FIV 148

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iubita, eu cred ca tu vrei sa epuizezi toate posibilitatile pe care le ai acum. Chestia asta e o solutie ingenioasa prin care poti elimina toate riscurile, poti sa ai controlul asupra situatiei dar e ca un contract 'cu acordul partilor'. Ori eu nu am vazut ca te orientezi in directia asta. Cel putin nu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Sincer nu am intels ce ai vrut sa spui ...dar poate fi si din cauza vinului (iar am baut un piculet)
Nu uita sa-mi raspunzi te rog la dr S ...vezi ..chiar ca o iau pe toate partile

Mergi la inceput

Daca-i rosu vinul cica-i bun, si vezi si viata mai in roz, uite imi torn si eu juma de pahar si apoi ma duc la culcare... dar nu inainte sa iti dau datele de contact ale doctorului (vezi, banuiam eu ca o iei pe toate partile dar intr-o singura directie): pe dr.Soare il gasesti la unul din numerele de telefon: 0722525672 sau 0788692139 (sa suni dupa-amiaza si sa insisti, eventual trimite un sms cu problema pe scurt si te va suna in mod sigur). E un om deosebit si un medic foarte bun in special pe parte masculina, merge pe principiul "fara hormoni cand se poate si altfel". Noi am avut rezultate in decursul a un an si jumatate. Trebuie sa stabiliti o buna comunicare cu dumnealui si veti avea o parere onesta. Nu se hazardeaza niciodata, daca se poate face ceva, atunci va face.

Mergi la inceput

M-am gandit ca la clinica lui xrysys i se dau niste medicamente miraculoase asa ca am incercat sa aflu ce si cum
Iata ce am gasit:
cyclogest = un fel de utrogestan
aspen - mi-a zis si mie Dracea, ar fi bun pt endometru
medoclor - am inteles ca ar fi antiinflamator
medolin - nu l-am gasit, dar cred ca e un fel de medrol

Mergi la inceput

Avalon - confirm ...vin rosu . Noroc ! pentru embrioni cu lipici
Cat despre Dr S. ...am mai fost de cateva ori la el (de fapt nu cred ca am ratat pe nimeni in Buc.) dar la un moment-dat i-am pierdut urma

Cat de spectaculoase au fost rezultatele ? Adica eu vreau decat sa stiu ca la sotul meu nu se va inrautati situatia in urma biopsiilor ...nu neaparat sa creasca nr lor

Somn usor draga mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

ca am incercat sa ma tin cateva zile departe de forum,dar cum minunile nu tin mai mult de 3 zile...iata-ma-s
Nu puteam sa stau departe de acest topic si sa nu vad ce fac dragele de Anca,Pisix,Avalon,Dream,Dany...efectiv simteam ce explodez daca nu intru sa vad cum va merge

Dream,Dany,Avalon:eu vreau sa incerc sa va linistesc putin si sa va spun ca la mine din 2 embrioni congelati care au rezultat prin ICSI au rezistat la decongelare amandoi.Deci,ca in toate,nu e o regula,ci e numai vointa Domnului,asta e clar!

Pisix:parerea mea e ca 5 embrionasi e super bine.Doamne ajuta sa se divida frumos si peste 9 luni sa-ti tii bb/ii in brate

Zouzou meu scump si drag:mi-a fost taaare dor de tine Trimit PM imediat.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Pai sa-ti spun, Pisoias: Prima data am avut diagnosticul de oligo in 2003. Inainte sa mergem la dr.Soare (in 2006) am avut o spermograma-dezastru la Cocei: oligoastenoteratospermie foarte severa, 6 milioane din care zero forme normale, 100% anomalii de cap si coada si altele cum-le-o-mai-zice, foarte mobili zero, mobili 16% si restul lenti, bateau pasul pe loc si imobili.
Dupa aia a urmat tratament, am avut FIV1 in care am spus ca s-au fertilizat natural foarte bine si frumos (am inteles atunci la punctie ca a fost o surpriza pt Cocei felul in care evoluau baieteii 'la bara', ne-a intrebat chiar ce fel de tratament a urmat- a fost vorba de un tratament 100% naturist si de fortifiere plus regim alimentar).
Anul asta am facut spermograma la dr.Matei: oligospermie moderata: 5,7 milioane din care 18% forme normale si 33% mobili si foarte mobili.
De data asta dr.Soare i-a dat un alt tratament, homeopat+vitamine+altele mai 'grele' (repet fara hormoni, in conditiile in care toate investigatiile genetice, infectioase, ecografii testiculare la Iosup si alti ecografisti, hormonale -OK).
Rezultatul: spermograma la dr. Moisa (care e drastica in materie de spermograme)
(observi ca de fiecare data am mers la altcineva pt spermograma, tocmai ca sa avem cat mai multe pareri)
NORMOSPERMIE 23 milioane, forme normale 30%, mobili si foarte mobili 52%.
O sa ziceti ca eeeeeee, nu se poate asa ceva, ei bine eu am facut 5 IAS cu dr.Moisa in 2005 si NICIODATA nu am avut mai mult de 6 milioane la numaratoare.
Si nu-mi trebuie nicio dovada in plus, decat faptul ca dr.Dascalescu nu a considerat necesar ICSI la acest FIV.
Dupa cum vezi, si eu am colindat Bucurestiul in lung si in lat, si cred ca nu e doctor la care sa nu fi fost, ba mai mult decat atat toti isi aduc aminte de mine cand calc pragul cabinetului lor a doua sau a 10-a oara.

Mergi la inceput

Avalon - nu iti poti da seama ce a insemnat acest mesaj al tau pt mine ...
Stii ...azi m-a terminat vizita la Gynera. Si nu atat faptul ca au murit 5 mini-me, ci pt ca ni s-a zis ca fiecare biopsie afecteaza dramatic productia de spermatozoizi. Ultima biopsie a fost de altfel o confirmare in acest sens. N-au gasit nici unul mobil.
Si dincolo de faptul ca as putea sa incerc de 5 ori fara sa reusesc ...cel mai fara speranta mi se pare ca dupa 5 ori nu as mai avea ce sa incerc
Asta ne-a terminat
Asa ca mesajul tau mi-a dat aripi
ITI MULTUMESC DIN TOATA INIMA MEA !

Mergi la inceput

Da floricel draga ...si doi da' buni inseamna mare lucru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by pisix

Da floricel draga ...si doi da' buni inseamna mare lucru !

Pacat,insa,ca in final nu s-a prins niciunul

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput