Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by SilviaPop
deci fetelor( incep cu concluzia), deci: cand creste uterul, cand se intind ligamentele, tb sa simtim ceva? ca eu am inceput sa ma sperii de la absolut orice. orice simt am senzatia ca e contractie si imi vine sa sar cu no-spa. voi simtiti ceva? ce senzatii aveti la burtica?
pup
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Deci o tensiune abdominala, si deci fiind mai mari, e si pe la buric, si mai lateral; deci contractiile nu stiu cum sunt, dar crampe la tushit/stranut mai apar dar rar. Deci nu stiu ce sa zic.
Si mai simti si ca te mananca pielea rau ca se intinde.17+
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
Pupik de la Onyx si Vlad
dienuca spune:
Va spun ce imi mai aduc aminte de la fii-miu: Burta nu prea durea, durea mai mult bazinul , jos. Il puneam pe tati-tati sa-mi faca masaj. Te mananca pielea tare tare. Iar contractiile ... nu aveti cum sa le confundati: sunt ca durerile menstruale, in zilele cele mai nasoale. In plus fata de durere, burta este tare, uterul de fapt. Iar voi acum trebuie sa simtiti bebelul; daca sta linistit, atunci sa va faceti probleme. Poti sa-i dai cu no-spa Silvia, cam la 6 ore, dar nu te impancienta. Uterul incepe sa faca exercitii de contractii dupa saptamana 30. dar daca ai crampe e musai no-spa, pentru ca crapmele pot genera contractii ale muschilor plati (abdominali) care pot induce contractii ale uterului. One more thing: cand simti ca ai o contractie, sau ai crampe, incearca sa nu pui mana pe burta: uterul se contracta simpatic la atingerea maniinii tale. Cel putin nu inca. Uterul e mic, iar o mica contractie il afecteaza in intregime.
Doamne, nu-mi vine sa cred ca inca mai tin mite.
Dupa cum bine vedeti, nu mai am nimic. Asta se intampla de vreo jumatate de ora. Chiar imi este foame putin, dar nu cred ca o sa ma hazardez sa mananc ceva. Azi am mancat ... o jumatate de ciorba si o prajitura ... aaa si niste bomboane de ciocolata. Si am baut 1 litru de apa ca atat am putut.
Noi suntem inca prea mici sa vedem ce suntem. Bineinteles am sentimente contradictorii, ca si la prima sarcina. Sunt plina de spumele marii si-mi ies din pepeni foarte usor. In bucatarie nu am mai intrat de ... ceva timp. AM incercat sa spel vasele, dar fara succes. Noroc ca mi le spala bona.
Va pup si ne mai vedem
Diana 8+
http://bd.lilypie.com/JszAp2.png
dienuca spune:
Conform acetui link se pare ca vom avea o fetitza.
Super. mai ales ca Raresh si-a exprimat foarte clar dorintza: mama eu vreau un frate. Mai mare. Dupa explicatii care au durat ceva timp, a renuntat la mai mare dar frate sa fie. Iar eu ma duc acum si ii dau vestea ca va avea o suri mica.
Sper doar sa nu se cafteasca (prea tare).
Parca am inviat si eu un pic.
Va pup
CamiM spune:
Salutare , salutare!!
dupa cum vedeti am inviat si noi dupa ceva pauza.. mai da mare dependenta mai da forumul asta.. stateam ca pe ghimpi. Of corse
ca am citit tot ce s-a scris.. nu ca as retine prea multe(neuronu' bata-l vina
) da' sper sa stau mai bine pe baricade de acum incolo..
Noi facem bine( dupa lupte cu migrene si dureri de spate si de burtica).. hmm deja m-am obisnuit sa am ceva mai tot timpul.. noroc ca moralul este inca sus
.
Am fost la control acum o saptamana si totul pare ok, inimioara de bebe are 152 batai pe minut( conform superstitiilor inca o fetita..
pentru noi) dar mai sigur poate vom afla in decembrie pe 14 cand avem ecografia morfologica.. numai de o vrea sa stea la poza..
Eh..numai sanatoasa(sanatos) sa fie.
Felicitari
celor care au aflat deja ( fericitelor!!!.. nu mai stati ca pe ghimpi ca io una mooor de curiozitate..
)si bun venit fetelor noi!!
Cami
15+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:

Muuuulti ani traiascaaaaa , multi ani traiassca..laaa multi ani !! la multi ani Gabitzam si Bibicad!!!

Cami
15+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
gabitzam spune:
Multumesc, Cami 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
Gata fetelor, e gata filmuletul, puteti si voi sa il vedeti mai jos, la link-ul "bebe mic la eco" !
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
alra spune:
quote:
Am fost acasica la masa si l-am vazut pe Vlad, este mai bine, mi-a spus ca n-a mai vomitat deloc si ca a baut apica incet incet. I-am dat sa manance niste piept de pui fiert si cu garnitura de cartofiori fierti cu branzica rasa si paine prajita. A mancat un pic si i-am zis ca mai tarziu sa-i ceara lui papi sa-i mai dea ceva.
Va invidiez ca stiti deja ce o sa aveti! Eu mai am pana pe 20 decembrie ca sa-mi spuna ce este. V-ati orientat deja la carucioare? Eu as vrea sa iau unul care se potriveste si ca scaunel pentru masina, imi recomandati vreo marca?
Pentru cand deja sta in fundulet il am pe cel de la Vlad cu 3 roti.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
Eu cochetam cu Jane (o marca spaniola) pt Laura. Poti alege diferite modele de schelet cu 4 sau 3 roti si apoi poti alege fie varianta landou + scaun de masina Rebel sau numai scaun de masina Matrix, asta ultimu fiind o chestie revolutionara care poate fi folosit si ca landou si ca scaun de masina (se indoaie de la mijloc). Dar ca orice chestie revolutionara e foarte controversat pe review-uri. Unii zic maaama ce chestie, altii zic aoleu ce belea. Singura prb cu acest scaun e ca nu se potriveste pe caruciorul de supermarket si ca nu il bagi usor in spate intr-o masina mai mica.
Dar poti lua pur si simplu carutul cu scaunul Rebel, caci de landou nu ai musai nevoie, carutul lasandu-se complet plat
Bafta!
Eu problema carutului o consider una extrem de complexa si nu stiu inca modelul "ideal"
Diana79 spune:
Gabitzam la multi ani si de la noi. Sa fi sanatosa si sa porti cu placere raiatzii pe care ti i-ai luat.
Cami bine ai revenit. Cum petreci de Thanksgiving day??
fetelor va felicit pe toate care ati aflat ce este bebe din burtica.
Noi azi am fost la control, bebe era bine ii batea inimioara cu 134 de batai doctora a spus ca-i f bine. si am facut un nou test de sange si gata mai avem unul cel de diabet si am scapat. doamne ajuta sa fie bebe bine, mie una mi-e tare frica cand imi ia sange.
pe 3 dec aflam si noi ce este daca bebe vrea sa ne arate.
Numai bine tuturor.
Diana
16+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simona,asa e,sanatos sa fie!Eu pe Mariuca am simtit-o clar pe la 18-19 sapt.
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
scuze, am corectat mesajula cum, nu pe david l-am simtit la 14 sapt, ci pe al doilea...
Ma grabeam sa-ti raspund ca eram pe fuga..pe david tot asa...16-17..cam asa.
in ce priveste apetitul...nici la mine nu prea exista, dar noi avem un program cit de cit, ca daca lasam lucrurile la voia intimplarii...uitam si cine mai suntem...Si asa ne vedem destul de putin, asa ca mai mult sotul (ca deh...) a stabilit asa un program si eu l-am acceptat tacit...si asa dupa ce se va naste bb....vom lua o pauuuzaaa binemeritata
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."