ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 10
aerlilian spune:
Diana,tu meriti bataita.Ma omori cu fimul asta...Stii bine ca si mie imi place de mor,dar este vorba despre o poveste de dragoste neimplinita,pe cand tu traiesti o poveste frumoasa,vei fii mireasa,ai toate motivele sa privesti viata cu optimism.Film lacrimogen si dureros iti trebuie tie acum?Ia revizuiesteti atitudinea,te rog.Filmul il vei avea,oricum,pt ca ti l-am promis,dar nu vreau sa-l iei drept reper acum,da?Gandeste-te la rochia aceea de mireasa,te rog.Sa fie frumoasa si sa-ti aduca fericire.
Ralu,sa te bucuri de minunea ta,sa fiti sanatosi si fericiti toti trei.
unducthable spune:
Aerlilian, cand am citit , mi-a stat mancarea ... , TE ROG IO , DA-MI FILMUL !!!! haide breeeee, ia uite domne , da cine zice ca plange ....
vreau si io sa am in casa filmul si e un film frumos unde daca plangi , plangi din prea multa dragoste de viata ,
hai ca m-am suparat :(((
Aerlilian , imi dai filmul te rog ?????
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
unducthable spune:
nu e deloc un film dureros, e un film frumos, altfel, nu era filmul meu preferat
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
ce mai faceti ?
Greselile te smeresc,
aerlilian spune:
TI-L DAU,JUR.Mananca linistita,ca ti-l dau.Ramane sa stabilim cum ti-l dau.Probabil pana la sfarsitul saptamanii il vei avea.
In alta ordine de idei,sunt tare pesimista si deprimata astazi...Daca nu s-a prins?Imi facusem atatea iluzii si atatea sperante...
unducthable spune:
Aerlilian , imi imaginez ca ai niste emotii foarte mari acuma ... , si eu am trecut prin clipe din astea si nu ma simteam deloc bine ..., nu am cuvinte , suntem in bataia sortii, Doamne ajuta sa fie bine.
Stiu ca e usor sa iti spun fii calma si ai grija ..., dar te inteleg si nu am cuvinte decat sa iei fiecare clipa asa cum vine pana vei afla raspunsul. E foarte greu ....
Greselile te smeresc,
Boo spune:
Fetele va pupic pe toate . Am tot citit ce ati scris dar nu am mai scris ca nu am starea necesara, cu toate ca nu are nicio legatura cu subientul nostru comun. Sunt trista pentru ca am aflat duminica ca o fosta colega pe care o stiam foarte bine a murit intr-un accident de masina... Au intrat unii in ea si a murit pe loc Viata asta e asa de cruda cateodata si cu oameni care nu o merita .. avea 26 de ani ..
Aerlilian nu mai fii trista te rog frumos si incearca sa vezi lucrurile mai optimist, atat de mult conteaza subconstientul si faptul ca vezi lucrurile in roz. Te inteleg perfect pentru ca si eu gandesc mai mult negativist, dar lucrez la asta sa stii. De asta va tot spun ca VIZUALIZEZ .. Mi-am cumparat un magnetel de frigider cu niste talpite de bebe. Ma uit mereu la el si imi spun ca o sa am si eu niste talpite asa de pupat !!!
Hai sa vizualizam impreuna, vrei ???
Diana miresica noastra, e asa important sa faci lucrurile pentru tine mai intai si pe urma pentru altii. Nuntile alea cu o mie de invitati pe care nici nu-i cunosti, cu rude de-ale rudelor mi se par asa aiurea. De abia astept sa ne pui poze si cu tine miresica, ca doar pe noi ne-ai vazut
Alexa tare ma bucur ca esti bine si ca ai mai trecut un hop. Esti pe drumul cel bun si o sa ai repede bebele tau cu talpite dragalase
Va pupic pe toate ( nu dau nume ca sa nu uit pe cineva ca sunt cam varza cu capul zilele astea)
1 ianuarie 2008
aerlilian spune:
Boo ,draga mea draga,cum stii tu sa apari atunci cand avem mai mare nevoie...Iti multumesc de incurajari,o sa incerc sa ma gandesc la tot ce e mai bun,dar nu stiu cat voi reusi.Cat despre vesti proaste si nenorociri,suntem in aceiasi oala.Am aflat astazi ca fata fostului meu sef a murit ieri.Avea de ani.Tumoare pe creier,operata a patra oara...Mamica a unei fetite de patru ani...Mi se pare cumplit si nedrept...Acea copila nu-si va aminti niciodata cum arata mama ei...
Boo spune:
Viata asta te lasa cateodata fara replica .. nu exista cuvinte care sa descrie durerea si neputinta in fata unor drame de genul asta
Uitati ce paine am gasit eu la Real (in Sibiu ce-i drept) nu stiu daca mai au si prin alte parti dar puteti cauta : http://www.germandeli.com/mebr.html
Pe ea scrie ca nu are conservanti si nu are grau. Eu am luat 3 modele, e cam 4 lei un pachet. Nu e senzationala la gust, dar mai schimba un pic Wasa aia de care mi se cam luase.
1 ianuarie 2008
unducthable spune:
Boo ,
de fata aceasta am auzit si eu de la un amic de al meu, aceasta fata care a murit e colega lui de servici , sunt sigura ca e aceeasi fata.
Boo, fetele mele toate, ma simt asa de bine ..., de iubita cand va aud ... " miresica noastra " , va multumesc ca v-ati atasat de mine si ca impartasim aceleasi sentimente.
o sa pun poze de la nunta negresit la linkul ala si acuma daca va uitati veti vedea o poza cu mine vara dupa ce am venit de la mare , e tot in josul paginii
Aerlilian, eu te simt , ti-am mai zis, sunt sincera si spun , noi facem tot ce putem, restul, e altceva deasupra noastra care decide pentru noi, e trist , e de bine, nu stiu, dar ..., emotiile sunt grele, sunt alaturi de tine.
Greselile te smeresc,