Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
Elena.2006 spune:
Neata la toata lumea!
Lumi am vazut filmuletul, e superb cum se lupta el acolo, bravo voua ca ati imortalizat un moment special!
Anaimi pare rau de cele petrecute si sper si eu sa nu fie roman, desi nu mai conteaza acum, raul e facut!
Gabdydmulta sanatate la toate 3 si spor la treaba!
Aliona interesante lucruri despre raceala.Bine ca mai intri si asa putin si ne mai spui si noua cate ceva.
Stefimic eu cred ca importanta nu este marca de cereale ci sa le tolereze bb. si sa pape bine.Noi nu mai dam demult cereale in biberon,le papam in castonel, cu lingurita. Inainte de culcare lapticul il bem simplu.Eu ii dam cam 5-6 masuri (masura de la laptele formula)de cereale la masa respectiva.
Martadraga individa a vrut sa isi arate coltii dar in sub pielea ei de frica ca va fi atacata.A fost o rautate din partea ei .Cel mai mult m-a deranjat ca s-a apucat sa critice, de parca ar fi in pielea ta.Nimeni nu poate fi in pielea altuia si e simplu sa dai sfaturi.Rog totusi moderatorii sa faca un efort si sa ne dezvaluie identiatea ei ca sa stim cu cine avem de-a face.Desi daca mesajul a fost si sters va fi si mai greu...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
arissa spune:
Neata! Sunt la cafea. Dar sa stiti ca mie mi-e dor sa beau o cafea facuta de ioanaradu.
stefimic, eu prefer sa-i dau marul necopt, are mai multe vitamine si din cate am vazut, nu-i face probleme. Dar cred ca poti incerca mar copt cu banana sau cu branzica.
Simpatic David in premergator. Nu prea stia el ce sa faca, dar o sa invete repede.
Lumi_nag, am ras cu pofta de felul cum suge George. E mortal. Eu in pozitia aia n-am putut sa alaptez niciodata.
lushulika, bine ai venit! Ce ma enerveaza ca mesajele moderate apar in urma, nu vezi in timp util ce si cum.
Mese noaptea - inca avem cel putin una, in functie de cum a mancat inainte de culcare.
TV - nu prea il deschid, la noi e mai mult mobila. Recunosc totusi ca uneori, seara, cand Maya parca e turbata, ii mai dau drumul. Zgomotul pare ca o linisteste un pic, ca de uitat oricum nu prea se uita.
ellamis, bine ai revenit! Ma bucur ca e bine Andrei acum. Am vazut pozele, e un frumos si nu mi se pare gras.
Tzuna, inteleg ca mergi la Piatra Neamt de sarbatori. Am vrea si noi sa mergem, daca e vreme buna. Poate ne vedem pe acolo.
riloasa, daca ceea ce i s-a spus martutzei ar fi fost formulat cu totul altfel si semnat, nu ar fi fost nici o problema. Insa mesajul a fost vizibil rautacios, anonima o astepta la cotitura sa-i arunce respectivele pareri. Si s-a ascuns cu lasitate. Cine stie ce copil neglijat are ea acasa avand in vedere ca maica-sa pierde vremea dospind astfel de mesaje.
anamana, .
Asa, sa nu uit. La multe lunisoare Mark Alexandru, Alexandru Stefan, Eduard Darius si Caterina, sa cresteti mari si sanatosi!
Noi nu avem noutati. Ma lupt sa o mai invat cate ceva, dar parca nu se lipeste. Eu am rabdare, oricum.
Paaa!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Elena.2006 spune:
La multi ani cu sanatate celor care azi isi serbeaza ziua, sa fiti sanatosi si iubiti!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
madmat spune:
buna stup
RAISAmersi de raspuns.ROXANA mai puna inca o data filmul cu rares vorbaresti plzzz.
noi suntem bine am inceput sa papam un pic mai bine dupa o luna care ne am hranit numai cu lapte de la mami.
ANA im pare rai pt ce sa intamplat
FELICITAM SI NOI SARBATORITI DE ASTAZ.
va pup
matilda http://family.webshots.com/photo/2979291530096653195AMeMiJ
riloasa spune:
Arissa, tocmai aici e problema. A scris una care sta si vaneaza toate cuvintele noastre. Si eu citesc aproape tot, si retin chestiile zise de Martutza. Dar mie una nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa zic ce a zis tipa. Probabil ca o roade invidia. De aceea lasati-o i pace sa se simta bine in pielea ei de invidioasa si rautaciaosa.
Mihaita 31 Martie
rianna_stef spune:
Neata!
Sunt tare suparata ca nu reusesc sa vad nici un filmulet,se blocheaza pentru ca sotul meu trage niste filme de pe nu stiu ce site super tare si eu astept 5 min sa se incarce o pagina;cica daca nu trage aproape mereu il dau afara de pe site;
Eu am intrat sa va spun ca am fost ieri la control cu bebe din burtica,si in principiu toate ar fi bune si frumoase,doar ca placentaeste cam jos,dar cica mai are timp sa se ridice,si lichidul este putin cam redus in cantitate,si asta nu prea e bine;mi-a recomandat repaus la,ca cica placenta apasa pe col si pot sangera oricand;si control peste trei saptamani;in schimb,ca niciodata analizele sunt bune;
As mai spune vreo doua vorbe dar ma striga fiica-mea ca ii e somn;intru mai tarziu
Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
ghibuadina spune:
Neata,
STEFIMIC, eu zic ca-i k greutatea .Si nu conteaza asa de mult cu cat s-a nascut ci cum mananca sau asimileaza pe parcurs.Spre ex Alexia mea s-a nascut cu 2,300kg,fiind cam cea mai mica albinuta de pe-aici iar acumare iar la 8 luni si jumatate avea cam 9,500 si 73 de cm.Acum io zic ca bate 10 kile, si nu e grasuta deloc.
Cum zicea si ELYANNE, poti sa incerci sa-i daii mai de toate, exceptand cele interzise.Eu nu ma prea laud la diversificare, caaci se pare c-a mea prefera zilnic celebrul piure de legume cu carnita/ousor si-l mananca cu placere.
Tot oleanca sunt si eu, sunt din Slatina.Insa locuiesc de 5 ani in Constanta si m-am facut dobrogeanca mai nou, insa sunt cu gandul tot la originile mele....
BABY DRINK, chiar n-am stiut.Eu i-am, dat Alexiei, ff putin tp si nu prea mult, apoi, am trecut-o pe alt ceai , dar pt scurt tp c-am invatat-o cu apa
Apropo de apa, voi ati incercat sa calculati cam ce cantitate de apa beau bb-ii zilnic.Eu nu insa mi se pare ca bea ff multa.?????
LUMI NAG, ce va mai chinuiti voi acolo, ce exchibitii faceti, mai, mai!!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
roxanici spune:
aici raresu vorbaret: http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna8/photo#5134886740300649906
La multe luni sarbatoritilor zilei.
Ellamiss, nu e extraordinar de grasut Eduard, mie mi se pare foarte bine dezvoltat. Adica e si lung si de aia nu cred ca e o pb. Bine ca ati gasit cauza, daca asta o fi fost.
Lushulika mai scrie repede niste mesaje ca raman taare in urma mesajele tale moderate, io cu greu am gasit primul tau mesaj.
Mai, da unde a disparut Stefaniya?
raresu nu bea apa....poate 50ml/zi, mai mult nu.
Cadouri de craciun...o jucarica lu rares, bineinteles; lu' sotu' o haina ceva ca nu refuza niciodata...o camasa, un pulover.Mie...ce s-o nimeri ca de obicei nu is pretentioasa, anul trecut am primit incarcator de laptop
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
"Neata..pe fuga ca iesim afara...
Riloasa nu ai PM activat.Activeaza-l sau da-mi mie pe Pm adresata de mail si-ti trimit "docometu".
O zi frumoasa tuturor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
karla32 spune:
adina, si Luca bea foarte multa apa si ceai. De astazi am zis ca imi notez ca sunt cam speriata. Mi-a mai zis o prietena de un caz de genul asta si s-a descoperit ca bebe de nici un an avea diabet!!!!!!!!!
in casa este cald, copilul meu e foarte zbenguit, si transpira! Bine, nu ma gandesc neaparat ca are diabet, Doamne fereste, dar cica nu e bine nici foarte mult lichid ca elimina saruruile din organism!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI