cat mai curand sper sa vi le arat pe cele cu "after" ...de 3 zile avem santier acolo, cat va dura nu stiu, vrem sa facem mansarda, vrem sa mai construim ceva ...sint multe de facut, dar e foarte frumos ca e curtea mare (pentru o casa din Bucuresti) si or sa aiba loc sa alerge piticii!" - mesajul era si cu poze, ramane mesajul, pozele maine!

hehehehe imi vine sa rad, mesajul l-am scris, asteptam sa se incarce pozele si sa pun link-ul, dar nu merge wehshots, mi-a dat eroare de 2 ori! mai incerc, daca nu merge ...atunci ramane pe maine.

Mi-am adus aminte de ceva: Monica (Bibi), tu ai avut-o in timpul sarcinii pe dra pe Corina Grigoriu, cum e?

edit: da, nu vrea sa le incarce, iti pun maine poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani, bilutza! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Olivia, si eu vreau sa-i iau v-tech din ala... mey, astia au innebunit p-aici cu sarbatorile, wallmart-ul e deschis non-stop..
Si mai am comanda de un pony... sa vedem ce-o gasi mosu..
In rest anul asta pentru ca an vazut ca stie exact ce vrea, am pus-o sa scris scrisoare lu mosu (adeca io :))... 3 chestii isi poate alege..

Rain, desteapta e motzulina

Mai eu tot nu am avut timp sa vad pozele, la servici e circ ca vin sarbatorile, sper sa le vad curand..

Pup gasca!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Anca tu parca trebuia sa te prezinti cu niste poze..nu?Tu la Best Buy esti? Daca da...nici nu ma mir ca nu ai timp..Buna ideea cu scrisorica si cu cele trei alegeri..Al meu ieri vroia si un tren..sa vedem..
Am vazut un poney..dar scumput..Cev acare ii dadeai sa sa pape..si scotea sunete daca era atins ..il stii?

Mergi la inceput