Ai nostri, ca brazii! 54

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Am reusit. Super, Ubi!
sa-l stapaniti sanatosi!

Erica, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ruxi fi-miu a avut scaune albicioase cand a avut o enteroviroza..la inceput diareice verzui si apoi tari si galben albicios, dar cum am terminat tratamentu' si-a revenit de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dana sanatate multa la voi acolo! Poate totusi Ruxi nu are hepatita!

bubu insanatosire grabnica si lui Vladut!

Crinuta noi venim pe 15 daca nu intervine vreo boala.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Off, ce de prichindei bolnaviori!

Dana, sa dea Domnul sa nu fie hepatita!

Crinuta, Bubu, multa sanatate piticilor.

Liviana, ma bucur sa aud ca Mateiut e bine dupa operatie. Pentru cicatrice iti recomand crema cu arnica, este miraculoasa. Eu o folosesc de la vanatai pana la rani deschise, chiar acum 2 saptamani si-a spart Andrei arcada intr-un cui si am stat pe ganduri daca sa-l duc sa-i puna copci insa am decis sa astept pana dimineata sa vad cum evolueaza, i-am dat cu arnica si i-am pus un plasture. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut dimineata rana inchisa in totalitate. Intr-o saptamana nu mai avea nici macar semn.

Va multumim tuturor pentru gandurile bune. Mi s-a luat o mare piatra de pe suflet.
Acum sa trec si de operatia mea si ma declar fericita total! Trebuie sa-mi operez/micsorez (cu laser) cornetele nazale, din cauza nenorocitei de rinite, fiindca am ajuns sa nu mai pot respira aproape deloc pe nas si, mai nou, mi se infunda groaznic urechile timp de zile in sir si e oribil (cand vorbesc, fiecare cuvant pe care il spun este ca o explozie puternica in capul meu, oricat de incet as vorbi), si uite-asa, oricat mi-ar fi de frica, am hotarat ca trebuie sa ma operez fiindca deja ma afecteaza mult prea rau. Eh, trec eu si de asta!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetele, multumesc pt feed back!

I-am facut transaminazele si au iesit ok: NU are hepatita!
Dr. de la Babes zice ca are putin rosu in gat, dar nici eu, nici pediatra n-am vazut asa ceva. O sa ma mai uit, o fi aparut intre timp. Scaunul albicios poate fi si de la ce a mancat (lactate, peste). I-am povestit faza cu facutul pe ea des, si am intrebat-o daca sa-i fac sumar, urocultaura. Mi-a spus ca nu prea sunt relevante, pt ca recoltarea nu se face 100% steril. Dar, pe de alta parte, i-a recoltat pt exudat faringian pe mancate evident, asta ce relevanta mai are? I-a pus diagnosticul angina acuta eritematoasa si mi-a prescris Klacid + antiinflamatoare si antitermice, cica 5 zile daca exudatul iese ok, 7 zile daca nu.
Am vb si cu pediatra pt ca mi se pare ca dr. de spital mi-a dat usor antibioticul si am decis sa-i fac maine dimi exudatul din nou, precum si sumarul urina si urocultura (daca apuc sa incep antibioticul, rezultatele nu-s relevante).
Asa ca-i dau homeopate pt febra s.a. simptome daca mai apar, urmand s-o trec pe antiobio doar daca i se inrautateste starea.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Amaya, of prin ce treci!
Bafta cu interventia!

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, ai avut perfecta dreptate in legatura cu Klacid.
Daca prima data l-a luat fiind pacalit, nu va spun cum a fost azi, cu rugaminti, tot felul de scenarii si negocieri esuate, iar in final l-am fortat, dupa ce a amestecat mama cu miere.
Era in stare sa ii facem 10 injectii, numai sa nu inghita Klacid.
A luat mama ( pe bune) Klacid in fatza lui, si nimic, ba mai mult, a spus dupa aceea " eu nu iau", si gata.
Evident i-am dat cu fortza, maini tinute, el plangea, si cand a deschis putin gurita, i-am dat.
Nu il pot lasa dupa el, deoarece vreau sa se vindece complet, deci nu pot ceda.
Sunt totusi curioasa daca chiar a facut si Rubeola sau nu. Eruptia a trecut in proportie de 80%.

Erica, ma bucur ca Ruxi nu are hepatita. Totusi, eu as vaccina-o in locul tau. Hepatita da o sensibilitate permanenta a ficatului.
La mine, desi la 2 ani am avut o forma usoara, si acum la eco se vede ca am avut hepatita, deci, multa grija.

Sirimie, ma bucur ca veniti.

Fetele, oricum va trebui sa strangem banii din timp, deoarece e posibil sa platim un avans.
Sper sa primesc pozele maine, dar din nou insist, ca una dintre cele care locuiesc in Berceni, sa sune la acel nr de mobil de pe site, si sa traga o fuga sa vada vila, nu de alta, dar sa fim sigure ca totul e ok.

Off, iar ma gandesc la Klacid, si la faptul ca mai avem 5-6 zile de luat. Mi-e groaza cand ma gandesc....

Amaya, imi pare rau ca ai ajuns la asa o faza acuta. Picaturile de nas pentru alergii nu au rezolvat nimic?>
Eu iau zilnic Olynth pt copii, dar daca as avea din nou picaturile acelea din Saudi, as folosi mult mai rar.
Sa stii ca si eu am fost operata, si... de atunci tot folosesc picaturi.
Zici ca te operezi cu lasar? Inseamna ca va fi usor. Iti tin pumnii, sa scapi de chinul asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam s-o vaccinez. Nu eram decisa pt ca stiu ca daca ai o imunitate buna nu iei hepatita. Si eu cred ca am facut totul ca sa aibe o imunitate buna. Dar acum, numai gandul ca ar fi putut fi, ma ingrozeste.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, ma bucur tare mult ca nu e hepatita. Orice altceva ar fi nu sensibilizeaza organismul pentru totdeauna cum o face hepatita. Si mie mi se pare ca i-a dat cam usor antibiotic. Lui Andrei, la rosu in gat, pediatra i-a dat antibiotic decat daca avea puroi, altfel nu, trece doar cu antitermice si grija. Cel mai bine faci asa cum ai spus, repetati analizele si apoi, in baza lor, vezi ce-ti spune pediatra.

Crinuta, sincer, imi pare rau ca am avut dreptate. Sper sa treceti cu bine de zilele cu tratament. Andrei n-a avut probleme sa ia Klacid-ul daca i l-am amestecat in ceva ce-i placea (si in cantitate suficienta cat sa-i acopere gustul).

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ubi, foarte frumos apartamentul
in legatura cu petrecerea, cand aflam exact cat costa? m-as bucura sa ne vedem, dar nici n-as vrea sa dau prea mult, in perioda asta avem oricum cheltuieli destul de mari si nu stiu daca fac fata

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput