Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Katink!

Poate dai pe la noi cu ocazia asta! Si-ti convingi si cumnatica sa vina cu vesti noi...

Ana wow... imi pare foarte rau ca ai trecut prin asta... sa treaca sperietura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Eu am visat-o azi noapte pe ioanaradu, zicea ca seful ei le-a taiat netu la servici si nu mai poate intra ...deci...pe unde umbli fata draga? sper sa fie ca in visul meu, sa nu aveti alte probleme...

elenagiulia, ce mai faceti voi? cum este sotul cu spatele? pe Arthur si va asteptam cu vesti

stefaniya, sunteti ocupati cu mutatul? mai treci si pe la noi

anamana, vai ce povestesti tu...imi imaginez ce sperietura ai tras...ce nenorociti

revin ca am oale multe pe foc...

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

quote:
Originally posted by tzuna

ELLAMIS- cred ca e bine c ate preocupa greutatea baietelului dar acum daca are 10 kg nu cred ca-i asa grav. probabil ca e la limita superioara a graficului asa cum Maria e la limita inferioara. Multa sanatate si bine ati revenit.

nu ma pot abtine...cred ca andreiul meu o intrece pe maria ta la limita inferioara...el are la 7 luni si 2 sapt 6,6 kile ...creste cam 300 gr pe luna deci pana la 8 luni o sa aiba sub 7 kile cu cateva sute de grame

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andreiu' meu ii intrece pe toti... sāc...
Avea la 8 luni 6.500 g
La 9 luni sigur n-o sa depaseasca 7 kile... pariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

elyanne ..jos palaria...de voi am uitat ...voi detineti "suprematia" la limita inferioara ...din pacate... dar imi place de tine ca nu te stresezi ..incerc si eu sa iti urmez exemplul

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Riloasa daca era un mesaj OK anonima l-ar fi semnat. Dar se vede treaba ca pana si ei i s-a parut in neregula.

Si eu rog moderatorii sa incerce sa identifice ID-ul persoanei respective. Sotul meu a zis ca, in principiu, se poate. Si se pricepe.

Anamana noi avem folii securizate la masina si chiar si la casa pentru ca stam la parter. Poti sa dai si cu barosul in ele si nu se sparg. Am imcercat. Ni le-am pus dupa ce o prietena a fost jefuita cand astepta cu masina la semafor in Drumul Taberei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am ajuns la zi. Ca de obicei in capul meu e o varza si nu stiu sa raspund la nimeni. Vad ca au fost cateva valuri p-aci. Recunosc ca ma roade curiozitatea si as vrea sa vad si eu celebrul mesaj pt. martutza. Daca vrea cineva sa mi-l trimita si mie, plss.
In rest despre noi: avem 3 dinti si de o sapt. il asteptam si pe-al 4-lea, vorbim toata ziua (mama, abba, tata, alala, ete, adee) si in continuare ma dispera cu tipetele. Mi-e ff rusine de vecini care saracii nu zic nimic (deocamdata), dar sigur ii deranjeaza. Se apuca si la 11 noaptea si tipa incontinuu si face si mai rau cand o cert si pe urma o apuca rasul. Cateodata cred ca are ceva... gabi78 imi zicea ceva de o tigare, dar din pacate sau din fericire m-am lasat tocmai cand am aflat ca vine bb. La capitolul mancare stam dezastruos. Cred ca daca n-ar fi tzatzi ar muri de foame.
Am avut cateva probleme de sanatate si in familie. Tatal meu e in spital si ma rog sa se faca cat mai repede bine.
A dormit si al meu cupil fix 20 min si s-a trezit. Asa ca iesim afara la aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

Eu am visat-o azi noapte pe ioanaradu, zicea ca seful ei le-a taiat netu la servici si nu mai poate intra ...deci...pe unde umbli fata draga? sper sa fie ca in visul meu, sa nu aveti alte probleme...

la mesajul asta chiar nu am putut sa nu raspund . adevarul este ca de la serviciu este limitat statul pe net ca am trebi multe si sunt si in plina perioada stresanta. in limita timpului disponibil, mai arunc cate un ochi. de acasa nici atat, ca ajung franta.
despre noi (eu si sotul) n-are rost sa povestesc, in mare suntem bine.
matei este foarte bine (multumim si altora de intrebari si interes acordat). poate reusesc sa pun ceva poze si in albumele cu multe poze de albinute si bondarei.
concluzie: de-asta nu ma apuc de scris, ca as avea multe de leorbait, dar N-AM TIMP!
pup tot stupul!

P.S. pup si baietii de la IT (se stiu ei care)

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mihaela sotul meu vine din Elvetia si trece prin Germania . Spune-mi daca se merita sa ia ceva de acolo ? (pampersi, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

mamici si burtici am si eu o intrebare:are cineva pus sterilet dupa cezariana?
m-ar interesa si vreau sa stiu cum este?
am vazut un subiect interesant la "odiseea sarcini" o mamica la a 3-ea cezariana. ce parere aveti? v-ati risca?

Mergi la inceput