ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 11
Boo spune:
Diana posibil sa fie aceeasi fata, Simona o chema .. o fata deosebita cu adevarat !
1 ianuarie 2008
unducthable spune:
Boo, ti-am trimis si eu PM.
se vede ??????????
da , e aceeasi fata , o cheama Simona, Dumnezeu sa o odihneasca :((
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
mada23 spune:
Boo..sunt alaturi de tine, Dumnezeu s-o odihneasca...viata e atat de scurta....si noi vrem atat de multe... uitam sa punem pret pe lucrurile cu adevarat valoroase.
Ginamaria... hai la noi, e cald si bine
Milioane de pupici
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
mada23 spune:
Diana...unde-i poza, ca baba n-o vede
Aerlilian..nu te mai stresa iubita lasa totul sa vina de la sine, ai sa ne gandim la sarbatori si sa ne " imbatam" cu spiritul Craciunului.
Lucia, Andreyutza, Anca, Alexa, Alexia, Ralu, Liliana, Hera, Fireyes, Panseluta, Monica, Ioana, Ginamaria
si pe cine am uitat un buchetel sa ma ierte
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
aerlilian spune:
Mada,iubita,tu stii bine ca nu am cum sa nu ma stresez...Toate facem la fel...Si la fel ca si tine,asteptam si inca mai astept miracolul Craciunului.Sigur ca ma gandesc la sarbatori,dar tare mult imi doresc sa vine mosul cu cadoul mult visat...
unducthable spune:
Ma scuzati , va rog cine va avea timp azi, daca se vede poza care am pus-o jos langa animalul ala , pe album.
multumesc
va pup cu drag , revin, Diana
Greselile te smeresc,
fireyes spune:
dragele mele... imi place atmosfera de aici... totul e in fierbere... eu zic ca se pregateste ceva si aerlilian e prima vizata, asa imi "suna" mie....
abia astept sa avem poze cu diana in rochita de mireasa si sa-si linisteasca sufletelul trecut prin multe in ultima vreme...
Mada, te pup cu drag
si zic sa ne asteptam si noi randul, cumintele:)
Boo, sa stii ca am mai auzit dintr-o parte de evenimentul cu accidentul... nu cunosc persoana, dar lucrase la o firma de vopseluri & co...
Lucia, iubitzica, ce mai faci, ca parca ai intrat intr-un con de umbra? cand e laparo?
Ralu, pup burticuta draga si sper ca e contagioasa, sa se imprastie si pe la noi ...
o zi la cote maxime sa avem!
unducthable spune:
Fireyes , ai vorbit tare frumos de mine , multumesc mult.
am si modelul de rochie , da lasa , sa vina luna ianuarie, pe 6 ianuarie ziua mea de nastere , fac 34 ani, si peste 2 saptamani nunta
m-ai ghicit cand ai zis de "sufletelul care a trecut prin multe in ultima vreme ... nici statul departe de tara nu mi-a mers la sufletel, asa ca e de ceva vreme... " am tot ce am nevoie , sa imi linistesc sufletul acuma , intr-adevar , multumesc scumpa mea
gata, am spus tot ...
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
cred ca nu mai scriu acilea .... ca vi se face frica de mine si nu scrie nimeni duopa mine ... , si intre timp am facut destule pe la job , inclusiv am primit un calc nou
Greselile te smeresc,
aerlilian spune:
Fireyes,sa te auda Dumnezeu,insa nu stiu daca ai citit in urma despre temerile mele...As vrea sa ma imbarbatez,sa gandesc pozitiv,sa sper ca din trei foliculi babani,cat au ramas in final,trebuie sa se fi ales ceva bun...Oricum,multumesc din suflet ca te gandesti la mine si sa fie precum spui
Diana,nu am timp sa stau pe net,ca as fi stat eu cu tine ca sa-ti demonstrez ca nu sperii pe nimeni si nu fuge nimeni de tine,miresica scumpa.Cat despre ce am vorbit noi doua ieri,nu am rezolvat nimic pt ca nu mi-a raspuns la tel.
IOANAAAAAAAAAA,UNDE ESTI CA NE TOPIM DE DORUL TAU???