FIV 148

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Buna dimineataaaaaa
Hai fetelor desteptarea si o zi cat se poate de buna.
Sunt mai matinala, pt ca azi merg sa donez sange pt progesteron.

lauravoinicu, offffffff, te inteleg perfect, eu am urmat dupa Kora si nu mi-a picat bine rezultatul ei. Val LH e cam mare, dar nu dispera,pe percurs lucrurile se mai aranjeaza.
Sti ceva de drM, e in tara zilele acestea, stiam ca tr sa plece.

pisix, prima data eu am avut 9 ovocite si 5 embrioni super, asa ca nu te mai stresa, o sa fie bine pana la urma.

Am mai citit ceva din urma, ce-i disperarea asta pe acilea, credeti ca va ajuta cu ceva? eu am o adevarata "cresa" in burtica (cu 2,4,6 celule si unul cu fragmentatii care chipurile se indreapta spre morula) asa ca... incercati sa faceti ce e posibil omeneste si cu Dumnezeu inainte, daca ne e dat sa avem bebei intr-o zi ii vom avea, nu credeti?
Bafta multa si multi -ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineataaaaa

ladyxe- asta da atitudine, e demna de o adevarata mamica ! :-)
Da chiar tu nu stii cum se intampla, ca ba e toata lumea disperata, ba e toata lumea in al 9-lea cer ?
Azi tre sa dam tonul la optimism si voie bune

Esti in Z 3 ? Sa ne spui si noua ce-ti iese ...

Fetelor o zi minunata in care sa nu ne bantuie decat gandurile bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisix,Avalon,Ladyxe traiesc cu emotii zi de zi pt voi!Sa va ajute DD sa va impliniti visul!
Iana eu tin pumnii pt bhcg pozitiv!
Bafta tuturor care sunteti "in focuri" sau in asteptare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kora eu vin la raport in jur de ora 15 / 15:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

am si eu nevoie de parerea voastra.
La laparoscopie mi-u descoperit hidrosalpinx pe trompa dr dar au spus ca l-au rezolvat.
Acum ma intreb oare se poate reface?
Se poate face fiv cu hidrosalpinx, a reusit cineva?
Sunt f necajita.....

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

LauraVoinicu, off, imi imaginez ce zi ai avut! Eu am o teorie: nu se poate ca totul sa mearga perfect... asa ca, mai bine ca ai avut momente neplacute la inceput, poate asa de acum va merge totul bine! Ma gandesc mult la tine, sper sa raspunzi bine la stimulare! Bafta multa!
Ladyxe, imi place ca esti optimista!
Iana_Mari, bafta la test!
Avalon, Pisix, Puiramy

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, Avalon, Puiramy, sa aveti o zi reusita cu puiutii care cresc peste noapte cat altii in 2 noptii.
Iana, sa ai o zi minunata si un rezultat frumos. Astept vesti cu nerabdare.
Anto, esti bine? Da un semn sa stiu ca totul e ok. Crezi ca scapi de mine
ladyxe sa ai o valoare mare de progesteron.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Avalon acum ce sa fac? Te-am botezat asa ca nu am incotro...Vin cu mielul. Mai bine zis cu mieii fiindca am facut-o cred de mai multe ori. Dar ii aduc la botez sa stii ...

Offff eu sunt optimista din fire si nu ma las cu una cu doua dar aseara am avut si eu un moment ...de cadere...si m-am trezit "scriind". Ma ? Este tipic pentru noi sa trecem din agonie si extaz si vice-versa foarte repede...Din pacate! Dar aveti dreptate trebuie sa credem toate in sansa noastra pana la capat si sa nu ne lasam indiferent ce se intampla.

Dany deci mergem mai departe optimiste. Azi a aparut soarele la mine si va promit ca nu ma gandesc decat la lucruri bune.
Flori iti simteam lipsa....Ai reaparut la momentul potrivit ca sa-mi dai speranta. Multumesc si astept sa-ti fac din nou galerie

Iana avem nevoie de o veste super azi!

Stuart si tie la fel!

Pisix , Puyrami, Avalon, Ladyxe

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor ...la Giuly se face stimulare cu MENOPUR. Se gaseste la farmacia lor si costa 750 ron/cutia.
Eu am inceput de astazi.....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON,PISIX astem numai vesti bune astazi
IANA multa bafta astazi la test
STUART nu ai mai intrat pe net,ce mai faci??
Haideti fetelor cu vestile bune ca avem nevoie,eu astazi sunt asa de trista........nu va spun motivul ca nu vreau sa decadeti si voi.Unele dintre voi poate stiti de ce sunt asa si sunteti si voi la fel de triste.
AVALON eu tot cu contractii sunt dar mergem inainte ne-am obisnuit cu ele,stat in pat dar nu mai ma plang sincer iar bebelusa misca de zor.
25+

Mergi la inceput