FIV 148

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisix mie mi se pare prea putin sa iei numai 2 pastile de utrogestan,eu stiu ca se dau 6-9 pastile pe zi,sau daca se ia injectabil atunci se reduce utrogestanul.Tu iei si injectabil?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Va multumesc mult fetelor pentru gandurile voastre. Au insemnat foarte mult pentru mine. Daniela, Iyoana, Manumanu, KoraPop, Ella, Boo,aurel cris, felicia

Zouzounaki - Cand ai timp modifica si la mine. Nu mai sunt !

Deocamdata nu am niciun plan! Cred ca o sa merg marti sa discut cu dr. sa vedem daca are o alta solutie pentru noi.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by pisix
ioana_p76- eu am avut protocolul lung cu Diphereine si Gonal, preturile pe prima pagina. Dar daca vrei si ICSI nu cred ca te incadrezi. Sau stai putin: sotul tau tb sa faca si biopsie testiculara sau nu ?

Pisix multumesc pentru raspuns! Noi nu trebuie sa facem biopsie testic, avem oligospermie, dar ICSi tot trebuie. M-am uitat la preturile de pe prima pag la cost tratament, dar daca nu stiu ce doze se fac nu prea imi pot da seama.
Sper sa ne dai azi vesti bune ref la embrionasii tai si sa se dezvolte f bine in continuare! Iti tin pumnii!
Ref la medrol, si noua ne-a dat medrol dupa punctie pentru scaderea anticorpilor si utrogestan insa 6 caps/zi. Probabil o sa-ti creasca si tie doza de utrogestan dupa ET.

toate fetele si va tin pumnii din umbra,chiar daca nu prea scriu la subiect!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Kora Eu sper! E tot ce mi-a mai ramas de facut....Trebuie sa reusim toate odata si odata.

Pisix si mie mi se pare foarte mica doza de utrogesstan. De cate mg e pastiluta 100 sau 200. Eu mai nou iau de 200mg dar intotdeauna am luat 600mg pe zi (200mg la fiecare 8 ore). Dar poate tu nu ai nevoie...Te asteptam cu vesti bune

PS. Azi sunt acasa ...deci sunt mai activa. Sper sa nu va suparati ca-mi dau si eu cu parerea. Trece timpul si stressul mai repede. Va pe toate.

Dream

Mergi la inceput

Dream - Sunt alaturi de tine vineri!
Danyalo - Astept vesti bune maine!
AncaWish - Spor la injectat! sa fie cu noroc!
Xeysya - Cand ai ET-ul?
Ianamari - Ai incredere in sansa ta!

dariela

Mergi la inceput

Pisix, Avalon, Puiramy - Ati avut productii frumoase! Sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa aveti bebelul dorit!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

pai nu pot sa sun ca e o secretara cam acra care raspunde asa ca nu sun.el aa zis ca am avut productie buna si ca am mari sanse,mia dat o plasa de medicamente si ma trimis acasa.mia zis ca vineri da pentru ora are sa ma sune secretara.ce sai fac.e foarte ocupat,il mai sun si eu?nuuu.asta e.ce o fi o fi.nu imi pun prea multe sperante ca sa nu am dupa ce boci dupa aia.dar si daca o fi sa fie atunci explodez de bucurie.asa ca cu dumnezeu inainte.am sa stau cuminte in privinta.cu toate ca nu ma inteapa si nu ma doare nimic.mia dat tratament;cyclogest supozitoare,medrol cate una seara,aspen una pe zi,medoclor de 3 ori pe zi si medolin cate o jumatate de pastila de trei ori pe zi.am ajuns ca babele,umblu cu traista de medicamente dupa mine da asta e,merg pe mana doctorului.pisix mult succes vineri si dupa amiaza sa venim cu scoru sa vedem facem egal sa mergem in campionatul de decembrie.si bineinteles toate fetele ca sa facem o echipa

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

pisix

avalon
dream
danyalo
si la toate fetele

am invatat sa pun majorete

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Am sunat dimineata la spital si embrionasii mei nu sunt de calitatea cea mai buna.M-am cam descurajat putin si nu mai sunt asa optimista, dar in adancul sufletului mai am totusi un gram de speranta.E posibil sa fie de la ovocitele mele.De congelat nu voi putea, ca nu ar rezista la decongelare.Maine seara mai intru si va comunic cati am pus si de cate celule.Pana atunci D-zeu cu mila.

Luck De fiecare data cand am facut analiza FSH mi-a iesit marita(12,6;11,5,27,12) cam asa erau valorile si totusi de fiecare data, adica la toate 3 Fiv-urile am avut cate 11, 12 ovocite.Tratamentul l-am facut mereu protocolul lung, marvelon,dipharelin si cate 3 fiole, ultima data 4 fiole de menogon.Multa bafta si sper sa ai rezultate foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

puiramy, hai, capul sus. Sigur ca mai sperante. F. mult conteaza materia prima. Dar la cate ovocite ai avut sigur se vor forma cativa embrionasi. Stiu ca e greu, cateodata al naibii de greu, dar mergem inainte. Ma sa le mearga bine si maine sa vi cu vesti bune, bune.
xcrysya, daca dr. a zis ca stai bine, nu te mai gandi. Bafta multa sa ai si embrionasii sa se lipeasca pe viata de tine.

Mergi la inceput