Aradencele la apel!(85)
Raspunsuri - Pagina 4
adablackcat spune:
Alina m, tu ai mai fost la Sanicolau? Hai sa mergem amandoua daca stii tu unde e. Iulia mi-a zis ieri ca Dragos e preferatul ei, poate azi daca a mers si Dragos la gradi ii trece.
Gabi, Iulia are acum 26-27 la picior, deci ar fi numai bine sa ajung pe acolo. Ma duc ca mi se arde tocana de cartofi. Revin.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Cristinacsa, i-au venit prietenei mele jucariile. O sa pun imediat o poza.
Miha, fain ca te-ai relaxat si ca te-ai linistit si mai tare cu bble. In Szeged ai fost la Cora? Ca eu merg doar la Tesco, nu stiu unde-i Cora.
alinamoro spune:
Ada, eu am mai fost in Sanicolau, dar habar n-am cum se ajunge, pe unde se merge, n-am fost atenta deloc plus ca stau cam prost cu orientarea.
Vreau sa merg saptamana viitoare, dar cu copiii sa vad exact masura, uneori probam acolo papucii (nu mai stiu cat are Dragos, mai ales la cizme).
Draguta Iulia! Si la Dragos ii place de ea, mai ales de la ultima intalnire.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, normal...cu copiii, ca doar ce-o sa facem cu ei? ii scoatem pe amandoi la 12.30, mergem la probat cizme, si dup-aia la nani. Ne spun fetele unde sa mergem, gasim noi cumva. Daca vrei...
Anca, sanatate multa lui Alex!
ancapolgar spune:
Ada, nu stiu ce te faci cu Iulia,ca e tare petita, ba de Dragos,ba de Alex (de Miha)...
Gabi,f faine retetele tale,le fur si eu.
Cel mai mila imi e de bietul Alex ca nu vrea sa manance absolut nimic,de data asta am noroc ca inca mai suge,ca altfel....
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
gabitzica spune:
Alina, la Bistrita e plecat Cipri.
Am fost la vaccin, Ioana nu a zis nici pas. Am fost impreuna cu Bogdi. El a plans putin. Deci a nu mai zica nimeni ca fetele sunt plangacioase. cel putin nu la varsta asta.
pau spune:
Gabitzica,mersi mult pentru retele aperitiv,am sa le probez,o parte de ziua fetitei si saptamana viitoare de Mos Nicolae,ca voi avea si atunci musafiri.
Fetelor,acum mi-a venit ideea ca eu am si musafiri care tin post.Pentru ei ce sa pregatesc?Sarbatoresc si ziua de nume si de nastere.Tot ceva aperitive reci,cat de cat consistente.Mai caut si eu.
Imi pare rau si pentru ceilalti copilasi bolnaviori,si noi facem parte dintre ei.Paula a luat un stafilococ urat in gat si pe laringe,ca a facut si febra,a ragusit,dar am fost la medic si acuma avem tratament.Pe langa astea sta sa erupa o maseluta si nu prea mananca.Speram sa ne treaca repede.Nico
adablackcat spune:
Ioi, sunt mai rau decat copiii. I-am luat lui Vlad o toba mai sofisticata, cu tot felul de sunete si melodii, si m-am tot abtinut de sambata trecuta sa le-o dau, ca am zis ca ramane pentru Miculas. Dar acum, ca e Iulia plecata la locul de joaca cu o prietena, nu am mai rezistat si i-am dat-o lui Vladut. Oricum, el n-o sa stie sa spuna ca a mai vazut-o... I-o las o ora si apoi o iau si o ascund.
cristiana70 spune:
Buna fetele, am cam disparut in ultimele saptamani, puiutul meu e tot mai atomic pe zi ce trece. Iari a facut 11 lunisoare, intram pe ultima suta de metri catre primul anisor. Ultima saptamana a fost deosebit de harnic, a invatat cum sa se ridice in fundulet, iar de acolo ieri deja s-a ridicat singur in picioruse, sprijinit de patut, perete sau tarc, iar azi facea deja ture. Eu zic ca pentru varsta lui corectata e bine, dar nu imi place cum calca cu una dintre talpite, asa ca vom relua sedintele de masaj si kineto. Doar ca mi-e groaza sa nu ia din nou vreo viroza.
La intalneala n-as fi putut veni, multumesc ca v-ati gandit la noi, martea trecuta am cumparat lemne, fiindca la noi e incalzire combinata, mai ales in camera lui David. Poate data viitoare. Imi pare rau ca s-au iscat discutii pe tema datei, sunt convinsa ca nu exista nici o zi in care s-ar fi putut intalni toata lumea, asa ca orice comentariu in plus e inutil.
Am mai vazut o mamica care punea o intrebare similara, ma gandesc cu mare emotie la ziua lui David care va fi in Decembrie, cam ce se pregateste la prima zi de nastere? Nu dati cu rosii, va rog... Vreau sa-i fac si tort, binenteles, dar invitatii vor fi majoritatea adulti, poate ma inspira careva dintre voi care a sarbatorit recent primul anisor.
Daca puteti sa ne puneti si pe noi in lista, datele noastre sunt 27.01.1970 pentru mine si 21.12.2006 pentru puisorul meu David, multumesc.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
cristina mamica de David (21.12.2006)