Aradencele la apel!(85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am si eu o intrebare la fetele care cumpara pentru micuti incaltaminte din Sannicolau, cum se cheama firma si pe ce strada e? Ca azi a primit David o pereche de ghetute de la soacra-mea, pe cutie scrie Baby-Avus, str. Pescarus 1/1, asta e? Si imi inchipui ca magazinul si-a pus si adaos, au costat 75 de lei ...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristiana, bine ai revenit. ma gandeam oare ce s-o fi intamplat cu tine de nu mai scrii... da Avus se numeste firma unde mergem noi dupa papuci, acolo pretul e 40 lei indiferent ca e sanda sau cizma, deci numa 35 lei si-a pus magazinul adaos

Mergi la inceput

GABITZICA, m-am prins io... sa-i spun, sa nu-i spun soacrei ? Macar data viitoare sa-i ia mai ieftini, dar da si pe taxi pana aici caruta de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Un semn de viata si de la noi.

Nu am nici o tragere de inima sa scriu, asta e, asa e perioada, toate avem, sper sa treaca curand, nu va suparati pe mine.

Dupa cum v-a zis Gabi, Ioana a fost cuminte foc, nici pas nu a zis, dar Bogdi a plans putin. In schimb acasa nu a mai avut nimic, nici macar piciorul nu vad sa-l doara, topaie ca pana acum, desi mi-a fost groaza ca iar si-a incordat piciorul de numa cand i-a facut vaccinul. I-am pus paracetamol preventiv si ii mai pun si acuma seara.

Vorbiti de mancaruri ... , eu nu am nici un chef de facut mancare, de fapt nu prea mai am chef de nimic in ultima vreme.

Va multumesc la toate, STITI voi pentru ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am fost azi la Teba, au multe hainute pentru bebelasi(de cateva luni pana la 1 an) si pentru fetite. Pentru Dragos n-am gasit decat 2 solexuri si bluza de pijama, la Adelina i-am cumparat bluzite, pijama si o pereche de pantalonasi. Pentru fetite mai mari erau f multe haine.

Ada, pentru mine nu prea e potrivita ora 12,30 ca pe Adelina o culc pe la 12,30-13, ea doarme de 2 ori pe zi, mai mult mi-ar conveni dupa masa. Mai vorbim eventual saptamana viitoare.

Cristiana, felicitari lui David pentru progrese!

Cristina, asa numar mare au fetele la papuci? Dragos are 28 acum, dar mai are si papuci 27 care-i sunt buni.

Gabi, Flavia, bine ca au scapat puiutii de vaccin, pana la 2 ani jumate nu mai au vaccinuri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu mai vreau sa-i fac la Ioana si varilrixu, dar pe la 1.5-2 ani.
Cristiana tu in ce zona stai?
Ioana nu mi-a facut febra si nici nu i-am pus supozitor.

Mergi la inceput

Neata, sunt muta de somn, dupa ce aseara pe la 23:30 eram convinsa ca David o sa doarma in picioare pe marginea patului cu sac de dormit cu tot , azi noapte s-a foit ca un disperat, cum pierdea suzeta, cum urla. L-am luat langa mine pe la 2, dar mi-a mai facut cateva treziri.

ALINUSH si noi suntem abonati Teba, am fost si noi ieri pe la cinci, am gasit doua halatele de baie si cateva body-uri pentru David. N-am putut cauta in voie fiindca David era in brate la mine si se foia ca un disperat. Cred ca azi mai facem o expeditie, cu carutul, vreau sa-i fac o vizita unei prietene din spital, si aseara cand am vorbit cu ea mi-a spus ca nu mai are salopetzele pentru baiat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Cristiana tu in ce zona stai?

In Aradul Nou, aproape de gara, adica la vreo cinci pasi de nenea cu ghetutele. Stii cumva, are si pe stoc, sau doar la comanda? Vreau sa iau pentru cineva din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Fetele,am nevoie de ajutor. Mai scrieti o data pt mine unde are dr Marienut program si care e orarul,ca trebuie sa merg azi cu Alex,ca vad ca nu are efect oscillo,tot in febra o tine si nu mananca absolut nimic,tot tremura. Va multumesc mult!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

ANCA, din cate stiu eu Marienut are program luni-miercuri-vineri la centrul medical Eva, pe O. Goga 8, de la 15 la 19. Daca vii de pe Horia, mergi pana la giratoriul acela fantoma, si o iei pe Goga, a patra casa, parca. Nu e cu programare.

Mergi la inceput