Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

[/quote]
eh na, e easy: caciula de vulpe polara, scurta de ren, cizme din alea de blana de Yeti si un Husky in lesa
[/quote]
ai uitat de sticla de tarie atarnata de gat
Gabi-in Norvegia plecam. Referitor la neseriozitate...mare dreptate ai...asa m-am saturat si eu de oameni care se plang ca n-au bani si e grea viata in Ro, dar daca le dai de munca dispar urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io o cadorisesc pe Giulia in locul tuturor, ca sunt singura care o cadoriseste Asa k ... sunt scuzata, da ? Si ma cadorisesc pe mine si pe taicamio si pe finu`mio si pe fetele fetelor

Ina - sa aveti o vacanta super mijtoaca si sa faceti poze muuulte. Sper ca Radu e bine, sanatos

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata.
Vaz ca se vorbeste de costume nationale. Mandrele mele au iisoare si rochite de panza topita o gramada, ca doar mama soacra cu asta se ocupa (are o firma de artizanat).
Ca de exemplu:
http://family.webshots.com/photo/2950828630101722968LnvuGb
Voia sa-i faca mandrei costum national cu de toate, dar i-am zis ca nu trebuie sa il termine acum pentru ca nu cred ca ne cere la serbare...Am impresia ca nu stiam ce spun...:)))

Nicole, nu zi-i hop cu greturile ...ca nu se stie
Olivia, felicitari. Trebuia sa intreb reteta inainte sa le fac pe atomicele mele...ca tare as vrea si eu sa dorm.
Barosana a prins-o din zbor si acum ma trezeste din ora in ora...ofof maimai
Ca veni vorba de clip, am o gramada de filmulete da' nu reusesc sa le pun pe net pen' ca imi tot da eroare...

Mitzu, ma bucur ca ai rezolvat canapeaua...:)))
Nu pot sa fac genoflexiunile de la inviorare pen' ca m-a calarit Barosana toata noaptea. S-a trezit din ora in ora si deja incep sa cred ca nu e o chetie trecatoare. Asta e norocul meu, fac copii atomici

Gabi, spor la cumparaturi. Va urez sa gasiti pe cineva serios care sa se ocupe ca lumea de Stefan.

Andries, nu ca vreau sa te incurajez dar sa stii ca la Maria absolut nici un remediu impotriva colicilor nu a functionat.
Nu era grav, avea seara (spre unu noaptea) vreo doua ore, dar nimic nu functiona...

Daria, la cati mai multi fulgi de nea pufosi...:)

Ina, butoias de lemn lacuit frumos, ca la cainii saint bernard...hihihi

Alice, sper ca sunteti bine.

Pe mine m-au luat de cap calculele si rapoartele de la sfarsit de an. Care cap oricum nu se simte prea bine din cauza de nesomn...:)

O zi frumoasa tuturor.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare, gagicile mele dragi !
Noi sintem bine - uel, in afara de mine, care am bagat una bucata raceala si acu stau cu fervexul la nas ! Baietii in schimb sint ok, ceea ce este minunat, ca pe mine stiu io cum sa ma dreg sa imi treaca !
Nu prea am stare sa scriu multe, oboseala si stressul sint pretenii mei buni, asa ca nu am prea citit din urma ... nici poze nu am vazut !
Insa sint si eu prinsa de cumparaturi, ce sa le iau copiilor, ca tare mi-e drag cind le vad fetzicile bucuroase ca au primit ceva nou (in ritmu asta imi deschid magazin de jucarii, hehe).
O zi minunata va doresc ... mai vin eu pe la voi cind ma simt ceva mai bine (si cu nasul, si cu capul !).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Cristal - ce frumoase sunt gagicile !
Alice - sanatate muuulta la tine !

Restul pe unde steti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,meii mi s-a urcat la cap zapada de ieri si am o durere....mandra a iesit ieri afara cu lopetiza si galetusha sa adune zapada...
Cristalina super gagicile tale imbracate asaauzi da nu putem face comanda la socrela de asa ceva si pentru mandrele noastre..sa ne spui si niste preturi!...btw de filmuletze incearca sa le descarci si pe alte site-uri..photoshop...youtube..
La capitolul cadouri nici io nu stiu exact ce sa-i iau, daca era cu succes actiunea cu degetele, ii luam un motor rosu,super de la Carrefour ,da' asa nu-i iau...chitara semiadevarata i-a luat bunica geta...o intreb daca vrea Barbie cu aripi,zana curcubeului..ea nu vrea,vrea o masina...pentru sotior si rude ma hotarasc la fatza locului,cel mai greu este la gasca de cupii,ca acolo ies scandaluri
Ina musai sa nu-ti lipseasca butoiasu, esti si in trend si te mai si incalzesti..
Vivia super Uka somnorosu',pe mine Cristalina ce ma mai consoleaza cu "insomniacele" ei...
Daria rucsacul oitzaa trebuie sa aiba o culoare anume,ca ma uit pe la toneta, ca acolo au di tate rucsac,catzel,pisica,porc da acu nu stiu sigur daca aia alba si creatza era oitza sau..catzel
Mandra are un nou cuvant in vocabular....ii pune tacsu aseara mancarea pe o farfurie,ea normal vrea pe alta,tacsu nu vrea s-o schimbe si-l intreaba "de ce esti recalcitant?"..tacsu mirat..."cum sunt?"...racalcitant,n-auzi?.....concluzia...asta tot de la maica-ta o stii.....sau ii zice cand ii schimba de pe desene pe meci"uite ce mi-ai facut,mi-ai stricat atentia!"
LA MULTI ANI BILUTZA,SA FI FERICITA SI SA TE BUCURI DE MINUNILE TALE!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana - merci ca te uiti, merci muuult !
M-a innebunit Giulik pt rucsacul oitza. Nush de la ce i se trage Ca am vazut tot soiul, mai putin oaia asta nenorocita
Si esti in stare sa nu-i cumperi fetei masinaaa ? Macar pt vocabularul pe care il are merita masina aia Uauuu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, cea mai pontoasa Mariuca de la Iesi, clar!...:))))
Eu am impresia (in ceea ce priveste somnul cu bazdaci) ca o sa raman sa sting lumina...

O sa o intreb pe mama soacra, in general face fete de mese si servetele, chestiile de imbracat numai la comanda.
O sa scanez odata o poza de la nunta mea, am avut o rochie lucrata manual, pe cap marama, trandafirii din par erau lucrati tot manual...Poate nu arata cine stie ce dar noua ne-a placut.
Fiind lucrate manual produsele nu-s taman ieftine (daca m-ar auzi ce reclama ii fac m-ar dezmosteni).

Ma duc sa culc galustile, o zi frumoasa tuturor.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

"racalcitant" faza zilei
Cristal baga poza cred ca ai fost super originala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

g_ioana -- multumesc de urari

credeam ca m-ati uitat deja dar .....

Vad ca vb. de serbari.... de sarbatori.....

Poate reusesc sa mai scriu si eu zilele astea...

Am tras cu o raceala aproape 1 luna cu medical dar acum sunt pe picioare.... copii sunt ok ei nu au avut nimic.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput