FIV 148
Raspunsuri - Pagina 10
dream1971 spune:
Aurel-Cris stai cumintica si ai grija de puiul tau. Nu uita ca dace esti trista va fi si fetita ta la fel!
Sunt multe intrebari fara raspuns...
Dream
KoraPop spune:
Aurel cris nu stiu de ce esti trista...as vrea sa te consolez cumva,dar nu stiu despre ce e vorba...Ai grija,asa cum a zis si Dream sa nu transmiti starea de tristete bebelusuluii 
Avalon,Pisix,Puiramy eu astept vesti despre copilasii vostri!!!!dOAMNE AJUTA!!!

Ianaaaaa unde esti...?Vino cu o veste bune,te rugam!
Ladyxe cum te simti,simptome,ceva?
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Ati citit despre Medamaya???? Sunt socata, n-am cuvinte.
Cat de nedreapta e viata. Are nevoie de noi. Sa-i fim aproape chiar si virtual.
Draga mea, ma
pentru tine sa ai putere!!!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Abia acum am inteles de ce e atata tristete pe forum....

plange sufletul din mine...
Doamne Meda as vrea sa stii ca sunt cu tot sufletul alaturi de tine,crede-ma ca sufar de parca mie mi s-ar fi intamplat....e nedrept...Ma rog pentru cele trei sufletele care acum sunt in rai,langa D-zeu!Si pentru tine si sotul tau,sa va dea putere!
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Cocoliso - buna si eu fac FIV tot la MedLife sper ca si tine; verisoara mea are hidrosalpinx pe un din trompe si a reusit la primul FIV sa ramana insarcinata, acum e aproape sa nasca; a facut cu echipa de la Titan, acum echpa FIV de la MedLife

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
pisix spune:
Fetelor am sunat la Gynera si iata raportul:
- 2 emebrioni de 4 celule
- 3 embrioni de 2 celule
Credeti ca cei de 2 celule se vor mai divide ?
Cum sa interpretez asta ?
Maine la pranz am ET si d-na dr mi-a transmis ca imi va spune daca mai stabilim si pt duminica (adica blastocist)
La rezultatele astea credeti ca se mai pune problema de blastocist ?!!
KoraPop spune:
Pisix eu zic ca stai foarte bine,azi sunt 48 de ore de la punctie si azi embrionii trebuie sa aiba intre 2-4 celule,deci esti in grafic,pana deseara e foarte posibil ca cei de doua celule sa ajunga la 4 celule,iar cei de 4 celule sa ajunga la 6 celule,vor evolua cu siguranta,dar cei micuti sunt un pic mai lenesi,la fel a fost si la mine si in ziua Et-ului am avut surprize frumoase.Eu cred ca poti lasa si pt blastocist macar unul care azi are 4 celule...e decizia voastra.Bafta multa pe mai departe si te asteptam maine cu raportul.
De Avalon stii ceva?
Kora
CARPE DIEM!
ioana_p76 spune:
Pisix stai linistita ca se mai dezvolta puiutii tai! Uite de ex, la mine, de la 2 celule (a doua zi dupa punctie) a ajuns a treia zi la 6 celule (ziua ET)
Si ceilalti care au acum 4 celule s-ar putea sa aiba maine mai mult de 6 si poate iti pastreaza 1 sa ajunga blastocist!
Iti tin pumnii stransi!
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Cocolyso spune:
Daria, multumesc, parca m-am mai linistit ca trasesem o portie de plans.....
Tu cand incepi, verisoara ta?Sunt tare curioasa iti dai seama.....sper din tot sufletul sa pot sa incep si eu.
Kora, ce s-a intamplat cu Meda, unde sa citesc?
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
mihaele spune:
Buna fetelor sunt tare degamagita ma fost azi la doctor
prolactina este mare 24.62 si ma programat pentru fiv in ianuarie 2008 sper sa fie un ana bun pentru toate fivoasele.
Mia zis doctorul sa al sun luna viitoare canda am-i vine cm-ul prima zi. Credeti ca a-mi da protocol scurt?????? va pup