ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 9
unducthable spune:
Fete dragi, eu am invatat sa merg cu bucuria in ambele maini si tristetea intr-o mana, pentru ca ea exista .
Dar in orice situatie ne-am afla, oricum exista tot timpul ceva de rau in viata tuturor, eu acu invat ce e aia rabdare si nu imi este usor , dar necazul este dat ca sa stim ce aia o bucurie , si imi dau seama ca in fiecare zi am bucurii.
Azi am dus niste poze frumoase la developat. In decembrie caut rochie de mireasa chiar daca vom fii 9 persoane, la 80 de ani vreau sa am poze de la nunta noastra . Si am gasit un loc de unde iau niste shaorma de post plus niste ciuperci mici la pita, prajite un pic , super !!!
si tre sa termim un site asa ca fuuuuug , ca mai am si serviciul , haoleuuuu
mai spuneti si voi ce bucurie aveti azi ?
Diana
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
mada23 spune:
Alexia... o sa treaca cand o sa ne imbolnavim ca si tine de sindromul bebelin
Alexa..ma bucur ca esti un picut mai bine, imi pare rau de vestile rele, dar priveste partea buna este un pas spre visul mult dorit.
Sa aveti o zi minunata!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
va dedic aceasta melodie :
Julio
http://www.youtube.com/watch?v=o8z9K2FTvFo&feature=related
Greselile te smeresc,
fireyes spune:
dragele mele,
reapar si eu dupa o perioada de "repaos" de forum, dar numa' din lipsa de fizica de timp... oricum, ma astept sa tot fie asa pana la sfarsitul anului...
asa ca vreau sa profit de minutele cand pot sa stau pe aici de vorba cu voi.
ii tin pumnii increstati lui aerlian si o pup pe miresica noastra, Diana! eu cred ca e ceva bun si ca o sa-ti aduca o liniste... ca sa fie lucrurile facute in ordine clasica...
eu ma plang acum de lipsa de dureri - oare ce o mai insemna si asta???. pana acum consideram durerile un semn ca sunt la ovulatie si intr-un fel ma bucuram. acum au lipsit durerile astea...si ma intreb de ce...ma rog, am zis ca astept sa vina "sorocul" si ma duc sa mai fac o eco, sa vad ce s-a mai intamplat pe acolo...
pana una alta, va doresc niste zile exceptionale si...hm, fructuoase
aerlilian spune:
Dragele mele,va multumesc din suflet ca va ganditi la mine,dar sunt un pic deprimata...Astazi am fost din nou la eco si mi-a zis dr ca se vad urme de sange,asta insemnand ca unul dintre foliculi s-a spart in interior- habar nu am ce inseamna asta...- dar ca nu este exclus sa se fi intamplat minunea,mai ales ca testul de ovulatie a fost super-pozitiv.Avand in vedere tendinta spre pesimism ce ma caracterizeaza,ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu se fi intamplat iar luna viitoare sa fiu nevoita sa o iau de la capat cu stimulari si monitorizari.Poate ca din cei trei foliculi babani pe care i-am avut,s-o fi ales ceva buna...Ajutati-ma,va rog,in ce sa cred,la ce sa ma gandesc bun si frumos???
unducthable spune:
Fireyes si toate fetele dragi, va multumesc pentru urarile voastre , nunta aceasta e ceva ce nu fac pentru mine ca persoana civila , sau pentru lume, o fac pentru sufletul meu si al sotului meu , in fata lui Dumnezeu, deaceea suntem putini, suntem in ianuarie, dar am un sentiment ca va fi ceva ce nu voi uita niciodata .
am pus o poza noua pe LINK , dati refresh , asa aratam eu asta vara venita de la mare , ce tanara eram si ce am ajuns , de mo dor shalele , haoleuuu
Aerlilian , ma superi rau de tot , si nu am cuvinte .... poate ai nevoie de o bataie zdravana ... , ce ma fac eu cu tine ?? STAI !!!
Am nevoie disperata de vdvd cu filmul acela, nu ma lasaaaa, te rog io, vin cu dvd io la tine, ne intalnim undeva aproape de tine si il copiezi TE ROOOOOOG !!!!!!!!!!!!!!!!!
ALTFEL O sa fiu foarte trista :(((
Greselile te smeresc,
ralu_t spune:
va pup si eu in fuga fetelor ca nu prea am timp de scris.
nu-mi place deloc starea voastra, ce-i drept vestile nu au fost bune, dar dragele mele, vin sarbatorile, relaxare, iubire, mancarica buna...imi amintesc cum anul trecut pe 24 decembrie intr-o duminica eram in cabinet la tutu la monitorizari. asta e, am asteptat un pic mai mult, dar vine bb, fruntea sus.
alexa e bine ca s-a curatat tot pe acolo, mi se pare cam mult 6 luni de diphe. nu erau suficiente 3? oricum, fa cum simti tu mai bine, ce-ti spune tie sufletul. bine ai revenit sanatoasa printre noi
cununia religioasa diana? ce momente frumoase te asteapta. extraordinar, eu am fost in al noulea cer in perioada de dinainte de nunta, cu rochitza mea, mai putin cu costumul si pantofii de ginerept care am umblat de am innebunit. oricum, minunat si f bun remediu de uitat un pic despre problema bb.
aerlilian poate era sange de implantare
madutz, anca, fireyes
alexiao burtica frumoasa
a venit toamna...cu un bebe!!!
14+
drumul lui bebe
aerlilian spune:
Ralu ,nu stiu daca ai inteles exact...Sangele s-a vazut doar la eco,nu a fost nici un fel de scurgere,iar dureri chiar nu am avut,asa cum se astepta dr.Eu stiu ca sangele de implantare este ceva de genul unei pete...in exterior.Tu stii altceva?Ca m-ar ajuta orice ca sa-mi ridice moralul...
ralu_t spune:
si intrucat ne-a confirmat si iosup sexul lui bb, am zis ca pot sa-mi pun si cauruciorul cu pricina. a fost f simpatic dr, adica pe ecranul de eco, a facut un stop cadru, a desenat o sageata in directia organelor genitale ale lui bebe si a scris CUC
a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
14+
drumul lui bebe
aerlilian spune:
Diana,tu meriti bataita.Ma omori cu fimul asta...Stii bine ca si mie imi place de mor,dar este vorba despre o poveste de dragoste neimplinita,pe cand tu traiesti o poveste frumoasa,vei fii mireasa,ai toate motivele sa privesti viata cu optimism.Film lacrimogen si dureros iti trebuie tie acum?Ia revizuiesteti atitudinea,te rog.Filmul il vei avea,oricum,pt ca ti l-am promis,dar nu vreau sa-l iei drept reper acum,da?Gandeste-te la rochia aceea de mireasa,te rog.Sa fie frumoasa si sa-ti aduca fericire.
Ralu,sa te bucuri de minunea ta,sa fiti sanatosi si fericiti toti trei.