Ai nostri, ca brazii! 54
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Stati, ca nu i-am dat de capat inca, ca zice mama ( desi nu prea cred), ca ar avea nu stiu ce eruptie pe spate si pe burta.
Nu ar putea fi o reactie alergica?
Oricum eu nu l-am vazut, va spun cand ajung acasa.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Amaya
Buna fetele!
Venim si noi cu vesti! Am fost la eco insa, din fericire, hemangiomul s-a tras mult (noua ne-a dat pediatra trimitere acum 2 luni insa n-am gasit loc pentru programare la acest medic) si medicul mi-a spus ca nu-i poate face eco fiindca nu mai are la ce. Mai are o foarte mica denivelare insa este greu sesizabila. Din punctul lui de vedere nu am de ce sa-mi fac griji. Acum astept saptamana viitoare sa aflu si parerea pediatrei.
M-am linistit, Slava Domnului!
Tare mi-ar fi placut sa vin si eu la petrecere macar cu Andrei dar asta e, n-am ce face! Sper sa va distrati bine-bine si sa faceti o tona de poze.
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Ma bucur ca totul e ok si ca te-ai linistit.
Legat de petrecere, chiar nu o poti lasa pe Cristinuca cu cineva timp de 3 ore?
Eu m-as bucura mult daca ai veni. Gandeste-te.
Crinuta si Rayan
Alina Maria spune:
Multumesc Erica , Lali , sunteti niste dragute . De acum astept vindecarea complecta . Oricum astazi sunt mult mai bine si mane merg la servici .
Astazi am avut pofte la diferite fructe si mancaruri astfel incat nu m-am lasat si m-am dus in oras si am cumparat prune tari si acrisoare , inghetata cu sos de ciocolata , varza si carne de porc cu soric si grasime , ce mai tot ansamblu .
Am fost si la coafor si mi-am aranjat parul putin , acu sunt alta .
Crinuta sper sa nu fie o alegie , poate de la ceva ce a mancat .
In rest petrecere placuta pe 15 , ce n-as da sa fiu si eu acolo .
Alina 9+ si Mandy Stephanie 2,10 ani
Amaya spune:
Crinuta, pe 10 dec vine sotul mamei mele (mama ajunge abia pe 20 dec) si va sta la noi (logic), ca atare ma astept zilnic la musafiri, si iti dai seama ca nu pot pleca , asta ca sa nu ma gandesc ca pana pe 10 dec (cel mai tarziu) lansez site-ul si ma astept/sper (sa dea Dumnezeu) sa am multe comenzi (mai ales fiindca este inaintea Craciunului). Nimic nu mi-ar place mai mult decat sa vin la petrecere insa sunt intr-o cursa nebuneasca (mai ales cu timpul) pe care sper sa o termin cu bine. Tre' sa ma apuc de yoga!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
adita spune:
Crinuta, trece-ne si pe noi pe lista, dar nu cu 4. Stefan e prea mic, nu cred ca e cazul sa-l pun si pe el la meniu. iar pe Antim nu stiu daca il aduc, cred ca sunt copii prea mici pt el, zice ca nu-l intereseaza. dar mosul cu ce vine? trebuie sa strangem bani si pt cadouri, nu? hai ca pana la urma se strange o suma destul de mare
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Adita, tocmai de aceea am si intrebat daca te trec cu 4, deoarece m-am gandit ca e prea mic Stefan.
Am ajuns si eu acasa, si mie mi se pare ca arata ca o alergie, desi mama crede ca e Rubeola, ceea ce eu nu cred, deoarece e vaccinat.
Ma rog, la descriere, la debutul bolii, ar putea fi, dar nu stiu cum arata eruptia la Rubeola. Mama pretinde ca eu asa as fi avut eruptia, dar mie imi vine foarte greu sa cred ca ar fi, cu toate ca, v-am spus, debutul seamana perfect cu debutul de Rubeola, adica ochi curgatori, nas curgator, febra, tuse, stare subfebrila, dar totusi, la el starea asta subfebrila a durat enorm, nu cum este scris.
A, si sa nu uit de ganglioni, ganglioni umflati pe care i-am observat eu de duminica, si mi-a confirmat si pediatra ca sunt mariti, atat cei de la gat, cat si cei de la ceafa.
Problema este ca ganglionii se umfla la orice infectie, nu numai la Rubeola, deci nu stiu ce sa zic.
Oricum, ramane sa vedem ce si cum.
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
Crinuta asa cum ti-am mai scris, chiar pe 15 este ziua lui Didi si ma astept la ceva musafiri din familie. Nici nu am apucat sa ma gandesc daca o serbez sau nu pt ca sunt super agitata dpdv scolar. Asadar mi-ar fi placut sa participam dar e tare complicat chiar pe 15. Iar apropo de eruptie sa stii ca si Didi dupa perioadele cu febra mai are cate o eruptie... si eu am crexut prima data ca e varicela dar a disparut in 2 zile. Multa sanatate!!
Amaya nici nu stii cat ma bucur ca sunteti bine. Am trecut si eu cu Didi prin ceva asemanator, i-au facut o eco transfontanela la 2 luni mi-au zis ca au vazut nus ce lichid cu volum crescut (erau fro 2 mm in plus cica) si am repetat la 6 luni si atunci era totu ok.
V. Erica spune:
Amaya, ma bucur ca e bine. Succes cu magazinul! Sa ne dai si noua web adresa.
Crinuta, sa nu fie de la medicamentele pe care i le-ai dat. Eruptia de la alergie la Ruxi arata asa: niste pete rozalii, usor reliefate, de marimi diferite, care dispareau intr-un loc si apareau in altul. Ar fi bine sa-l vada cineva totusi.
Iaca si Ruxi ingroasa randurile bolnaviorilor: acum o ora avea 38.5, zice c-o ustura ochisorii, si, in cand am urcat scarile zicea c-o dor picioarele.
Acum eu ma gandesc ca a racit deoarece aproape zilnic a facut pe ea la gradi, uneori si in somn si nu stiu cat de repede au schimbat-o.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Adaugati-l si pe Vlad cu febra , azi a stat intre 37 si 38, abia acum pe seara a facut 38,7 si i-am dat Panadol...sper sa nu fie ceva grav si sa ne treaca repede! La fel le dorim tuturor "fierbinteilor"!
Crinuta, pe 15 venim si noi si chiar e bine daca il serbam pe Rayan atunci. Si cum facem cu cadourile de Mos?
Aaaa, referitor la eruptie, asa a patit nasa mea cu cel mic, a avut febra mai multe zile la rand, apoi i-a dat antibiotic ca i-a zis ca e rosu in gat, ceea ce a incetinit eruptia, dupa care i-au aparut bubite si a avut varicela. Deci, tot ce e posibil!
Amaya, ma bucur tare ca e bine Cristina!
Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lbelciug spune:
Of, ce de coplias bolnaviori! Sanatate multa "fierbinteilor" cum zice Bubu.
Lali, Crinuta multumim! Ma bucur ca v-au placut pozele!
Amaya, ce bine ca nu mai ai motoive de ingrijorare! Si eu am ieri cu Matei la ctrl la dr Bratu si mi-a zis ca plaga e vindecata. L-a dat cu o crema si ne-a trimis acasa. Imi pare rau ca nu mi-a venit in cap sa-l decaloteze si pe B, caci si el e f stramt jos si nu-l pot decalota deloc...
Crinuta, sotul m-a anuntat ieri ca s-ar putea sa fie plecat pe 15 dec in delegatie, insa eu incerc totusi sa vin.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***