Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
kalosalina spune:
Multumesc fetelor de lamuriri. Sper sa obtin si eu acest salariu...
Littlebig, Clauditza bine ati venit in clubul zuzelor! Sa aveti in continuare sarcini usoare si bebei sanatosi! Scrieti mai repede 10 mesaje ca sa scapati de moderare.
A venit Bebica!!!
30+
irinouka spune:
salutare si de la noi!
Littlebig, Clauditza, bine-ati venit, va asteptam cu cat mai multe mesaje!
fetele, azi m-am dus si eu ca o floare la resurse umane ca sa le intreb, vezi-doamne, cum se calculeaza salariul mediu pe unitate. a fost o faza ca in filme, trei madame (eu si ele doua) clipind "nevinovat" si facand pe nestiutoarele. eu ma faceam ca nu stiu decat in mare, asa, despre modificarea legii si acest salariu pt mame, ele se faceau ca n-au auzit in viata lor de el. a fost mortala scena, merita filmata!
pana la urma le-am indrumat eu unde sa caute (art. 51, blabla) si ele, senine, au zis ceva de genul "mmm, daaaaaaaaaa, o sa ne uitam si noi, sa vedem, nu am auzit pana acum de modificarea asta..."
sa vedem ce vor gasi. :-) si, mai ale,s ce va urma.
pana acum au fost f dragute si m-au ajutat mult. sa vedem de-acum incolo.
pup zuzele, o zi frumusica foc s-aveti!
irina 32 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Irinouka, eu merg pe blat! Dupa ce nasc, le servesc frumusel o cerere, pe care, cel mai probabil, o sa o duca sotul meu la firma, anexez certificatul de nastere si aia e! N-am chef sa le dau idei si sa se apuce sa modifice ceva sau sa faca contract colectiv de munca pana atunci.
Astea-s legile? Trebuiesc respectate. Daca nu stiti voi, fetele destepte de la hr, invatati, documentati-va! Aerele nevinovate mergeau pe vremuri. Acum avem drepturi!
I'm bad, I'm really bad!
quote:
Originally posted by irinouka
salutare si de la noi!
Littlebig, Clauditza, bine-ati venit, va asteptam cu cat mai multe mesaje!
fetele, azi m-am dus si eu ca o floare la resurse umane ca sa le intreb, vezi-doamne, cum se calculeaza salariul mediu pe unitate. a fost o faza ca in filme, trei madame (eu si ele doua) clipind "nevinovat" si facand pe nestiutoarele. eu ma faceam ca nu stiu decat in mare, asa, despre modificarea legii si acest salariu pt mame, ele se faceau ca n-au auzit in viata lor de el. a fost mortala scena, merita filmata!
pana la urma le-am indrumat eu unde sa caute (art. 51, blabla) si ele, senine, au zis ceva de genul "mmm, daaaaaaaaaa, o sa ne uitam si noi, sa vedem, nu am auzit pana acum de modificarea asta..."
sa vedem ce vor gasi. :-) si, mai ale,s ce va urma.
pana acum au fost f dragute si m-au ajutat mult. sa vedem de-acum incolo.
pup zuzele, o zi frumusica foc s-aveti!
irina 32 Rares
nemary spune:
quote:
Originally posted by clauditza23
buna fetelor!sunt noua pe aici,si as avea nevoie de ajutorul vostru ca sa vb despre viitori nostri copilasi:)).sunt o viitoare mamica de 23 de ani si am in burtica o fetita de 26 saptamani!sunt cea mai fericita atunci cand mogaldeata mea da din picioruse
Bine ai venit, Clauditza
te steptam cu mai multe mesaje. sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa.
Mari 30 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Astea-s legile? Trebuiesc respectate. Daca nu stiti voi, fetele destepte de la hr, invatati, documentati-va! Aerele nevinovate mergeau pe vremuri. Acum avem drepturi!
I'm bad, I'm really bad!
asta asa e! bine spus. la noi fiind o suma atat de mica chiar te suna sa vii sa faci cererea respectiva.
Mari 30 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
m-da, buna strategie, creata, asta cu mersul pe burta. acu', dac'am apucat sa ma duc peste ele, sa vedem ce-o sa iasa asa. cu cerere oricum se va lasa. :-)
oricum, mama ma-sii, nu imi imaginam ca o sa am atatea tangente cu HR in perioada asta. si am nevoie de ele, fir-ar! pt ca, daca ar fi dupa lege, ar trebui ca in pre/postnatal sa mi se dea 85% din ce am pe cartea de munca, nu si din drepturile de autor. iar ele o sa-mi treaca tot salariul pe cartea de munca in perioada asta, ca sa inteleg ceva din bani. si pe urma, cand o sa stau acasa dupa cele 42 de zile, voi figura ca muncesc si o sa-mi iau si salariul de pe cartea de munca si drepturile de autor. asa ca pe cat posibil incerc sa nu le pun in fata faptului implinit la povestea cu acest salariu mediu pe unitate. usurel-usurel, fiecare tre' sa lase un pic de la el si om ajunge intr-un punct unde sa fie toata lumea multumita. :-)
irina 32 Rares
danybv spune:
Buna fetele.
Littlebig, Clauditza, bine ati venit in clubul nostru.Sa aveti sarcini usoare in continuare .
Creata 2008, referitor la nasterea prin cezariana .Cel mai bine este daca se poate naste normal sa se faca acest lucru : este bine si pentru mama , corpul se reface repede dupa o nastere normala.Pe cand la cezariana corpul isi revine mai greu si toata viata exista mici disconforturi: nu ai voie sa ridici , la schimbare de vreme ai dureri la operatie, in Ro nu poti sa faci decat 3 copii prin cezariana.Sunt foarte multe mame care de frica durerilor nasterii recurg la cezariana si asta este o greseala de care binenteles el nu-si dau seama atunci.Dar pe urma dupa ceva timp regreta ca au ales sa nasca asa (cezariana).Atunci cand exista probleme medicale este indicata cezariana.
danybv32Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
alinaatudor spune:
Buna fetelor...greu mai recuperez..chiar daca intru o data pe zi..tot imi scapa atatea lucruri..
Sa vedeti ce sunt...ma bag sa votez burticile noastre..si...vad ca trebuie sa dau note..hmm..si am crezut ca nu pot da maxim la toate..si pana m-am prins..am dat primelor 2 fete cu cate un punct mai putin..am crezut ca se poate acorda o nota doar o singura data...hmmmm..asa ca..va intreb...pot vota de mai multe ori..sau o data pe zi..sau numai o data...cum fac?
Noilor fete venite...welcome...va pupam..si sa stiti ca eu una sunt dependenta de aceasta odisee...fetele de aici sunt cele mai tari..pe bune..nu va mint...
Nemary...mersi mult de offlineul de pe messenger...nu am mai intrat aseara...am asa o nebuloasa legata de concedii, de maternitate, medical prenatal...bla ..bla ..bla...O sa ma mai interesez...dar asa ce scraba imi face ce cred ceu ca o sa gasesc incat..imi e si sila sa caut..
Mai fetelor...stiti angoasa mea cu banii..ce facem noi cu un salariu...dar cand ziceam ca sunt angoasata ...nu ma gandeam ca nu o sa am nici cei 6 mil...cum puii mei sa ti-i dea cu intarziere...pai..ce...copilul mananca..numai cand vor kktii astia..pai...ce naiba faci in perioada aia...stai si fluieri..aaa.daaa...trebuia sa astept sa fac un cont frumos in banca si apoi sa raman gravida..ca sa am de unde lua cat timp imbecilii se gandesc daca merit sau nu mila lor blagoslovita...A...daca as putea si eu sa ma gandesc cateva luni inainte sa le platesc impozitul...vai..cata injuratura am zis acu in gand
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 27 si Stefania
gattasalvaje spune:
Sal'tare zuzele !
Cum va simtiti azi ?
Pe mine ma omoara in continuare arsurile , nus' ce am de vreo 2 zile
Vroiam sa va intreb daca voi papati Danone ? Eu am descoperit orezul cu lapte si cu ciocolata Danette si numai asta as manca , insa am vazut ca are guma de guar si stiu ca au fost discutii pe tema asta , cu Danone Delicios retras de pe piata. Nu-mi mai aduc aminte care era faza si m-am cam speriat cand am vazut ce scrie pe cutie . Ma gandesc totusi ca mai bine mananc Danone decat cremwusti si mezeluri...voi ce ziceti ?
33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
Littlebig, Clauditza, bine ati venit! Scrieti repede primele 10 mesaje ca sa scapati de moderare si sa le putem vedea si noi in timp util! Altfel exista riscul sa credeti ca nu va bagam in seama si nu e adevarat Daca vreti pe listuta scrieti-ne data voastra de nastere, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii puiutzilor vostri!
Alinatudor la noi la Cta, ca sa nu existe riscul sa primesti banii pe CIC dupa mai mult de 2 luni exista vechiul si "bunul" obicei ca atunci cand depui dosarul la primarie sa ii duci lui tanti aia care ti-l primeste o "atentie" ca sa aiba grija sa iti trimita dosarul la Directia de Munca imediat si sa nu astepte nu stiu cate transe. Si pe urma dupa ce ai aflat ca dosarul tau a ajuns la Directia de munca sa mergi si acolo cu o "atentie" ca sa aiba grija sa nu uite si sa ti-l puna imediat in plata Traim in Romanica si degeaba se faca campanie sa nu dai spaga, cand e vorba de copilul tau nu te mai uiti! Eu asa gandesc!
Creata si Danybv, exact asa am simtit si eu dupa ce am vazut filmuletul cu cezariana, ca nu as face in vecii vecilor de buna voie, numai nevoita!
Gatta, problema cu guma de guar de atunci cand a fost retras de pe piata a fost ca s-a crezut ca depasea limita admisa. dar daca ne gandim ce se baga in mezeluri si conserve, cu ce chimicale sunt tratate fructele si legumele, o luam razna sau nu mai mancam nimic.
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!