Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
RaisaFudulu spune:
Elamis in primul rand bine ai revenit printre noi, mie nu mi se pare f grasunel....arata f bine din punctul meu de vedere....ma bucur ca ati descoperit la timp ca mai tarziu era mai rau...
Te pupam si asteptam vesti de la voi
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Riloasa da-mi adresa de mail a ta te rog frumos.....
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
lilidana spune:
riloasa,eu pun la fiert carnea,arunc prima apa,apoi fierb totul laolalta.
Kitty,asa rusinos e Raul?Pai Karina mea a tare tupeista,n-ar sta mult pe ganduri sa-l pupe .
crina_mio,ti-am trimis un PM.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
Val_ spune:
Ellamis bine ai revenit. M-am saturat de doctori prosti si sunt majoritari.
Riloasa eu fierb carnea separat iar legumele le fac intotdeauna la aburi, ca sa nu isi piarda complet vitaminele, cum se intampla in cazul fierberii.
Fetele, dupa cum ma asteptam, Mariuca este departe de cantitatile pe care le mananca puiutii vostri. Asta este, daca vrea fata sa fie fotomodel, cine sunt eu sa ma opun?
Absoluta cum este femeia cu curatenia? Mai stii ceva de Toni? Eu tot mai astept sa se intoarca.
Noapte buna
alionushca spune:
Buna seara fetelor - foarte greu sa intru , acum am fix 10 minute - vrea sa raspun-scriu si eu ceva
Ane2200si bebelusa mea are un hemangiom pe git la spate - medicul ne-a spus sa mergem la un chirurg sa-l taie ca ei i se pare ca ar creste - noi pina ce asteptam - tinem sub observatie - si creem ca de cind s-a nascut nu a a mai crescut - oricum asteptam si noi pina mai incolo.
Trezit noaptea- dormim f rau - tot mai des tati doarme la podele - si acum mai e un lucru - totat noaptea doarme cu suzeta in gura, daca o scapa - incepe sa plinga. Banuiesc de la dinti - pina ce avem doar 6 - dar nu prea ar avea semne pe gingie. Oricum cind se trezeste noaptea chiar nu mai stiu ce sa fac - suntem zombi de 3 saptamini.
Olita - pe la primavara - cind va caldut si va trece de un anisor - oricum nu ma grabesc.
Idei pe viitor poate
Citeva zile in urma Ilinca a racit - adica ii curgea nasucul si tusea - cum pentru noi asta a fost prima data in 8 luni - parca nici nu stiam ce sa fac - la o banala raceala. M-am bagat la citit ce spune doctorul apreciat de mine si uitati sfaturile pe scurt:
- important este aerul care il respira bebelusl - deci temperatura in casa o scadem putin, cit mai des aerisit camera(asta in cazul in care nu este fereastra deschisa non-stop)iar copilul imbracat putin mai grosut, in special ciorapei - adica in astfel de cazuri sa lasa calirea organismului la o parte - pentru ca el sa poata lupta cu boala nu contribui la termoreglare.
- cit mai multe lichide, daca nu vrea sa manince - nu-i problema - important hidratarea.
- si cit mai des turnat in nasuc - picaturi sol.fiziologice -
- si daca nu este temperatura ci t mai des afara la plimbari.
Adica idea - cind copilui ii curge nasucul, a racit - intrebarea de baza - ,, ce aer respira copilul,, - si in majoritatea cazurilor - asta este mai important decit medicamentele folosite.
La a treia zi interferonul din organism ,, se trezeste,, si ajuta organismul sa lupte mai departe - daca copilul are imunitate buna - dupa a treia - a patra zi boala se domoleste.
Sa ma ,, laud,, - la Ilinca a mers ca ceasul sfaturile - fix a 4 zi nu mai curgea nasul si nici urma de raceala, eu mai sufar - si forma la mine a fost mai greluta - asa imunitate lesinata am eu.
Asta eu am scris - asa cu idei - poate nu-i nimic nou - da eu am apliocat intocmai.
Fetelor fug .Am citi abia pag1 - restul din urma iar nu am citit - da incerc sa scriu si eu ceva.
P.S. - azi dimineata m-a muscat atit de tare - ca si acum am un semn - sa rid sau sa pling. Initial rid - cind se va ingrosa gluma am sa iau masuri
Am scris in fuga - precis am greseli - cer scuze.
Puiul mamei la ,VI , VII lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
riloasa spune:
Sa stiti ca am inchis forumul, dar l-am deschis din nou ca sa va scriu parerea mea despre mesaj. Multumesc ca mi l-ai trimis. Eu nu vad nici o problema in mesaj. Chiar nu vad nimic rau. Ori sunt eu nebuna? Credeti-ma ca prea s-a exagerat. Am crezut ca nu stiu ce i-a zis. Am citit de 2 ori mesajul. Pe tipa a deranajt-o ca si-a facut reclama la ING, si in legatura cu educatia copilului. Oricum draga anonima, copilul se schimba de la o zi la alta. Si eu am zis ca il las sa planag si ca nu ii fac toate mofturile. Dar cand urla de te dor creierii, esti in stare sa faci orice numai sa nu mai planga. Al meu nu doarme noaptea de cand s-a nascut. Suge din ora in ora noaptea. Nu e normal sa doarma cu tine in pat? Din cate stiu eu modeRAtorii se baga cand este un mesaj vulgar sau se scrie nu stiu ce prostii.
Martutza, sincer nu ai de ce sa fii nici un pic suparata, ca nu ai de ce. Si eu stiu ca daca nu iti faci planul, te dau afara. Chiar nu ai gresit cu nimic, si mentionez ca s-a exagerat. Puteti sa va suparati pe mine dar asa vad eu lucrurile.
MIHAITA 31 MARTIE
anamana123 spune:
buna seara!
dupa cum stiu fetele de pe confe de azi-dimineata, aseara am fost jefuita in propria masian, in marea capitala europeana si acum sunt neica nimeni fara niciun act! am tras o sperietura sora cu moartea, ca mi-au spart geamul din dr fatza... asta e
am intrat doar sa va zic ca am reusit s-o cantaresc/ masor azi pe maria si are, la 8 luni si 10 zile, 7600gr si 69 cm. e piticutza dar nu ma mai plang; sunt f multumita de cum arata.
stie sa faca nu cu capul si de ieri e intrata in priza cu asta, merge de-a busilea peste tot, ii plac pungile, prizele, cablurile, hartiile, in special servetelele pe care le rupe bucatele mici miiiiici. jucarelele sunt cah. sta in picioare f mult si da ture prin casa cu premergatorul, cu niste pasi selenari, ca-si ia avant pe gresie.
n-am vazut filmuletul lui zadi, ca azi-noapte n-am fost in stare avand in vedere ca am stat la comisariat de la 22 la 12.30 si pe la 1 am ajuns acasa; aveam cioburi si-n chiloti!
o sa incerc maine sa-l vad, ca-s tare curioasa!
fetele nou-venite, bine ati venit!
ellamis, bine ai revenit si tu!
plec ca-s rupta
pupe si somn usor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
lilidana spune:
Fetelor,
ca sa evit aglomerati obisnuita dinaintea sarbatorilor,m-am gandit sa merg la cumparaturi de ...cadouri!
Dati-i niste idei lui Mos Craciun ,voi cam ce cadouri le faceti sotului si copiilor,ca eu de restu' am "scapat" anul asta,ca sunt departe .
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
karla32 spune:
Buna dimineataaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Desi cafeaua e gata, nici ca va pasa! Dormti sau macar stati cu nasul in perna! Io-s pe meterezeeeeeeeeeeee!
Elamis,ai un copil foarte frumos! Si voi sunteti la fel de foarte frumosi! Cand era mai mic era mai grasunel, dar acum eu cred ca e in regula! E inalt si voinic! E un scump! Baby drink zici? Si Luca a baut la ceai din asta in vara de ma saturasem eu si la un moment dat i l-am sistat. Dar cred ca a fost si altceva...
anamana,sper ca ala nu era roman!!! Saptamana trecuta prietenei mele i s-a intamplat o chestie identica la semaforul de la Piata Matache ( asa ca aveti grija daca treceti prin zona!). Prietena mea statea la stop in coloana si era cu fetita de 10 ani in masina. L-a vazut pe unu ca ii dadea tarcoale, a blocat usile dar cand s-a facut stopul verde i-a spart geamul si i-a furat geanta de pe scaunul dreapta fata! ana, sa-ti treaca sperietura!
Cadouri de sarbatori, inca nu m-am gandit! Mai e un pic de timp! Depinde si de buget!
Gata, eu trec la treaba. Iar voua somn usor va doresc!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI