Piticlonti de iulie-august 2004 (239)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
...trimitem oriunde si oricand zapezi:))numa' ca acum ii soare si s-a cam topit....si eu fac bradul devreme,da' trebuie sa fac intai curatenie generala,sa vaz cand il aburesc pe tati sa faca sport si cu covoarele....io nu am inceput inca sa iau cadouri,astept ofertele si reducerile de sarbatori:))))
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
Gabi, www.eye.ro - clinica este in floreasca si se numeste Oculus Opticontact. mie mi se par super ok. macar poate incercati.
Monica daca citesti prin urma vezi ca mania Cars este si prin alte case. jucarii cars gasesti la selgros, metro, diverta si crazytoys.ro, banner-ul din stanga paginii.
Cristal spor la cumparaturi, zi-i lu John sa se abtina inca o saptamana
szivarvany spune:
Sa stiti ca stem sanatoase :-) Io mai putin cu capu`, in rest totul ok cu sanatatea.
Giulia nu e la gradi pt ca nu este azi deschisa gradinita.
Leeloo - pupam copilul cuminte ! Si tinem pumnii pt operatia la ochisor ! Daca trebuie facuta, veti trece repede si peste acest hop ! Pupam si noi burtica !
Andries - multi pupici si la tine ! Si la cupilu` cuminte si la juniorul nazdravan !
Ioanaaa - trimite zapada si aici !
Cristal - si io am cam facut cumparaturi ...
Pt Giulia am cumparat o groaza ... dar nu ma pot abtine ... o papusa mare, una mica in scoica, set de farduri pt copii, orga, carucior nou, ponei cu accesorii. un joc distractiv cu pinguini ... si mai tre` neaparat un rucsac oitaaa ... daca vedeti careva da-ti de stire, va rog frumos !
Sa stiti ca ma uit pe oferta Metro : masini de curse Cars 53,54 lei si 45,21 lei !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Daria le-ai uitat pe alea de 70-ron, care de fapt is cele mai interesante si nu mai mari de o palma, hai maxim 20cm . rucsac oaie nu am vazut, sorry. moama da de unde aveti atat loc in camera frate de jucarii noi? la noi e criza mare si eu de la mine din dormitor nu plec
szivarvany spune:
Rox - poate sunt alea, dar sunt la oferta :-) Nush nush !
Noi depozitam jucuriile pe balconul inchis de la camera Giuliei. Ea iese din cand in cand in expeditie si isi reinnoieste arsenalul. Prin rotatie !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
rain spune:
pupici la gagici!
mi-am facut curaj si am scris la odisee!
eu parca n-as fi gravida, n-am nici o treaba sau poate e prea devreme sa simt ceva, n-am greturi, n-am nimic ...doar mi-e foame continuu, am acelasi nr de kg pe care le aveam si in noiembrie 2003, deci pana in vara ma fac un porky!
Gabi, pe Floreasca e clinica Oculus, si eu am auzit de bine despre ei, au si aparatura buna, medici buni, dar trebuie sa mergi si sa vezi tu despre ce e vorba! abia asteptam sa vad poze de la Londra !
Marina, nu-mi vine sa cred ce mare e Alex !!! e foarte schimbat, in primul rand observ ca s-a inaltat f mult, are parul mai lung decat de obicei ...ce sa mai, e un barbatel! asa dor imi e de voi ...
Olivia, v-am vazut , ce frumosi sinteti si ce cuminte e Luca la restaurant! ma bucur ca operatiunea v-a reusit si ca e incantat de patut, bravos!
Andreea, si pe voi v-am vazut, nu stiu unde sint facute pozele insa mi-a placut tare mult, e ca in poveste, pare un oras mic, linistit, plin de luminite ...iar Philip ce sa mai zic, de fiecare data cand il vad, parca o vad pe moatza mea, nu stiu ce sa zic, o fi doar in capul meu asemanarea ...insa asa il vad!
Monica, LA MULTI ANI , sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi, tu si Bogdanel!
Irina, au inceput sa-i cada cojitele lui Radu? asa repede?
noi vom fi in Brasov de Craciun, pe 26 sintem nasi( botezam o fetita), ramanem si pe 27 si poate ne vedem, daca sinteti acasa!
Daria, bati recordul la cadouri! eu mai nou nu stiu ce sa-i cumpar moatzei, e casa plina de jucarii, consider ca are prea multe, dar Mosul trebuie sa vina si la ea!
Andreea-Andries, cand ne povestesti cum face Mircea ...ma gandesc la vara, pe caldurile de 50 grade ...cum or sa curga apele de pe mine tinand si leganand in brate un viezure!
si noi sintem in febra serbarii, pe 14 decembrie e serbarea, invatam poezii, cantecele, si trebuie sa-i gasesc costum national, aveti idee pe unde gasesc asa ceva, masuri mici mici?
va pupacesc dulce dulce !
Marina spune:
masura ca masura da sa vezi pretul
la parter la unirii e un magazin turcesc , nu-mi vine numele aku care vinde artizanate si gasesti acolo. Mai e un magzazin pe b-dul cu fantani la unirea, cum te duci la casa poporului pe stanga aproape de casa .
rain spune:
... are 93 cm!
Marina, multumesc pentru adrese, zilele urmatoare trebuie neaparat sa bat orasul si sa-i gasesc! zici tu ca pretul ustura ?
ca daca-i asa, ii cumpar doar o ie, si in loc de fusta ii pun un mileu , stiti ca sint chestiile alea colorate de se puneau pe masute, sint rosii, si cu dres pe dedesubt...si gata costumu'!
poate dau o gramada de bani pe costum si nu mai vrea moatza sa spuna poezia, sta in brate la mine (asa a facut anul trecut)!
Marina spune:
la aceleasi locatii gasesti si stergare si brau de ala romanesc si bagi o fusta de zile mari. nu stiu daca ma mai tine memoria dar ia (asa se scrie era aproape de 50 RON). Aku mi-a adormit mandra da ma uit maine sa vaz de o gasesc si pot sa ti-o imprumut cu placere. Aus da la ce gradi e mandra? Esti a doua persoana de intreaba azi de costum popular si ma gandesc ca-i aceiasi gradi