Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

cuscra noroc ca ai fata asa frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pufu, nu se pune problema ca mi-ar pasa ce cred altii, ca doar e strict decizia mea si mi-o asum in totalitate! Am postat aici parerile prietenilor mei fara copii pentru ca eram curioasa ce credeti si voi..........asa, ca studiu de caz sa zicem. Eu am fost cam surprinsa sa constat cat de mult iti schimba un copil prioritatile si cum nu poti constientiza asta decat in momentul in care ai copilul tau.
La primul meu job (cu incadrare legala) mi se spuea: "Daca vrei sa faci cariera, daca vrei sa fii cineva trebuie sa tragi tare, sa dai tot ce ai mai bun(asta insemnand in jur de 5 ore suplimentare in fiecare zi si WE full) si poate cine stie, intr-o zi poti ajunge chiar HR manager". Iar eu in sinea mea ma gandeam "Asta numai daca imi pierd complet mintile!!!!" Cele de mai sus veneau de la sefa mea, managerul de la vremea aia, care lua si pielea de pe noi fara sa ii pese ca avem si alte prioritati. Eu eram cat de cat ok, fara obligatii, necastorita, dar colega mea era, si mai avea si un piciulica de 3 anisori pe care-l vedea doar noaptea cand deja dormea si pleca dimineata la serviciu inainte ca el sa se trezeasca. Si nu o sa pot uita niciodata ce distrusa a fost cand au sunat-o de la gradinita ca a cazut ala mic si si-a spart capul si nu i s-a dat voie sa lipseasca de la serviciu decat dupa vreo 3 ore de la tel ala.............va dati seama ce era in sufletul ei. Intr-un final a plecat si ea si si-a dat seama ca banii nu sunt totul.
Si pentru ca am experienta unei munci extrem de solicitante si stiu ca in HR mereu intervin chestii neprevazute care te tin peste program (ca doar de aia lucrezi cu oameni) am decis sa nu accept jobul asta.
Eu nici nu sunt ca si Cosmi o persoana hiperactiva, io-s asa mai ardeleanca, pe treaba buna si intotdeauna mi-am dorit un serviciu de la 8 la 16 iar cand am iesit pe poarta institutiei nici in cot sa nu ma doara de problemele de serviciu. Adica jobul-job si casa-casa!
inchei ca m-am intiiiiiiins!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

TIOANAeu sunt bucuresteanca-olteanca fac repede si bine treaba sa stii , ca altfel n as putea sa ma descurc cu tb care le am, nu trag la marea cariera in invatamant nici nu prea se poate , dar am altele pe cap.....si mi se pare ca acumn in perioada asta il sacrific pe stef in detrimentul biancai care are si ea f multe de facut dar fara sprijinul si ajutorul meu nu se poate, asa e cand sunt 2 ...nu mai zic cand sunt 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ioana si eu gindesc la fel.
Chiar ieri ma intrebam cum va fi din martie cind ma duc la job, cum ma voi descurca, ce va face Ioana mea fara mine, dar incerc sa gindesc pozitiv.
Oricum un copil schimba TOTUL!!! De la prioritatile tale, la cele ale jobului, la faptul ca exista EL, care iti ocupa gindurile!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Oachi, la multi ani, si multa fericire iti doresc!
Mira, la multi ani Printesei tale, si mult noroc in viata!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Of ce bine ca s-a mai destins atmosfera...mai trebuia un dus rece ca altfel era monoton.
Oachi la multi ani si de la noi cu intarziere ce e drept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Gata fetili...eu ma duc la nani!
Pupic!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

He, he, Irina, m-am gandit eu ca tu si Moni vreti sa "inviorati" un pic atmosfera.

Sa va mai zic de smecheria mea. Azi a inceput sa faca o chestie noua. Cand il cert vine repede si ma mangaie pe fata. Mai, si baga si o moaca, de ma termina.
In rest, mai nimic nou. Doar ca spune Gi (de la Gix- porecla lui frate-meu) si Ada (de la Andra, respectiv, Anda, doua prietene ale mele).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata asa e cu pozele, si eu astept pe cele de sarbatori. parca nu-mi place sa-l mai pozez in casa, vara era fain...parcuri, gradini, tot ce vrei...
Ioana si eu sunt mai ardeleanca, nu sunt o fire ca si Cosmi sa zic, hiperactiva.
Pufu stiu ca e bine sa ai banii tai castigati, caci la noi in casa nu se pune probl. cine aduce bani. e bine sa nu depinzi de sot, dar pt. asta trebuie sacrificiu. ca sa ai un job bun si un salariu pe masura, pleci dim. si vi seara. ori eu nu vreau chestia asta. si asta nu inseamna neaparat sa faci cariera, ci sa muncesti enorm pt. un salariu enorm.
eu ma multumesc cu putin, cu cat mai mult timp liber petrecut cu marco si putinul timp petrecut cu sotul. daca am veni amandoi la ora 20 acasa, ce s-ar alege de copil?
Cosmi poate a fost o intamplare ca a luat Bia nota proasta si taman la religie. lasa ca-si indreapta ea media. ce fain ca plecati de revelion in Italia, cred ca esti super fericita.
Any e misto gradinita. ma bucur ca ai gasit ceva bun pt. Ioana.
Irinel hai nu mai fi trista si nostalgica. unde e frumusetea sa-ti povesteasca ceva si sa-ti lumineze fatza?

fug sa-mi iau copilul de la baita, ca tat-su l-ar lasa acolo pana s-ar mura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

OACHI,LA MULTI MULTI ANI ALATURI DE CEI DRAGI!
Anam,ma bucur ca e mai bine clarita.am uitat sa-ti spun ca eu i-am dat lui dani cand era asa ULTRALEVURA pt refacerea florei intestinale.
ASTERY,sanatate multa scumpelului,sper sa-i treaca repde!
IOAna,sanatate si voua,tare sensibil e si spiridusul tau....
MONI SI IRINA
VA PUPIC PE TOATE

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput