Ai nostri, ca brazii! 54

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am fost la pediatra cu Ruxi azi. Ea banuieste o infectie urinara (sau raceala, cum s-o numi... acolo, asta o zic eu). A facut un pic de febra aseara, dar i-a scazut usor la Paracetamol sup. si Nurofen sirop. Dimineata avea 36.5, dar pe la 11 ardea (nu eram acasa sa-i pun termometrul) si i-am dat iar Nurofen.
Acum a avut un scaun aproape alb, n-am mai vazut asa vreodata. Aveti idee ce-o insemna?
Am intrebat si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111602

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, am vazut ce ti-au raspuns fetele; imi pare rau, tinem pumnii sa fi totul bine.
tu i=ai facut Havrix inainte de colectivitate?

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sanatate multa lui Ruxi si lui Vladut.
Speram sa se faca bine cat mai repede.

Despre Rayan: e ok, arata mult mai bine, desi nu prea are pofta de mancare.
A venit din nou dr. de familie, l-a vazut, a vazut radiografia, si pe langa pneumonia aia, e de parere ca ar avea Pojarel, o forma usoara.
Eruptia aia aproape a trecut.
Nu stiu daca e asa sau nu, dar ar putea fi, dar cum asa, cu tot cu vaccinul Priorix?
Cum pot fi sigura ca a facut asta, prin determinari de anticorpi?
Dupa descrierea simtpomelor ar putea fi rubeola, dar dr de familie a spus ca ganglionii nu sunt foarte umflati, si nu sunt nici durerosi, cum ar trebui sa fie in cazul Rubeolei.
El are ganglionii mariti, eu i-am descoperit de duminica.
Pe de alta parte, si eu m-am gandit la o boala infectioasa cand a avut febra aia mare, dar stateam linistita stiind ca el e vaccinat impotriva multora.
Oricum, nici acum nu mi-e clar ce si cum.
Important este ca el e ok, nu are febra, arata incomparabil mai bine la fatza.
Cred ca il mai tinem inca o saptamana acasa.

Erica, scaunul alb nu are legatura cu fierea sau cu ficatul? Habar nu am, intreb.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Apropos de Havrix, trebuie facut rapel, am intrebat-o pe pediatra cand am fost.
Cred ca noi il vom face in ianuarie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, eu am avut hepatita A la 2 ani, si din cate mi-a povestit mama ( oricum o mai intreb), la mine a debutat cu varsaturi, stari proaste, etc.
Stai ca o mai intreb cum a fost, si revin cu amanunte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, ai mai aflat ceva? Fa-i analizele de sange, se va vedea clar daca e hepatita.
Intre timp am vb cu mama si mi-a confirmat ca la mine a debutat hepatita cu lipsa poftei de mancare, urmata a doua zi de varsaturi.
Ruxi a mai avut scaun alb?

Ai fost la medic?

Bubu, Vladut ce mai face? Mai are febra?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, ti-am scris si pe ymsg. SCAUNUL ALB NU E BUN! Indica o afectiune hepatica! Eu am avut scaune albe inainte de a ma opera in 2005 si aveam transaminazele mult marite. Matei a avut si el scaun alb dupa un tratament f puternic care i-a afectat functia hepatica. L-am "dres" ulterior cu Liv45. Suna dr pediatru urgent si spune-i e treaba asta.
Ubi, foarte frumos apartamentul! Sa-l stapaniti sanatosi. Imi plac f mult raftuletele de pe hol, alea mici, de pe perete. Intrebare: ce ati facut cu mobila din ap vechi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Amo, pot s-o las la bunici daca raceste, dar nu vreau sa fie geloasa pe bebe si sa se simta data la o parte.

sanatate bolnaviorilor.

Amaya, bafta cu site-ul

Ubi, eu n-am reusit sa vad poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ne-am trezit si noi acum vreo ora si ceva. A avut doar 37,2 azi, azi dimineata la 6 era fierbinte, avea 39 sigur- nu i-am mai pus termometrul sa nu-l trezesc, doar i-am dat nurofen. Mi se pare ca e cam rosu in gat, altceva nu are. Spre seara cred ca o sa-i creasca iar. Si imi pare rau de vremea asta super si noi stam in casa!

Crinuta, multumesc de intrebare, ma bucur ca si Rayan e mai bine. Mie imi convine de minune locatia din Berceni!

Ubi, foarte, foarte frumos apartamentul! Sa-l stapaniti sanatosi!

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Erica, ai vb la doctor? Si eu am avut hepatita prin clasa a 8-a si tin minte ca aveam scaun albicios, o stare de somnolenta toata ziua, dormeam foarte mult si ochii ii aveam galbeni. Poate totusi nu e nimic, dar intreaba!

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput