FIV 148
Raspunsuri - Pagina 6
mihaele spune:
Pisix capul sus si ai incredere in Dumneseu el este tot timpul cu tine ma pentru tine
Fetelor va multumesc din suflet pentru galerie sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va indeplineasca dorintele va pup.
Despre mine ce sa va spun ca am mari emotii maine ma duc cu rezultatele de la dozari sper smi dea si mie tratamentul offffffffff cred ca nu o sa dorm toata noaptea sotul meu nu mai poate el este foarte optimist ma si enereveaza ca abia asteapta sa mergem maine la doctor .Rugativa la Bunul Dumnezeu
lauravoinicu spune:
Dariela , ufff , cat de rau imi pare , erai asa de aproape......
Ladyxe , trebuie sa reusesti , nici nu ma gandesc , iti dai seama ca am inima cat un purice , ca dupa tine urmez eu , si tare bine mi-ar face la moral reusita ta . Iti tin pumnii !
Avalon , Pisix , va tin pumnii pt vineri , super rezultate ati avut ..... bravo!
Moniland ,
Dream1971 ,succes!
Puiramy , nu te descuraja , fi optimista , ma rog pt tine sa se dezvolte micutii si sa fie numai buni de pus la mami in burtic.
Iana_Mari , fa un test din sange , pana nu vezi rosu mai sunt sperante
Kora , zi-mi si mie cat cetrotide ai facut tu pe parcursul stimularii si cam in a cata zi de stimulare ai inceput cu el. Ca se pare ca mi se cam da bugetul peste cap si vreau sa fiu pregatita.
Eu de luni am inceput stimularea , pt mine ziua de luni a fost un cosmar , am fost dimineata la IDS sa imi fac analizele la urgenta si surpriza ....cand ma pregateam sa ma duc dupa rezultate m-au sunat sa imi spuna ca nu imi pot da rezultatele ca li s-a stricat aparatura , am zis ca mor cu ei de gat , Am fost vai de capul meu pe vremea aia luni , dupa ce ca am bantuit pe strazi sa se faca ora 3 sa imi dea analizele , ma mai si amanau ....... Intr-un final mi le-au dat a doua zi , dupa ce i-am terorizat bine , cert este ca era cat pe aci sa nu pot incepe din cauza lor . Analizele (ziua 3 )nu sunt prea stralucite , FSH-10 , LH - 13 , EStradiol -43 , dr mi-a zis ca am LH cam mare si asta este cam naspa . Acum cum o vrea DD , mergem inainte , dar nu stiu de ce am senzatia ca FIV-ul asta ,pe care l-am asteptat asa de mult sa il incep , mi se pare ca il fac doar de incalzire , nu sunt deloc optimista , si asa de mult as vrea , dar pur si simplu nu pot , nu stiu de ce , poate si din cauza ca am reusit sa ma enervez din prima zi . Ma mai duc vineri la analize si la eco , sper sa am ceva vesti mai bune ......
pisix spune:
Moniland - nu, inca nu si-au inceput diviziunea dar e devreme; ICSI s-a facut aseara pe la 8
iana_mari - de la 2 pana pe la 8, dar cel mai sigur e sa incerci pana in 6, ca difera de la zi la zi
dream- pai tu ai dreptate ... pana la urma eu nu am nevoie de 10 ...doi imi sunt de ajuns, nu ? :-)
Multumesc fetelor pt cuvintele de incurajare, adevarul e ca mi-am mai revenit si mi-am dat seama ca situatia nu e asa grava, dimpotriva ...
heleny - te rog din suflet reamiteste-mi : tu cu cine ai facut TESA ?
Anca Wish spune:
Fetelor, indurati-va de mine si vindeti-mi macar o fiola de progesteron. Am o pasarica cu progesteronul asta. as vrea sa fac macar o fiola in ziua ET-ului.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ayda_m spune:
buna fetele
intru si eu dupa o perioada de pauza....vroiam sa va spun ca e adevarat ca la gynera se face ET si la 3 zile si dc e cazul si cu blastocist...la fel mi-a zis si mie...in cazul in care am embrioni mai multi si bunicei..incercam sa transferam unul, doi la 3 zile si un blastocist...din pacate la mine au ramas doar 3 embrioni din 5...asa ca nu am vrut sa mai risc si i-am pus pe toti 3 la 72 ore...dar din nefericire nu au rezistat....insa am incredere ca la anul o sa fie mult mai bine, probabil prin februarie am sa fac FIV 2 cu aceeasi echipa de la gynera.
va doresc tuturor fetelor bafta multa si sa ne intalnim in curand la odisee
Moniland spune:
Pisix, ai dreptate de abia la 36 ore vor avea 2 celule. Important sa aiba cei 2 pronuclei ca atunci au inceput cu dreptul. Maine mai dai un telefon? Ma gandesc la tine si sper sa-ti mearga bine. Stiu cum e.
Laura, sa vezi ce iti revii pe parcus cand vezi ca stimularea merge bine.
Anca, din pacate nu te pot ajuta.
lauravoinicu spune:
Anca , iti dau eu o fiola de progesteron de 250 mg , am 15 buc toate , cu una in sus sau in jos nu cred ca conteaza la mine asa mult , mie mi-a zis dr ca imi trebuiesc minim 14 fiole , asa ca una ti-o donez tie , sa iti poarte noroc , eu vin vineri la Bucuresti si stau aproape toata ziua . Iti trimit PM
cristinici spune:
Pisix nu dispera totul va fi bine pana la capat.
Puiramy tin pumnii in continuare sa evolueze bine. Unde ai facut FIV la giulesti sau la Gynera?
Avalon merci pt raspuns si sper sa reusati si sa ne mai vizitezi dupa ce treci la odisee.
Danylao ce ne mai spui?
Moniland te rog sa revii , va fi bine si pt noi intr-o zi
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
danyalo spune:
Hello fetele...waw cat ati scris!Am papat si v-am citit pe nerasuflate!
pisix- imi dai emotii...dar apoi....vb. ta: MA CALMEZ!!!O sa fie bine!
puiramy-- crede in sansa ta pana la capat!
Avalon- tu ce ne mai zici?
iana_mari-nu vrem decat test de sange!CU VALOARE BUUNA!!!
dream scumpaaaa vineri ma voi gandi la tine!!!
cristinici maine aterizez pe la Giulyka...dar abia pe seara -seara ajung acasa ...pana atunci nu am acces la net!
va pup si va tin pumnii tuturor celor aflate in focuri!!!
dany
Avalon spune:
Fetelor, eu deja ma simt ca la ruleta ruseasca... din 8 ovocite s-au fertilizat 6 natural, nu a fost nevoie de ICSI slava Domnului ca aveam pitici pe creier cu ICSI-ul asta!!! (data trecuta am avut 10 ovocite din care 7 s-au fertilizat, 2 au fost fertilizati fara ICSI si am obtinut 2 embrioni, unul de 10 celule si unul de 8 ambii de calitate f buna, fara fragmentatii, iar la 5 li s-a aplicat ICSI si au rezultat 5 embrioni de cea mai slaba calitate intre 2 si 6 celule fragmentati-varza).
Eu personal nu cred ca ajung sa fac cu blastocist (desi tare imi doream si eu un blastocel-mititel) si sa va spun de ce... procentajul pe care l-am dat eu de 16% e destul de aproape de realitate, iata ca am gasit pe alt forum pe cineva care a avut 11 ovocite din care 10 fertilizate, 9 embrioni au rezistat pana in ziua 3, a transferat in ziua 3 unul si ceilalti 8 au fost lasati pana in ziua 5, ei bine numai 2 au supravietuit si din cei 2 numai unul era de calitate buna! Asa ca... este grozava posibilitatea sa faci transfer cu blastocist, dar trebuie si SA AI CU CE.
Monica, in ziua 5 embrionii deja introdusi nu mai plutesc, ei deja sunt lipiti de endometru in locul unde se vor implanta, si oricum, procedura este ca o inseminare, practic se introduce un cateter foarte fin in col (nu in uter) si se imping inauntru blastoceii impreuna cu ceva lichid (mediu de cultura, sau ceva lichid folicular ce a fost extras odata cu ovocitele la punctie).
Pisix, Puiramy, nu stiu ce sa va mai zic ca sa va incurajez, eu deja sunt pierita de frica... pur si simplu o sa ma las in voia sortii, aici e vorba de o lupta de supravietuire, daca unul din ei are pofta de viata si vrea sa vada lumina zilei sub chip de om, atunci asa va fi! Daca nu, asta e, vom juca din nou la loterie.
Bafta maxima tuturor si pastrati-va speranta!
PS: Bubule, mi-ai facut o surpriza mare, sa stii! Inteleg ca esti graviduta, sa fie intr-un ceas bun si sa fii o mamica zambareata, asa cum ai fost si ca aspiranta!
Aurelcris, ai grija de fetita sa o duci pana la termen si sa o aduci pe lume sanatoasa! Te pup