Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

STEAFNUT e bine, BIANCA e putin pedepsita ca a luat o nota care nu i de ea si taman la religie

dar sunt fericita ca pe 28 decmbrie toata trupa plecam in italiaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare de la mare!

Oachi, la multi ani fericiti!
Mira, sa-ti traisca printesa cea mare!

Any, nu mai sta pe ganduri si inscri-o pe Ioana la gradinita Mitropoliei ca arata si suna bine. Mai ales programul. Ce n-as da sa gasesc si eu o gradinita cu asa program prelungit.

Ioana, e decizia ta daca vrei sau nu jobul cel nou, nu vad de ce ti-ar pasa ce comenteaza altii. Totul e sa nu ai tu niciun dubiu. Eu nu pot spune ca am renuntat la cariera cand am ramas acasa cu Vladimir, am renuntat doar la multi bani. Am facut-o pentru Vladimir, dar daca as fi avut o cariera in ascensiune, as fi stat mai putin in CIC. Giova spune ca pe ea n-o intereseaza cariera si sa aduca multi bani acasa, ca are cine sa faca asta. Sa nu te superi pe mine, Giova, ca spun asta, dar sa stii ca e asa de bine sa ai banii tai, sa nu depinzi de sot. E cum nu se poate mai bine.

Pfui, Vladimir a produs ceva. Mergem la baie. revin mai tarziu, dupa ce-l culc.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Oachi La Multi Ani!

Gelul pe baza de arnica, pt. cucuie este URGODERMYL, de la Urgo.
Daca nu gasiti se poate folosi cu succes garantat, si e recomandat si de medici nu am inventat eu, LIOTON GEL, ala pt picioare. Eu le-am incercat pe amandoua ca am un copil mai talentat

Mergi la inceput

eu am inceput munca de cand stef avea 8 luni ptr ca altfel pierdeam munca pe 4 ani(grade) dar oricum incepeam mai devreme, n as putea sa stau acasa ca nu mi e felul eu tb sa fiu in actiune non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bai CUSCRO!!!! Bati pe undeva cu statul acasa??? Si eu cred ca inebuneam daca stateam degeaba, fara activitati...Eu care eram garvi si bateam 5 judete ale Moldovei..ehe..ce vremuri...da cred ca tot acolo o sa ma intorc, sincer!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

CUSCRA ce ai fata ???????????ce ti veniiiiiiiiiii????????eu vb de mine...ca daca stateam acasa faceam depresiie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

I l-am pasat dlui tata.
Si noua ne-a recomandat doctorul Lioton gel pentru masat capatani accidentate.
Vladimir m-a uimit acum doua seri. In general copilul meu se incadreaza in categoria "ingrozitoare" de copii care nu-i lasa pe ceilalti copii sa se joace nici cu jucariile lor, darmite cu ale lui. Au venit pe la noi prietenii si nasii nostri, cu nasul mic cu tot. Calin face 4 ani in decembrie si nici el nu e prea darnic din fire. De data sta cred ca i-a atins pe amandoi ceva suflu benefic, ca s-au jucat foarte frumos. Asta micu' i-a explicat care-i treaba cu Alba-ca-Zapada, si-au calarit amandoi tatii din dotare, au impartit masinile si cuburile. Ceva de neimaginat. Mai ales dinspre partea lui Vladimir. Cand sa plece, Calin, foarte obosit si agitat ca nu dormise la pranz neam, nu voia sa se lase dus. A inceput cu istericalele si ma-sa i-a spus ca daca nu vine cu ei n-o sa aiba unde sa doarma. Faza la care Vladimirescu, lasandu-ne masca pe toti, l-a luat pe Cali de mana si tot spunandu-i pe un ton foarte afectuos hai, hai, l-a dus la noi in dormitor si s-au urcat amandoi in pat. Ei?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

aaaaaaaaa m am prins....cuscra bagi nuiaua printre gard????????fetelor cuscramea asa e ea mai glumeata, dar lasa c o prind la cotitura

Mergi la inceput

cuscra iar bei vin???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

NU CUSCRA!! CEAI NEGRU CU LAMIIE!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput