Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu-i deloc interesanta vestea Irina. Este doar foarte trist. Eu sunt o romantica incurabila si totdeauna mai sper asa ca va urez reconciliere placuta.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA accept ceva ce trebuia taiat de mult.

Dar as vrea sa precizez ca formularea corecta era "mai bine mesajele tale de doua randuri scrise in batjocura".
Nu am vrut sa scriu AICI, de ce nu am mai scris cateva zile,am vrut sa nu mai scriu deloc,dar ati cam facut valuri si nu voiam sa va spun cauza,ca sa nu stric atmosfera de aici.Dar acum e prea de tot,asa ca va voi scrie adevarul,pentru ca meritati sa-l stiti si pentru ca am tinut suficient in mine.
Cauza era Irina care ma acuza intruna pe mess si nu doar de acum,ca eu stric atmosfera si deci nu mai scriu fetele din cauza mea, din cauza ca: am bagat "citate de kk din carti de acum 100 de ani",ca scriu mesaje kilometrice,ca stau 14 din 24 ore pe DC,ca fac misto de Ghitza si rad fetele,si ca ii cred pe baieti prosti. Asta e ce imi amintesc acum la repezeala,dar cred ca e mai mult decat suficient.

Imi pare sincer rau ca am fost nevoita sa va spun adevarul si daca v-au deranjat atat de mult postarile mele de pana acum,ma retrag.

P.S. Cine tine intradevar la subiectul asta,trece mai departe ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hip...hip ...uraaaa!!!
Hai Moni nu fi rea , hai inapoi , forumul nu e nimic fara tine!Te implor hai inapoi nu te lua dupa ce spune Irina...e dusa cu capul.Tu esti sufletul acetui forum si a intregului messenger dupa planeta!
Te rog nu pleca.Dc vrei sa scriu cu litere de caractere mari si negre doar ca sa nu pleci.Si promit ca nu ma razgandesc dupa o zi si nici nu fac publice conferintele.Orice fac numai sa stai aici.Jur ca nici liste nu fac.Nimic.Nici pachete nu primesc.Nimik.Nici pe victima nu fac.Nici citate , nimik , nimik , totul doar pentru tine.
Traim in DC si ne mananca toti neuronii.

O zi buna
Si nu bagati in seama ce scriem noi aici...e personal...n-au ajuns inca coletele..de asta sunt neuronii de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Trist . Daca aveti disensiuni in privat asta e . ¨¨Divort ¨¨ si gata . Dragoste sau prietenie cu forta nu se poate . Asa ca Moni nu e cazul sa pleci , nu ai de ce . Si cred ca nu e cazul nici de ironii , nu Irina ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici mie nu mi-a ajuns coletul de laredoute, asta ca tot se vorbea de colete si cadouri.
Moni si Irina zau ca sunteti ca 2 copile . pe mine ma distreaza mesajele astea postate aici. imi imaginez ca in spate e mult mai mult...de aceea prefer sa fiu pe tusa.
March am inteles, credeam ca e iubita lui rares. Misto hainele, sa le poarte piticii sanatosi.
Ioana cand incepe bona munca? nu vine ma repede? ca sa-i observi si tu si sa se acomodeze razvan?

Marco a ramas fara pampers si mi-a umplut casa de bilute de kk . prima data pun mana crezand ca e plastilina, dar pe urma am vazut... .bine ca nu a fost moale, ca puteam sa arunc mocheta din camera lui.

Ma intorc la stiri si la clatitele mele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Sunteti duse cu pluta fetelor???

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai ca nici eu nu am inteles nimik...dar las ca trece...
Revin cu vesti despre nasa..are un copil sanatos si e FETITA, asa ca o sa aiba Bia cu cine se juca..URA, ca ii vor veni si toate hainele ei..Este foarte fericita si eu si mai si! Va naste intre 12 si 17 mai cica!
Bai acum ma intreb si eu, deh..deranjeaza pe cineva ca ii fac poze aproape numai in baie Biei? Hi hi..nasol, daca e asa, dar nu prea o mai prind eu prin casa...Si sa stiti ca nu am doar o camera, adica numai baia..mai am citeva!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata.felicitari nasilor!
Si o bebita frumoasa, papacioasa si mai ales sanatoasa.......Alessia presupun

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

da..Alessia
Ioana acum e bine ca ai ales cu sufletul..si eu sunt de acord ..de aia nici nu am mai cautat altceva, ca macar aici sunt aproape de casa, ajung in maxim 20 de min..stiu cum e..Sanatate haiosului mic si sa se bucure de hainute si jucarii!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata, multumesc!
Tocmai mi-am luat o sapuneala zdravana de la o fosta colega de liceu- si buna prietena- care e in Italia de ceva timp si care efectiv NU MA INTELEGE.... cum am putut sa ratez o sansa de genul asta, nu m-am gandit ca Razvan creste si eu raman si ma plafonez tot aici (de parca as matura frunzele in parc........doar sunt Cons. juridic unde sunt acum)...ce sa va spun, foarte revoltata gagica.....dar v-ati prins nu? N-are copii

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput