Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)
Raspunsuri - Pagina 4
irinel2005 spune:
Sunt trista si nostalgica. Si nici aici alinare.
Asa ca linkul pe care-l pun poate fi ca nuca-n perete (daca apreciati asa, ignorati-ma) sau poate fi o atentionare ca riscam sa cadem in derizoriu, ca sunt lucruri atit de importante si frumoase pe lumea asta. Ca nu stim sa apreciem ce avem. Si sa fim recunoscatori. Poate ar trebui sa mai aruncam cite un ochi din cind in cind la topicul de "ajutor umanitar" al DC.
http://www.youtube.com/watch?v=CFr2-jF7F28&feature=related
In special poezia e tare frumoasa.
Sunt trista si nostalgica.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
Giova spune:
Cata felicitari nasei pt. fetita!!! ce ma bucur!!!
bai sa sti ca eu m-am intrebat de ce o tot pozezi pe Bia in cada, dar banuiam ca-ti place tie acolo...
eu nu prea am chef de poze, mai fac filmulete, dar mi-e lene sa le pun si pe alea.
Ioana pai sunt multe care gandesc asa, si au si copii. asta e...pt. unele e mai importanta cariera, pt. altele e mai importanta cariera de mama.
pe mine chiar nu ma tenteaza sa fac cariera sau sa aduc bani multi. are cine se ocupa de asta....eu daca mi-as gasi un job cu orar bun si vreo 10 mil. lei in buzunar, as fi fericita.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Irinel nu mai fi trista..cu bomboana ta de fetita nu ai dc!
Ioana asa este..niciodata nu o sa inteleaga cineva fara copii cum este...pe mine daca ma pui sa aleg intre cariera si familie, in veci nu o sa aleg cariera...as vrea sa sper ca acum am un echilibru intre cele 2 si mai bine sa fie asa mereu...ramin la parerea ca daca ai functie mare, cistigi bani multi incepi sa ai si timp din ce in ce mai putin pentru sot sau copil..parerea mea...si eu nu vreau asa...prea repede zboara anii astia cit sunt asa de mici si de nevinovati si e pacat sa nu profitam de ei..pupa mama de scumpici!
Bia
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by loren@
...ramin la parerea ca daca ai functie mare, cistigi bani multi incepi sa ai si timp din ce in ce mai putin pentru sot sau copil..parerea mea...si eu nu vreau asa...prea repede zboara anii astia cit sunt asa de mici si de nevinovati si e pacat sa nu profitam de ei..pupa mama de scumpici!
Bia
SUBSCRIU!!!!
La fel cum subscriu si la ce spune cuscra Irinel vis-a-vis de faptul ca avem ceva de nepretuit si ar trebui sa incercam cel putin sa apreciem mai mult sanatatea noastra si a copiilor nostri, sa fim mai detasate si sa ne bucuram de comori!
P.S. Nici eu nu sunt "carierista" si de cand eram mica mi-am dorit in primul rand familie si apoi cariera....dar le inteleg si pe doamnele care vor cariera si fac pe dracu-n patru sa impace si cariera si viata de familie si sa fie toata lumea fericita...toata stima si admiratia pt ele (si o spun fara nici cea mai mica urma de ironie sau rautate). Asa ca Giova, hai sa dam mana cu mana [:D} si sa ne cautam salarii cat de cat bune si joburi fara stres.........
Ma ucide piciul......numai in brate vrea!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
d_melli spune:
Mai gagici din partea mea era o gluma...care s-a si vazut .Eu nu tin suparare niciodata , nu pot , asa imi e firea, imi trece imediat.Asa ca nu va agitati ca nu aveti de ce.Moni e fata desteapta si imediat pare la orizont.Asa ca nu va bucurati ca nu a disparut nimeni de pe firmament.Amandoua suntem mature si vaccinate,asa ca nu va bagati ...ati vazut cuscre prietene...mai bine divort ca o sa ne impacam mai bine...in vanzari sau in conferinte
Danielo da suntem duse cu pluta cu record mondial.Partinitoare nu sunt , nu-i asa AnaM?
Cata ma bucur pt nasa ta stiu cat demult astepta acest copil si ma bucur si pt Bia ca va avea o partenera.
dana_ene spune:
Seara buna, fetelor!
Giova, m-a distrat faza cu Marcolino si bilutzele . (Am patit-o si eu )
Cata, felicitari nasilor. E intradevar o veste minunata.
Irinel, incearca sa te gandesti la spiridusha ta minunata. Ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai spus.
March, ai doua comori. Sunt absolut superbi!
Ioana, e foarte bine, doamna . O sa fie putin obositor, dar din cate stiu si eu merita.
Moni si Irina, stati asa, fetelor!
Nu stiu despre ce este vorba, dar parerea mea e ca nu ar trebui ca nimic sa ne strice armonia.
S-ar simti lipsa fiecareia dintre voi si .
loren@ spune:
Giova ai dreptate cu pozele..eu le astept pe alea de sarbatori si de ziua piticilor..alea vor fi faine..si alea facute vara, pe afara, pe la mare, in rochite, pantalonasi scurti si alte alea...sa le se mai vada si lor un bulan, un brat...asa tot am impresia ca arata tare casnica Bia!
Bia
anymony spune:
Sara buna!!!
OACHI...LA MULTI ANI!!!
Am fost azi si la o gradi particulara-a Mitropoliei Moldovei. Am vorbit e 100% ca o sa o primeasca pe Ioana in sept 2008, dar costa 450lei pe luna plus 7 lei pe zi masa, facuta la ei acolo, nu prin firma de catering cum am vazut ca se practica prin alte parti...
Imi place cum arata, ia uitati,
http://fundatia.mmb.ro/gradinita-buna-vestire/index.html
In pretul asta intra si ore de engleza si optionale.Grupele sunt de 13 copii, programul fff prelungit de la 8 pina la 19.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
dana_ene spune:
Any, suna bine . Cel mai mult imi place faptul ca sunt putini copii in grupa. E foarte-foarte bine asta.
Pretul e maricel, dar ce nu facem pentru binele lor?
cosmi1975 spune:
salutare gagici
nu stiu care i tb cu plecatul de pe aici asa ca nu ma bag , ce pot spune...PACAT
GIOVAmortal marcolino
IRINEL superb copil ai
DANA pupicei printeselor
TIOANA nu s ce sa zic,,,,dar daca e sa stai dupa copilas n ar tb sa avem servi, asa mi ar place mie ca in vest mamele cresc copii se ocupa ii socialzeaza....daca n am ceva ala e timpul
MONIIIIIIIII ce ti veni??treci incoa
ANY f buna laegere ai facut cu gradii, BIANCA mea a fost la o gradii de asta si tare bine i a priit