FIV 148
Raspunsuri - Pagina 7
zouzounaki spune:
salut frumoaselor dragi...tare faina treaba asta la Gynera..ciudata,dar faina...prin aceasta metoda sigur vor creste procentul de reusita..si romanii sint medici straluciti si sigur sinteti pe maine mai mult decit bune...chiar azi cind povesteam cu Adina1967,mi-a povestit de o tipa care a facut fiv la o clinica in atena...si fata nu producea multe ovocite,deci sansele pt multi embrioni erau minime...asa ca,la acesta clinica,la primul fiv s-a fecundat doar un embrion pe care l-au congelat automat...apoi luna viitoare a refacut terapia,si au rezultat 2 embrioni...l-au dezghetat pe primul si i-au facut et cu 3...deci,tehnici si tehnici...si acum are un bebe...
Pisix pisoias imi place mult ca esti optimista...continua asa si asa cum imi spunea Adina1967 azi,sa ne multumim si cu ce avem,ca are Dumnezeu grija de noi...daca crezi din tot sufletul ca va fi bine,atunci asa va fi...si sint sigura ca va fi
iana da-le incolo de teste de urina...doar bhcg-ul este sigur...si asa cum tu ne descrii,pot fi pete de la implantare...nu-ti pierde speranta...gindeste optimist pina la capat...haide ca simt ca vei veni cu vesti bune
..si apoi numai prezenta lui Bettyaici este si o unda de noroc...haideti fetelor ca va fi super bine...
Dream visul tau va deveni realitate
Dariela ai fost la un pas...data viitoare vei parcurge tot drumul odiseii
lauravoicu succes pe mai departe...spor la intepaturi si rezultate frumoase
xrysya citeodata e mai bine sa nu prea stim multe...ne scuteste poate de un stres in plus...tu ia medicamentutele si va veni si surioara sau fratiorul pt baietelul tau
...cit despre mine,eu sint cit se poate de bine...sint detasata si foarte optimista ...azi e si foarte mare sarbatoare...intrarea Maicii Domnului in biserica...rugati-va Ei si Ea se va indura de noi...va pupilesc pe toate cu mult drag,Zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
dream1971 spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Imi dati curaj. Sper sa fie bine pentru noi toate si visul nostru sa devina realitate cat mai curand! Zouzou , Antosit , Pisix ; Danyalo , Dariela , lauravornicu , iana Moni, Puyrami , Ladyxe , Xrysya, Stuart , Giani si toate celelate fete fara exceptie .
Acum sa va iau putin la rost. Antosit , draga mea, citind ce scrii m-a cuprins o teama cumplita. Puiutii mei la ora asta cred ca sunt ajutati sa creasca la stadiul de blastocist dupa care maine vor fi supusi unei biopsii pentru PGD si eu tot sper sa am ceva pentru vineri. Cand va vad pe voi ca va scad sperantele mi se destrama si mie toate visele. Am numai 3...Offf hai mai fetelor sa speram pana in ultima clipa in sansa noastra. Deci Anto, ce zici, ramanem pozitive? Noi toate jucam la ruleta ruseasca aici.... In privinta ICSI sunt de acord cu tine. Si eu cred ca e greu sa obtii embrioni de calitate prin aceasta procedura. Si eu sunt "Stan patitul"...
Dream
pisix spune:
AncaWish- si eu iti donez o fiola de 2 ml (dar din dar se face darul)
ayda_m - chiar nu mai stiam nimic de tine ..imi pare asa rau ca nu a mers. Dar vorba ta, n-au intrat zilele in sac !
Moniland - iti multumesc din suflet, nu stiam cate ore sunt necessare pt diviziune ; asta cu pronucleii mi le-a explicat chiar azi dr Dascalescu ...iti dai seama ca maine dupa doua sun iar :-) Sunt ca raia ...nu scapa de mine :-) Stiu ca te gandesti la mine ...pt ca si eu ma gandesc la tine ...
Avalon - hai ca si eu am ajuns la aceeasi concluzie ...sa stii ca daca stam si ne tot gandim ce-o fi/ce-o pati ...numai ganduri negre ne facem. Da-o naibii de treaba, daca vrea DD vom avea puisorii nostri , cu blastocit sau cum o fi
zouzou - ma gandeam ca pana la urma imi trebuiesc doi embrionasi ...hai fie si unul, nu mai sunt hrapareata sa ma gandesc la gemeni, dar unul tot o sa se lipeasca de mine !!! :-)
Avalon spune:
Nu am vrut sa va dezamagesc, Dream draga mea (apropo, vezi ca trebuie sa-mi dai un miel de Pasti!), pur si simplu asa gandesc eu, mai 'la rece', pana si umorul meu e 'negru'. Nu, ideea era ca de fapt fiecare are sansa ei, au fost reusite doar cu unul asa cum au fost nereusite cu multi si frumos divizati... nimeni nu poate prevede... In orice caz, important e sa ne pastram incredrea si sa mergem mai departe. Uite, eu de exemplu am foarte mare incredere in echipa doctoritei Dracea si sunt foarte impresionata cat de mult se implica si cat de apropiata o simt... este mare lucru sa nu fii doar un caz pentru doctor si sa simti ca te percepe ca pe un om care are visele lui, sa simti ca vrea sa te ajute cu adevarat sa-ti implinesti visul.
Chiar daca mesajul meu anterior a fost cam pesimist, credeti-ma ca nu asta a fost intentia, sa va intristez. Noi luptam pentru visul nostru si intr-o zi il vom atinge, nu incetati sa sperati.
Monica, treci printr-o perioada destul de grea. Sa stii ca in urma cu cateva luni am trecut si eu prin asta, pentru ca nu vedeam nicio cale de iesire, eu refuzam sa cred ca as avea vreo problema si in subconstient singura piedica pe care o vedeam era oligospermia. Drept pentru care, ca ultima varianta pe care a gasit-o mintea mea 'incetosata' a fost una mai putin ortodoxa. Nu era varianta corecta pentru ca adevarul era altul. Dar acum, cand stau si ma uit cum te zbati sa gasesti o solutie, mi se pare ca ar fi una mult mai buna decat variantele pe care le cercetezi dincolo. Nu o spun cu infatuare, o spun pentru ca sunt sigura ca te-ar ajuta. Da un semn, te rog daca te intereseaza. E testata, dar inca nu am brevetat-o
danyalo spune:
Hai ca deja intru la ceva idei!! Oare e f. posibil ca din cei 3 embrioni ai mei( obtinuti prin ICSI) sa nu mai ramana nimic???? Eu merg optimista..si zic...ca macar unul sa fie finalist( cel de 8 celule care era fara fragmentatii) ca pe ceilalti 2 de 6 celule cu mici fragmentatii parca nu m-as baza!)OFFF!
Dar raman optimista! Pana atunci mai am o tzara!
noapte buna!!
dany
stuart spune:
Avalon, pisix, puiramy, FELICITARI si in acelasi timp BAFTA MULTA, sa aveti embrionasi/blastociti de cea mai buna calitate si lipiciosi de mamicile lor!
Danyalo, BAFTA MULTA si tie pt. maine si sa obtii cat mai repede unda verde pt. ET norocos!
Dream, si tin pumnii pt. vineri. Sigur va fi bine!
Bafta tuturor FIV-oaselor de Nov-Dec!
Ajutati-o pe Sonia
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
madaluta spune:
lauravoinicu: eu tot te cautam la tutunarese si uite unde te gasesc...Imi pare rau k inca nu ti s-a implinit visul, dar mai ai inca multe sanse. bafta multa si nu fi descurajata!
iana_mari:e prea devreme pt un test de urina pozitiv...BHCG-ul va vorbi maine...
dar oricum ar fi ,stii deviza comunista:"tot inainte, vrednici pionieri"!Oricum esti un caz fericit printre fetele de aici , caci tu ai un copil...Iti mai trebuie doar rabdare si perseverenta si il vei avea si pe al doilea!
Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
Avalon spune:
Stuart, tu intri rar, dar cand intri tare bine faci moralului nostru! Ce ai mai facut in ultima vreme? Ce planuri mai ai? Te pup si sper ca nu ai abandonat.
Dany, asta a fost experienta mea cu ICSI, din cate am vazut eu a fost una nefericita pentru ca un ICSI bine facut nu poate sa dea rezultate atat de proaste... adica daca nu as fi avut acei embrioni fertilizati natural nu as fi avut cum sa fac comparatie si as fi trait si in ziua de azi cu impresia ca asta a fost 'materialul'.
Pisix, am uitat sa-ti spun: acelasi tratament am primit si eu: utrogestan, medrol si acid folic, nimic in plus. Cat despre endometru, stai linistita ca mai creste pana la ET.
lauravoinicu spune:
Madaluta , iti multumesc mult pt grija ! Daca ai sti cat m-am bucurat cand am vazut ca il faci pe bb 2 , dar nu am stiut pana de curand , asa da surpriza , ce este , fetita ?
pisix spune:
Avalon, coleguta mea de rezerva ...daca ai o metoda secreta zii si la pisic ...sunt avida de orice