Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Clar noua ne-a schimbat cineva copilul!Asta de-l avem acum in dotare doarme singurus 10 ore, neintors aproape..si -l trezim noi dimineata!

Ioana nu ma las rugata cu pozele..dar camera o sa fie gata peste 2 saptamini cind imi soseste pinza comandata pe net! Poate zici ce atita munca..dar mobila nu a fost asamblata..am luat-o suruburi..si bete:))
Rain si Irina..care copil cuminte la restaurant??Mey aparente insala! Poza a fost facut ain primele 5 minute..dupa care l-am alergat printre mese ...l-am adunat de sub mese..si iar alergat pe afara..Sa filmezi Moatza!
Irina deci plecati!! Sa faci poze sa va vedem pe toti!Pe 1 plecati?
Liliana cum mai sinteti?? Cite ore merge Adeluta la gradi? Mamaie ..ce face?
Andries...relax, respira adinc...glumesc da? Poate Mirciulica are vreun motiv..colici?
Cristalina eu astept clip cu John citind la orga:)))))Sa nu uiti,da?
Gabi si eu zic ca si Roxi..sa te mai interesezi...7000$ ..este cam mult..
Roxa , Pat va mai viziteaza noptile??
Daria felicitari pt inscrisul masinii!

Eu am terminat de cumparat cadouri pt copil ..acum mi-e groaza ca trebuie sa incep cumparatul cadourilor pt rude...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Oliv waw felicitari, sa ramana copilu' asa . da, Pat ne viziteaza destul de des. dar il tot mut la el cand sunt treaza.
Nicole am intrebat....nu am gasit decat unul ptr o fetita mai marisoara de 5-6 ani....imi pare rau! cand are Moata serbare?
Marina ati luat vreo decizie cu pianina?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rain, o hi baiet de n-ai greturi:D noua ne da costumele de la gradi ca au ei in dotare da` taaare m-am cam saturat ca de 4 ani le vad tot p`alea
olivia, felicitari, bravooo!
vazut poze da` n-am apucat sa zic, nu mai enumar ca sigur pierd pe cineva din vedere

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Rain-de Craciun suntem la ai mei dar pe 27 vom fi in Brasov, asa ca mi-ar placea tare tare mult sa ne intalnim!!! Unde stau prietenii vostri, unde e botezul? Io in locu tau i-as pune un mileu d-ala in loc de fusta...macar acu' cat e mica si-o cuprinde unu d-ala...La noi se mai inchiriaza, dar arata cam jalnic.
Olivia- da, sambata dimineata avem avion...abia astept...desi mi s-a recomandat sa ma imbrac ca pentru polul nord...nu c-as stii care e trendu' p-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by ina32
i mi s-a recomandat sa ma imbrac ca pentru polul nord...nu c-as stii care e trendu' p-acolo

eh na, e easy: caciula de vulpe polara, scurta de ren, cizme din alea de blana de Yeti si un Husky in lesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Ina - dar unde plecati, ca eu nu am retinut...mergeti la mos Craciun?
Kim - da, e cam mult intr-adevar costul operatiei insa sincer as vrea sa am certitudinea ca nu voi chinui copilul de multe ori...Felicitari pentru Luca!!
Rain - pai e prea devreme sa ai deja simptome - poate doar oboseala si somnul care se manifesta la ore mai nepotrivite...Eu am inceput cu varsaturile (si apropos astea nu au nicio legatura cu sexul bb-ului ca si la Stefan am varsat in fiecare dimineata...) mai tirzior - cred ca prin saptamina 7-8...

Mai eu sunt tare dezamagita - aseara m-a anuntat fata care mai ramasese sa faca lectii cu Stefan ca e ultima zi, ea nu mai vine...sunt asa de dezamagita de lipsa de seriozitate si profesionalism a acestor fete...Nu stiu ce anume o sa facem in continuare pentru ca Stefan desi a facut multe progrese, are nevoie in continuare de stimulare si ajutor. Oricum ma gindesc sa incercam din ianuarie cu un logoped - am deja o trimitere si am sa incerc sa vad ce iese si in directia asta.

Azi la prinz ma duc la IKEA si prin imprejurimi pentru o prima runda de cadouri - nu va zic cit am asteptat ziua asta...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Raportam primii fulgi de nea, Giulia vroia sa o duc cu sania la gradi, dar am convins-o ca inca nu e totul alb doar cativa fulgi sunt pe masini. Dar n-am scapat fara sa-si aleaga fular, caciula si manusi groase , k ea pe alea le vroia pt zapada
Rain - sper sa gasesti fusta, la noi in oras habar n-am unde s-ar putea gasi asa ceva. Cand e serbarea ???????????? K intreb p`acilea. Pupam burtik
Kim - felicitari pt cupilu` fff cuminte !
Alice - unde iejti ???

O zi frumoasa sa aveti, sunt prin zona ...

Edit: Leeloo - spor la shopping ! Si sper sa gasiti o persoana serioasa pt Stefanut

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Sa va spun de pata mea...de pe (fiecare cu ce-l doare ). Am reusit sa o scot!!!!Si m-am gandit sa va spun ca prinde bine. Initial am amortit-o cu Biocarpet (de care aveam in casa da nu m-am gandit sa dau, ca am zis ca daca n-a iesit cu vanish nu mai iese cu nimic). Apoi am pus pudra de talc. Sincer mie asta mi s-a parut cea mai eficienta. Si pata a disparut aproape complet, se mai vede o urma vaga, da daca nu stii ce a fost acolo nu-ti dai seama. Si deja era veche si dadusem pe ea cu tot felul de alte chestii.

Nicole, eu am costum national, dar e pentru 10 ani (cam asa), deci foarte mare. Spor sa gasesti! asa si la noi, plin de jucarii, ma tot intreaba bunicile ca ele ca sa-i ia de Mos Nicolae si Mos Craciun si zau daca stiu ce sa le spun. Poate fac o selectie si facem un copil fericit de Craciun cu jucariile noastre.

Gabi, nasol cu varsaturile! Poate nu dureaza prea mult! Si bafta sa gasesti pe cineva pentru Stefan!

Daria si Roxi, pupe multe!

Crsital, hai sa ne faci inviorarea!

Chair asa Alice,a pe unde esti?

Io-s pe acasa, am zi de gatit si curatenie, asa ca F5 scrie pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by rain

Andreea-Andries, cand ne povestesti cum face Mircea ...ma gandesc la vara, pe caldurile de 50 grade ...cum or sa curga apele de pe mine tinand si leganand in brate un viezure!

Eu cred ca vara e mult mai bine, pentru ca il poti scoate afara mult timp, pe Victor il plimbam si 4 ore si era foarte linistit, dimineata si seara, cred ca asta micu' e asa agitat ca nu prea il scot.
Ieri l-am tinut afara 20 de minute si s-a vazut, a fost mult mai bine, a dormit mai bine, vreau si azi sa-l scot juma' de ora.

Sper la vara sa nu mai prindem canicula aia de 50 de grade ca murim aici.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mitzu bravo pentru pata, stiam eu ca biocarpetul ajuta macar un pic. Dar eu nu mai am voie sa-l folosesc ca-mi stranuta baietii de se clatina geamurile de la usi (ca la ferestre am termopane si alea stau bine).

Nicole, costum popular pentru varsta asta nu cred ca gasesti, tot ie si fusta din mileu iti sugerez. Iar cu greturile...Doamne ajuta sa nu ai, am auzit ca sunt unele norocoase care nu au neam greturi... si pun xx kile!! Aici sunt rea, dar eu nu pot sa uit cele 7 luni de greturi de la Mirciulescu, in primele 7 luni am pus 6 kile si in ultimile 2 alte 6 kile!!

Colici spuneti? Nu sunt colici, ca ii dau de colici de toate, sunt nervi pe capul lui, deja am senzatia ca amplasarea patutzului sau nu e cea mai fericita, nu-i place acolo pentru ca nu poate sa vada ce se petrece in camera, ca sa nu mai spun ca ii place la Victor in camera unde este totul mai viu colorat si mai vesel si exista si Teveu domle' ala trebuie sa mearga non stop, stiri, fotbal, orice, numai sa zdrangane ceva in fundal.

Eu de Craciun cumpar doua jucarii; racheta lansatoare de la optimus prime (210 roni, e luata) si un centru chicco (200 roni). Deja am decartat niste super ghete de alte 200 roni pentru cel mare si hainutze de 3-6 luni pentru ala mic si mai am in plan o saltea (ca poate nu-i place salteaua si de aia nu vrea ala mic in pat) si gata. Husbandul s-a cadorisit singur (l-am gonit de-acasa sa se duca sa se incalte ca ma enerva cu pantofi de piele pe vremea asta) si pentru restul familionului exista bani in plic (sau fara plic, ca plicuri n-am).

Andries

Mergi la inceput