Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Getutza81 spune:
Alish, Mihaser, multumesc !
Cu kilogramele eu stau cred cel mai prost
.. am slabit de la inceputul sarcinii cca 4 kg, si de atunci nu am mai pus nimic pe mine... deci puteti sta linistite voi, de mine e mai rau !
Mie dr sincer, nu mia luat tensiunea, nu ma cantarit, nu face nik inafara de eco dc stau sa ma gandesc, toate restul le fac eu singura, iar la medicul de familie eu nu merg, tre sa astepti enorm la cozi si nam chef.... eu iau de la el doar esentialul "bebe e bine, merge bine" in rest nu ma intereseaza... si acum va pup, poate mai intru mai tarziu, sa vad... pa pa
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Lilly79 spune:
Neata fetele.
Felicitari pt carucioarele albastre. Chiar, carucioare roz nu mai sunt? ![]()
Eu m-am ingrasat pana acuma cu 4 kg
. Daca merg in ritmul asta o sa ma ingras cu vreo 20 pana la sfarsit. Trebuie sa ma controlez si sa nu mai mananc asa mult.
Inca nu am zis colegilor de burtica, si astazi chiar m-am suparat pe o parte din ei (sunt ceva discutii conspirative la care participa doar grupulete de cate 2-3 si eu am fost exclusa).Is eu paranoica?
Eu ma simt super naspa (psihic vorbind).
Sper ca voi sa va simtiti mult mai bine si sa aveti o zi superba.
Lilly
13+ Bebe
kristinik spune:
Buna fetelor!!!
Nu am mai intrat de cateva zile insa de citit am citit tot. Nici eu nu m-am ingrasat de loc chiar. La inceputul sarcini prin sapt 6 - 7 (nu mai retin exact) aveam 50 ca m-a cantarit dr de familie si acum luni cand am fost iarasi pe la ea adica in saptamana 16 am tot atat. Burtica mi-a crescut, nu foarte mult dar se vede bine, insa kg ba. M-a cam certat si m-a amenintat ca daca nu manac suficient o sa fac un bebe mic si anemic
. M-am cam suparat. Eu mananc mai mult decat mancam inainte sa raman insarcinata. si manac si seara si dimineata si la pranz si intre.... tot timpul parca mananc. Cel putin asa am impresia.. si tot nimic. Oricum red ca de acum inainte o sa incep sa pun ceva kg in plus
Altceva ma doare mult mai tare pe mine: o maseluta. Vai de mine de cateva zile ma tt chinui. Ca am fost la stomatolog si nu mi-a facut nimic. A zis ca treb sa fac radiografie si apoi vedem. Azi ma duc iar cu radiografia. Sper sa imi faca ceva. Infectie cred ca nu am, cel putin din ce vad eu pe radiografie. Cred ca e mai degraba curent sau ceva.Ieri nu am mai putut de durere si am sunat o dr. prietena de-a mea si am intrebat-o daca pot sa iau ceva pt asta..bine stiu ca nu e voie nimic... dar.... nu mai rezistam. Si mi-a spus ca pot sa iau linistita algocalmin, ca face parte din grupul B de medicamente permise in sarcina. In A nu se incadreaza ca nu sunt studii suficiente. In fine, deci e ok si cica a luat si ea cand a fost insarcinata(acum are un bebe de 1 an si 6 luni). Deci.... am luat unul pe la 11 si altul aseara pe la 22 ca sa pot si eu dormi...Sper sa fie totul ok. Azi ma abtin. Nu mai am mult pana ajung la dr stomatolog, asa ca rezist eroic.
NU va spun ce chef de servici am....Imi vine sa 
SilviaPop spune:
kristinik, cand ai facut radiografie ai spus ca esti insarcinata? ti-a pus o vesta grea pe tine?( am impresia ca e din plumb). bb nu tb sa fie expus la raxele alea ca apar malformatii.
si pe mine ma doare o masea si rezist eroic dar nu cred ca o mai duc mult..
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
cleo78 spune:
niatsa burtici in creshtere!
asta cu carucioarele...e normals a se vada prima data putsul de baiat. E..mai usor vizibil...din mai multe unghiuri (hihiihi ce amuzat e tati de supozitiile mele). Fetele se confirma putin mai tarziu, si oricum, mie medicul mi-a zis S-AR PUTEA!!
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
andreap spune:
Simona,plec la munte in WE si de aceea vreau blugi..plus de Revelion iar....si apoi la cat sunt de friguroasa..fuste nu prea purtam nici cand nu eram
iarna
.Cine naiba ajunge in Otopeni?numai nervii mei distrusi de traficul din zona si merita bani in plus![]()
Getutza,femeile gravide si cei pitici(cred ca pana la 2 sau 4 ani) au prioritate la orice medic.la medicul meu scrie si pe usa,la lab.de analize scria..
In leg.cu kg...eu nu ma stresez.
La Mariuca am luat 30(cel putin..din sapt.38 am refuzat sa mai stiu
)si in 10 lunie ram 'ca noua'.Acum nu zic ca-i bine asa...dar ce sa fac?pana acum am cam 2 kg in plus.la prima sarcina in 3 luni luasem 8 deja.Se poate sa nu depasesc 20 de data asta![]()
Si acum intrebare pe acre vreau sa o pun mereu..da' uit
:la ce lab de analize ati facut voi TT-ul???
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
SilviaPop spune:
eu la laboratorul spitalului giulesti. ce-o mai iesi si la TT asta...nush.
fetelor eu stau intinsa in pat de 2 zile si e groaznic. am asa o senzatie de om bolnav pe patul de moarte
. mai rau imi face la moral.
problema e ca de aseara s-au intensificat durerile de burta. ma gandesc sa ma duc diseara la medic, poate se hotaraste sa ma cheme maine la spital sa-mi faca un cerclaj, ceva..
ce ziceti? daca ma duc maine, pana ma consulta, pana ma monitorizeaza, etc, s-ar putea sa ma interneze peste w-e si sa-mi faca interventia abia luni, nu?
aoleu si n-am stat in viatza mea in spital, cred ca o sa bocesc acolo de o sa se cutremure peretii
.
nu-mi vine sa cred ca fac parte di procentul ala mic de sarcini cu probleme.![]()
aveti idee de unde imi pot cumpara un halat din ala pufos?( nu din ala de baie din bumbac, am vazut unele pufoase rau, nush din ce sa zic ca erau facute)
pup pe burticutze

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
kristinik spune:
Da Silvia. Le-am spus. Vai ce greu era sortul ala... Si inainte sa merg am tot citit sa vad cat de periculoase sunt radiatiile si toate alea. Mi-am notat si ce anestezice am voie ce medicamente sunt cat de cat permise.... Of Of unde nu imi doream sa ajung am ajuns.
Sa dea DD sa fie totul bine!!!
inais spune:
Silvia halat din ala gasesti in Obor (in magazin).
Eu am primit unul de acolo...!
Sanatate multa si succes cu spitalul, daca va fi cazul!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica pe