Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
inais spune:
Gata, gata...am inteles...numai ca imi suna telefonul si n-am mai apucat sa-ti confirm!
Multumesc!
pana ne vom strange in brate
...adica pe
gabitzam spune:
Multumesc frumos tuturor fetelor pentru urari!
Azi am avut liber de ziua mea de la servici si am fost prin oras. Mi-am luat raiati de gravida de la magazinul de la Sf.Gheorghe. Au lucrusoare dragutele. Si a trebuit sa-mi mai iau un sutien ca ies la inaintare cam tare de la o vreme
Am stat si eu linistita intr-o librarie si am pipait cartile ca lumea, mi-am si luat doua. Si cum m-a prins prinzul in oras am si intrat la un restaurant si am mancat. Si am baut si o bere. Fara alcool
Adevarat rasfat.
Andrei a ramas acasa cu bona, n-am avut grija lui.
A sunat toata ziua telefonul cu urari si felicitari.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Multumesc frumos tuturor fetelor pentru urari!
Azi am avut liber de ziua mea de la servici si am fost prin oras. Mi-am luat raiati de gravida de la magazinul de la Sf.Gheorghe. Au lucrusoare dragutele. Si a trebuit sa-mi mai iau un sutien ca ies la inaintare cam tare de la o vremeAm stat si eu linistita intr-o librarie si am pipait cartile ca lumea, mi-am si luat doua. Si cum m-a prins prinzul in oras am si intrat la un restaurant si am mancat. Si am baut si o bere. Fara alcool
Adevarat rasfat.
Andrei a ramas acasa cu bona, n-am avut grija lui.
A sunat toata ziua telefonul cu urari si felicitari.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
O adevarata zi de rasfat pt tine ! sa fie si mai frumoasa in continuare !
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
ggaby spune:
diana79 iti multumesc pt voturi la concursul miss odiseea sarcinii si iti urez multa bafta si o sarcina usoara!(ca a mea) Eu sunt pe ultima suta de metri peste 3 sapt soseste micutul meu!
ggaby +37
Getutza81 spune:
Merg la o plimbarica, sper cand vin sa se fi incarcat filmuletul si sa il vedeti si voi pe bebe meu...
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
onyxg1998 spune:
Am fost acasica la masa si l-am vazut pe Vlad, este mai bine, mi-a spus ca n-a mai vomitat deloc si ca a baut apica incet incet. I-am dat sa manance niste piept de pui fiert si cu garnitura de cartofiori fierti cu branzica rasa si paine prajita. A mancat un pic si i-am zis ca mai tarziu sa-i ceara lui papi sa-i mai dea ceva.
Va invidiez ca stiti deja ce o sa aveti!
Eu mai am pana pe 20 decembrie ca sa-mi spuna ce este. V-ati orientat deja la carucioare? Eu as vrea sa iau unul care se potriveste si ca scaunel pentru masina, imi recomandati vreo marca?
Pentru cand deja sta in fundulet il am pe cel de la Vlad cu 3 roti.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
la multi ani, gabitzam, si felicitari pt zi. Chiar frumos sarbautorita!
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
SilviaPop spune:
deci fetelor( incep cu concluzia), deci
: cand creste uterul, cand se intind ligamentele, tb sa simtim ceva? ca eu am inceput sa ma sperii de la absolut orice. orice simt am senzatia ca e contractie si imi vine sa sar cu no-spa. voi simtiti ceva? ce senzatii aveti la burtica?
pup
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
deci fetelor( incep cu concluzia), deci: cand creste uterul, cand se intind ligamentele, tb sa simtim ceva? ca eu am inceput sa ma sperii de la absolut orice. orice simt am senzatia ca e contractie si imi vine sa sar cu no-spa. voi simtiti ceva? ce senzatii aveti la burtica?
pup
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Deci o tensiune abdominala, si deci fiind mai mari, e si pe la buric, si mai lateral; deci contractiile nu stiu cum sunt, dar crampe la tushit/stranut mai apar dar rar. Deci nu stiu ce sa zic.

17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
chinabulina spune:
vad ca nu sunt singura care nu prea doarme
... acum vreo 2-3 saptamani eram ca o leguma, as fi dormit non-stop... acum... adorm pe la 22, ma trezesc sa merg la baie pe la 00.30 si gata!!! nu mai pot adormi
... si, dupa ce ma foiesc mult si bine pe toate partile (degeaba
), ajung, bineinteles, la telecomanda... si ma uit la filme, desene animate, talk-show-uri, emisiuni culinare, etc... stiti cate poti vedea noaptea la tv? n-as fi crezut
... si la 6 suna ceasul (asta ca sa-mi aminteasca sa ma dau jos din pat, ca de treaza oricum sunt treaza), iar la 7 sunt la munca...
14+, posibil 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png