Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
andreap spune:
Gabitzam,cu intarziere,"La multi ani".ptr.ieri.Sa ai parte de un BBlus sanatos si frumos!Ai luat raiatii de la Rococo?Cam cat mai costa?da' blugi aveau?Ca as trage si eu azi o fuga.mai e un raion de gravide si-n Cocor parca..
Simona,ce apetit?ca in afara de somnul asta enervant,seara ma apuca o greata..nici macar portocale nu pot manca.Cum naiba sa-mi mai arda de altele?Plus ca pitica mea mai devreme de 11 noaptea nu doarme neam!
Mai apuca-te de
la 12 noaptea,cand eu mor de somn de la 9!Off....
Getutza,felicitari ptr.fundita albastra!
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Da, Andreea, de la Rococo. Am dat 129 pe ei. Aveau si blugi, si salopete de blugi sau raiati si aveau si raiati pina la genunchi. Si niste costume de raiat pantaloni+vesta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
Neata fetelor, eu azi sunt pusa pe lucruri mari... cumnatul meu isi serbeaza ziua, si ca atare tre sa merg sa o ajut pe soacra la ouale umplute, vinete, rosii umplute, blabla... deabea deseara o sa ajung acasa, dar macar nu mai trebuie sa fac mancare azi :D... va pup si aveti grija de voi, pa.
p.s. sa nu uitati sa va uitati sa il vedeti pe micutul meu la eco de 19 saptamani (la bebe mic la eco)
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by andreap
[brGetutza,felicitari ptr.fundita albastra!
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Multumesc !
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Alysh spune:
"neata fetelor si de la noi!!! Am atat de lucru de servici si din pacate nu mai am asa mult timpo sa scriu, dar de citit, va citesc, asa pe fuga, dar sunt la curent cu absolut tot!
Andreap, parca am fi surori, eu as manca numai cartofi prajiti cu muraturi. Carne nu-mi trebuie de nici o culoare. Incerc insa sa mananc branza, iaurturi, cascaval, cate o leguma.....si sucuri.
Getutza, felicitari pentru baietel!!! Mai fetelor, hai, veniti si cu carucioare roz, ca n-or sa aiba baietii nostri cu cine sa iasa la plimbare in parc![]()
In privinta kg, eu n-am pus decat 200 gr in 16 saptamani.....dr era foarte ingrijorata, a zis ca nu-i normal, normal ar fi fost sa pun deja 3 kg. Sincer, eu ma bucur, cred ca bebe are de unde sa-si ia hrana. Ideea e ca nu mai mananc deloc cu pofta aia nebuna pe care o aveam inainte, ma gandesc ca d-asta n-am pus.
Alina
16+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Doamne ce preturi....mai,in mod normal,daca ar fi haine purtabile timp indelungat,as zice OK.dar cand stiu ca le port cateva luni apoi chiar ca 'ADIO'(fiind la al 2-lea)..ma oftic
.Si eu am dat pe niste pantaloni de stofa 90 ron.partea rea e ca am gramezi de haine de
de la Mariuca..anotimpul e gresit!
.Si la fel va fi si cu hainutele de BB:Mariuca toamna-iarna,BB2 vara...nu l-am programat bine
.
Petrecere 3 ani
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
mihaser spune:
Salut!
Gabitam iti urez si eu la multi ani, multa sanatata si o sarcina usoara cu un bebe sanatos si mancacios!
Vad ca incep baieteii sa apara la eco! Ce super! Abia astept sa vedem lista finala!
Diana multa sanatate si bafta sa se vada la eco pe 3 dec!
Cory asa m-am distrat cu fetitele alea! Vai de mine ce m-ar fi asteptat daca aveam fetita!
Getutza felicitari pentru baietel!
Va pup! O zi buna!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
inais spune:
buna dimineata tuturor!
Alina, gand la gand cu kg!
Eu dimineata m-am cantarit si am observat cu stupoare ca nu am luat decat vreo 400g. Cu alte cuvinte, chiar sub graficul de pe site-ul acela de pregnancy weight...Asta in 10 saptamani. Si mananc! Mananc si seara...nemaivorbind ca mananc dulciuri si fainoase in disperare...
Eu mai am pana merg la dr. (11.12) insa chiar o sa-l iau la intrebari...Oricum el nu m-a cantarit pana acum. M-am cantarit singura. Dar am fost la el cand aveam aproape 8 saptamani...si inainte de asta pe la vreo 4 saptamani. Nu stiu daca ar fi trebuit sa ma cantareasca. Eu ma gandesc ca da!
Nici tensiunea nu mi-a luat-o...mi-o iau eu acasa.
Daca stau bine sa ma gandesc, ma descurc destul de bine si singurica ![]()
La voi cum este?
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica pe
simonacip spune:
Getutza, felicitari pt baietel!!!
Andreiuta, pai portocale nu puteam minca deloc cind aveam greturi mari, nici chiar mere, daca mincam seara (cind mi-era mie mai rau) un mar vomitam imediat.
Fetelor, eu mi-am luat de la roccoco o fusta de raiat neagra, abia astept s-o imbrac cu cizme lungi si ciorapi de 70 deni e super...eu prefer fustele ...Preturile sunt enorme pentru cit d eputin le purtam, eu am dat 110 ron pe fusta, dar mi-a placut ca e cu banda elastica in fata, unii pantaloni aveau elastic la spate si nu-mi plac asa...
Dar am inteles ca la Mini Prix otopeni au pantaloni d egravi la 350.000, ceea ce-i super...
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Getutza, felicitari pt baietel!!!
Andreiuta, pai portocale nu puteam minca deloc cind aveam greturi mari, nici chiar mere, daca mincam seara (cind mi-era mie mai rau) un mar vomitam imediat.
Fetelor, eu mi-am luat de la roccoco o fusta de raiat neagra, abia astept s-o imbrac ci cizme lungi si ciorapi de 70 deni e super...eu prefer fustaele ...Preturile sunt enorme, eu am dat 110 ron pe fusta, dar mi-a placut ca e cu banda elastica in fata, unii pantaloni aveau elastic la spate si nu-mi plac asa...
Dar am inteles ca la Mini Prix otopeni au pantaloni d egravi la 350.000, ceea ce-i super...
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."