Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

Buna dimineata!
Multumesc de sfat iunita, am sa scriu mai multe mesaje pana scap de moderare. Nu stiam cum functioneaza.

mama a doua printzese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

Roxanici,
Ma ajuti si pe mine, te rog, cu datele mele?
Adelina, 10 martie,38 saptamani, cezariana, Polizu, 3700 g, 48 cm, scor Apgar 8.
multumesc

mama a doua printzese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

stefimic au voie mamliga... ca doar e malai fiert... si malaiul in capu' meu e cam acelasi lucru cu cerealele
De acum au voie aroape orice, cu conditia sa respectam si sa n udam lista de alimente care produc alergii: albus de ou, fructe cu samburi mici (capsui, kiwi et co.), nuci, alune, lapte de vaca... celebra lista dupa un an si dupa 3 ani (carne de porc de ex).
Mamaliga o fac ... cum se face... io nu prea ma pricep, da' vad ca ieri mi-a iesit... care ca a fost a 10 oara maxim cand am facut...
Am pus un galbenu se ou, o felie de unt, branza facuta de mine din 200 ml de lapte, si 2-3 linguri de iaurt (io as fi pus smantana, dar nu aveam in casa asa ca am schimbat cu ce aveam)... astea's cantitatile pt. un cupil... io am pus la dublu...
Am bagat blenderul putin in toate astea de mai sus... ca sa se uniformizeze toate cele pe acolo...
Mamaliga am facut un pic mai moale... nu ca cea care sta bat in farfurie... ca sa o poata manca...

Tzuna... cunosc atat de mofturile... si cat ma suparam ca eu ma munceam prin bucatarie si mandra nu aprecia eforturile
Mi se intampla si acum la baieti, din cand in cand, dar mult ma irar decat la Elena... la ea se intampla zilnic, cred...
Si la voi o sa fie mai bine la runda doi ... nu te descuraja ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici!
vin si eu cu un raspuns la baby drink.
l-am baut si noi dar numai in prima luna la cantitatea normala apoi diuat pana la 100 ml pana la 4 luni.
de grasut nu mi se pare a fi daca are 10 kg si noi tot atat avem la 8 luni jumate.
vin si cu o intrebare: puneti cereale in bibe de seara?
eu am incercat aseara dar numai o masura la 210 ml de lapte. voi cat puneti si de care?
noi avem nesttle 5 cereale si vrem somn linistit, credeti ca e bun?
cu problema de iesit afara si noi ne confruntam, nu ne place deloc, stam oarecum tristi in carut nu cum eram asta vara numai razand, poate ca este de la atatea haine pe el.
elyanne multumim pt reteta, o sa incercam si noi azi.
in legatura cu dr mea o recomand cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup,
am intrat putin cat mi-am mancat portia cu lapte si cereale, io si astia micii, ca sunt un pic la regim , inainte sa ma apuc iar de munca.
Da' uite ca n-am putut rezista sa nu va scriu.
Am citit postul Alionei si m-a uns la suflet, ce-mi place cum scrie!
sa va faceti bine repede! si va treaca si chestia aia de la gat fara interventii suplimentare.
M-a distrat faza cu imunitatea ta lesinata, ca la fel ma simt si eu acuma. M-am incapatanat sa nu iau nimic si cand amvazut ca nu mai imi trece tusea am luat Stodal fetelor! Asta homeopat, de bebelusi sau apa de ploaie cum ii spun unii, dar nici nu am doua zile de cand iau si deja se vede diferenta!
Julie se tine tare, mai tuseste si ea din cand in cand dar e cel mai bine dintre noi. Rianna progreseaza, a mai tusit, i-au curs ochisorii vreo doua zile, acum pare mai bine, sper sa se opreasca aici! Vad ca s-a mai linistit de ieri incoace si cu dintzii, n-or mai iesi acum sau e meritul mamei, ca a stat cu ea ieri cat am fost eu la lucru.
Doamne, biata copila, ce se mai matzaie pe langa mine s-o bag si pe ea in seama cand lucrez. Parca spune mamaaaaaa, mai scoate ochii din calculatorul ala ca mi-e dor de tine! Asa mi se pare ca le privez de timp pretios pe care ar trebui sa-l petreaca impreuna cu mine!
Uf, sper ca in vreo doi ani sa fie mai bine, adica sa-mi permit s-o dau incolo de munca, macar din cand in cand si sa stau numai cu ele.

Anamana, frumos lucru sa se intample in ditai capitala europeeana. Sa-mi fie si mie invatatura de minte, ca tin geanta pe scaunul din fata. De-acum o tin in spate, c-acolo am geamuri ionizate si nu se vede. Nu cred ca era roman, nu? Sper macar atat, sa n-ajungem de tot rusinea Europei. Scuze curiozitatea, dar in ce cartier ti s-a intamplat? Ca am mai auzit povesti multe cu cartierele din Bxl.

La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei si celor care se sarbatoresc cand nu suntem noi p-aci!
la cei bolnaviori, sa faca bine repede!
Am fugit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by anamana123

buna seara!
dupa cum stiu fetele de pe confe de azi-dimineata, aseara am fost jefuita in propria masian, in marea capitala europeana si acum sunt neica nimeni fara niciun act! am tras o sperietura sora cu moartea, ca mi-au spart geamul din dr fatza... asta e

am intrat doar sa va zic ca am reusit s-o cantaresc/ masor azi pe maria si are, la 8 luni si 10 zile, 7600gr si 69 cm. e piticutza dar nu ma mai plang; sunt f multumita de cum arata.
stie sa faca nu cu capul si de ieri e intrata in priza cu asta, merge de-a busilea peste tot, ii plac pungile, prizele, cablurile, hartiile, in special servetelele pe care le rupe bucatele mici miiiiici. jucarelele sunt cah. sta in picioare f mult si da ture prin casa cu premergatorul, cu niste pasi selenari, ca-si ia avant pe gresie.

n-am vazut filmuletul lui zadi, ca azi-noapte n-am fost in stare avand in vedere ca am stat la comisariat de la 22 la 12.30 si pe la 1 am ajuns acasa; aveam cioburi si-n chiloti!

o sa incerc maine sa-l vad, ca-s tare curioasa!
fetele nou-venite, bine ati venit!
ellamis, bine ai revenit si tu!
plec ca-s rupta
pupe si somn usor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Doamne, Ana! Prin ce experienta ti-a fost dat sa treci! Traumatizant! In marea capitala europeana... Da' ce crezi ca aolo n-au ajuns hotii? N-au fost romani aia care te-au jefuit , nu?
Fac si eu haz de necaz, sa ma scuzi. Te pup si ce sa zic, nici nu stiu cum sa te incurajez. Oricum, un buchet de virtuale nu strica si o imbratisare stransa-stransa.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

sar'na, fetelor pt incurajari!
si eu sper doar atat: sa nu fie roman!!
gabdyd, eram in anderlecht, intr-o zona a lui nu prea buna, dar f aproape de centrul orasului; nici nu stiu ce sa mai zic, ca parca toate zonele-s naspa acum!!!!
maria caraie de zor in tarc, azi-noapte au suparat-o dintii si pe mine ma apucasera palpitatiile de la oboseala. va las acum
pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Lumi a mea e mai finuta, ca e fata . Ea doar ma gherane bine cu mainile. Si are cateodata momente in care "savureaza" clipa si intepeneste cu o mana prin aer, nu mai misca nimic, pana nu termina lapticul. Oricum, peste doua-trei luni o sa dea cu tine de pamant!

[red] Nicol, nu stiu daca ti s-a raspuns pana acum, dar incearca aici http://www.afla.ro/?d=sanatate&sd=clinici+si+spitale. Am incerca t ocautare google dar nu a iesit mare lucru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefimic

buna dimineata mamici!
vin si eu cu un raspuns la baby drink.
l-am baut si noi dar numai in prima luna la cantitatea normala apoi diuat pana la 100 ml pana la 4 luni.
de grasut nu mi se pare a fi daca are 10 kg si noi tot atat avem la 8 luni jumate.
vin si cu o intrebare: puneti cereale in bibe de seara?
eu am incercat aseara dar numai o masura la 210 ml de lapte. voi cat puneti si de care?
noi avem nesttle 5 cereale si vrem somn linistit, credeti ca e bun?
cu problema de iesit afara si noi ne confruntam, nu ne place deloc, stam oarecum tristi in carut nu cum eram asta vara numai razand, poate ca este de la atatea haine pe el.
elyanne multumim pt reteta, o sa incercam si noi azi.
in legatura cu dr mea o recomand cu toata increderea.

Eu cereale nu mai pun in bibe, Dar ii dau masa de fructe cu cereale. Adica intre 1 banana cu un mar sau o alta fructa neconstipacioasa ii presar si 4-5 cupe de cereale. Noi acum folosim Milupa 7 cereale si Milupa biscuiti cu lapte. Am folosot cam de toate felurile. Nestle, cele de burtica sanatoasa mi s-au parut bune ca au reglat-o, dar se faceau cocoloase. Oricum a mea era deja pufoasa si renuntasem la cereale vreo 2 saptamani, dar acum nu se prea mai omoara mancand, asa ca le-am mai bagat un pic.

Si ca tot vorbeam de cereale. Elamiss, eu zic ca nu e cazul sa ii dai cereale, dar daca vrei sa ii dai pentru fibre, ii poti pune o cupa, maxim doua in penultimul biberon sau masa, ce are el atunci. Nu in ultimul, pentru ca, la majoritatea copiilor creaza disconfort la burtica peste noapte si se foiesc. Daca il suporta, da-i in biberonul; dinainte de culcare. Mie, acum, cum e Andreiutu' mi se pare tocmai bine. A mea are tot aproape 10 kg la 8 luni fara o saptamana si are vreo 80 de cm. Totusi sa stii ca cerealele pufosesc, asa cum o face si cartoful. Daca nu stii inca, ii poti da sfecla rosie in diverse combinatii de legume. E foarte gustoasa si fiarta si coapta, mixata cu restul legumelor si , daca i-ai dat cu iautrt sau o lingura de smantana si un patratel de unt sau ulei. Cum papa el.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi!

Voiam sa ma pun pe nominalizat, dar uite ca nu mai are rabdarefiica-mea! Oricum, pe toti-toti va pupam si va iubim!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput