FIV 148
Raspunsuri - Pagina 5
xrysya spune:
moniland multumesc ptr sustinere.de asta nici nu sun.da orsicum e foarte ocupat.stau femeile akolo parca e gara de nord.bine ca nu a trebuit sa ma duc mereu.am fost de 4 ori si mai ma duc odata si gata.macar bine ca mia dat pastile nu mia mai dat injectii ca dureau rau,miam facut burta si fundu ca un poligon de trageri.acuma e misto.apa si pastila.
dariela;vineri am et.sper sa nu doara.
pisix da au dreptate fetele.cam putine medicamente.eu am o traista si tu numai 2????????spunei sa-ti mai dea(glumeam)Stie el ce stie.daca trebuiau mai multe probabil iti dadea ca doar nu ti le dadea din buzunaru lui,asa ca mergi pe mana lui:)
http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original
betty78 spune:
Pussi felicitari mamico!!!!!! Multa sanatate printeselor, sa fie mancacioase, sa iti aduca numai bucurii, si impliniri, iar tie refacere rapida si laptic in tzitzi!!!
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
mihaelepuiramyLara76
Antositdanyalomanumanu
dream1971cristal1995pisix
ladyxeiana_mariheleny
Teliella28Boo
xrysyaAnca Wishrubia
Iar pentru fetele care sunt acum in focuri si cele ce urmeaza va urez din tot sufletul multa, multa bafta si sa va ajute DD sa va impliniti visul.
imi amintesc ca acum un an pe vremea asta incepusem si eu inhibarea cu Dipherelin si acum am langa mine un papanas de 3 lunisoare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
pisix spune:
Kora - scuze ..sunt pe campii ...iau 6 pize, 3 prize a cate doua
Imi fac vineri progesteronul si vad daca e cazul si de injectabil
ioana_p - daca nu faci biopsie acum costurile sunt asa: 1500 laborator, 5000 fiv + ET, 800 ICSI
sa stii ca difera dozele de la caz la caz
Eu am facut un Diphereline/ zi timp de aprx 28 zile
2 gonal /zi timp de 11 zile; insa sunt si fete care fac cate 4 gonal/zi, si astea ai vazut ca sunt scumpe, 75 ro/fiola (dat poate reusestiompensat)
dream - mea culpa, am scris gresit, si eu tot 6/zi de cate 100
piramy - fruntea sus, trebuie sa speram pana la capat
Fetelor mi-a cazut cerul in cap: am fost la Gynera si m-au primit Dracea cu Dascalescu (super-femei !!!)sa-mi povesteasca ce si cum
Se pare ca biopsia asta a fost mult mai proasta decat prima, spre deosebire de anterioara nu s-au mai gasit mobili si erau si forme anormale
Dar i-a injectat asa
vestea proasta este ca 5 au murit
Restul inca nu se stie daca vor rezista
Deci sansele sa ajung la blastocist sunt minime ...
Dar speranta moare ultima, nu ?
Am aflat acum ca fecundarea cu spermatozoizi proveniti din biopsie are 20% sanse de reusita (deci din 10 trebuiau sa ramana 2) deci la noi e totusi bine ca au s-au format 5.
Pana la urma 5 ar fi un numar bun, nu ?
teletin spune:
BUNA , LA TOATE FETELE OPTIMISTE. STIU CA NU SUNT LA SUBIECT , DAR AM VAZUT CA VA PRICEPETI FOARTE MULT SI AS AVEA SI EU CITEVA NELAMURIRI LA ANALIZELE CARE LE-AM FACUT PENTRU CLINICA GYNERA UNDE VOI MERGE PE DATA DE 13 DECEMBRIE ( SPER SA NU FIE CU GHINION ) . PROLACTINA = 0,11 : FSH = 2,25 LH = 3,27 : ESTRADIOL = 132 MENTIONEZ CA ACESTEA SUNT FACUTE IN CEA DE-A 3 A ZI A CM
Moniland spune:
Pisix, imi pare rau sa aud asta. Important e ca mai ai 5. Ei si-au inceput diviziunea?
iana_mari spune:
Pisix si mie imi pare rau dar capul sus ai toate sansele si cu et la 72 de ore
Eu intre timp am facut un test de sarcina si a iesit negativ,deci e clar a nu sunt
C.M. inca nu a venit tot pete, cand maron cand maro-roscat,
Va rog din suflet sa-mi zice-ti acum, daca maine pot sa-mi iau si dosarul fiv de la Giulesti.
PISIX ce program are la clinica d-na dr..?
s.m.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by iana_mari
Pisix si mie imi pare rau dar capul sus ai toate sansele si cu et la 72 de ore
Eu intre timp am facut un test de sarcina si a iesit negativ,deci e clar a nu sunt
C.M. inca nu a venit tot pete, cand maron cand maro-roscat,
Va rog din suflet sa-mi zice-ti acum, daca maine pot sa-mi iau si dosarul fiv de la Giulesti.
PISIX ce program are la clinica d-na dr..?
s.m.
scumpo, mie testul de sarcina mi-a iesit negativ la mai mult de o saptamana de cand imi iesise pozitiv cel de sange. Asa ca incearca sa faci bhg.
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Moniland spune:
teletin, uite aici o interpretare a analizelor :
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female. Mie mi se pare un pic cam mare valoarea la estradiol.
iana, deci te muti . Poate nu va mai fi cazul. Astept maine sa-mi zici valaorea hcg-ului. Poate iti face o surpriza .
dream1971 spune:
Pisix imi pare tare rau sa aud ca nu au rezistat toti. Imi place insa ca ai o atitudine de invingatoare. Bravo tie. Ramai asa si vei reusi. Uite si eu am avut vreo 10 ovocite de fiecare data si pana la urma am ramas odata cu 2 si odata cu 3 emrioni. Am transferat numai unul care de fiecare data s-a prins (dar n-a fost sa fie...) si uite asa mai am 3 acum. Mai joaca si ICSI un rol aici. 5 e un numar frumos. sa creasca toti.
Iana fa-ti testul de sange! Bety are dreptate. Numai atunci poti fi sigura. Bafta!
Puyrami urmeaza-i exemplul lui Pisix si crezi in sansa ta pana la capat. Au fost multe reusite cu embrioni care n-au fost de cea mai buna calitate.
Dream