Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka, la noi se dau si drepturile de autor in pre si post natal, adik alea 126 de zile. asa au decis astia pe aici .. voi lua 85% din brut cartea munca si 100% drepturile de autor .. la noi parca e un virus cu sarcina .. avem foarte multe mamici si viitoare mamici .. sper sa nu schimbe astia politica cu acordarea drepturilor de autor!

mie una mi s-a luat de serviciu .. abia trag de mine, dar nu am ce face. am spus ca daca tot pot, sa fac un efort sa vin .. abia astept ziua de 6 decembrie .. atunci intru in CO 10 zile (ca oricum 7 era zi libera la mine) .. mai raman 6 zile din decembrie, pre-natal .. nu stiu daca oi putea sa le combin pe colegele mele sa-mi tina locul intr-un fel si sa incep practic cele 126 zile pe 1 ianuarie .. vedem ..

bun venit noilor fete si bebei sanatosi si frumosi!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Gatta..eu cred ca in perioada asta putem manca orice..numai sa nu facem un obicei..adik..nu e problema daca mananci danone..daca nu o faci in fiecare zi..asta cred eu...ideea e ca...in viziunea mea..produsele danone sunt cam artificiale..asa ca mai bine iti faci singurica orez cu lapte...sau fidea cu lapte..pui scrotisoara si coaja de lamaie pe deasupra..le pui in boluri..le bagi la frigider..si ..sa vfezi ce bune sunt:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

gatta, dar poti sa mananci crenvuresti .. cu conditia sa nu-i papi cruzi sau semi-facuti .. trebuie fierti bine! cat despre mezeluri .. eu am mancat la greu .. daca ai facut toxomplasmoza, eu stiu ca nu mai sunt probleme cu, consumarea acestor alimente ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stii cum e... Daca e in interesul meu, fac scandal la greu! Daca ma ajuta si ei si lasa putin de colo, putin de dincolo, atunci mai inchid si eu ochii. Eu nu am de ce sa inchid ochii, ca nu sunt platita pe drepturi de autor si am toti banii pe cartea de munca. Deci acum e in interesul meu! Depinde de care parte esti a problemei! Hahaha!

quote:
Originally posted by irinouka

m-da, buna strategie, creata, asta cu mersul pe burta. acu', dac'am apucat sa ma duc peste ele, sa vedem ce-o sa iasa asa. cu cerere oricum se va lasa. :-)
oricum, mama ma-sii, nu imi imaginam ca o sa am atatea tangente cu HR in perioada asta. si am nevoie de ele, fir-ar! pt ca, daca ar fi dupa lege, ar trebui ca in pre/postnatal sa mi se dea 85% din ce am pe cartea de munca, nu si din drepturile de autor. iar ele o sa-mi treaca tot salariul pe cartea de munca in perioada asta, ca sa inteleg ceva din bani. si pe urma, cand o sa stau acasa dupa cele 42 de zile, voi figura ca muncesc si o sa-mi iau si salariul de pe cartea de munca si drepturile de autor. asa ca pe cat posibil incerc sa nu le pun in fata faptului implinit la povestea cu acest salariu mediu pe unitate. usurel-usurel, fiecare tre' sa lase un pic de la el si om ajunge intr-un punct unde sa fie toata lumea multumita. :-)

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Clauditza si Littlebig , bine ati venit !

Felicia , vad ca mai iesi din cand in cand dupa canapea sa ne saluti , insa nu ne mai zici nimic despre tine ? Salutare si tie !

Eu m-am ocupat azi sa-mi organizez lista de cumparaturi pentru spital si pt primele zile acasa cu bebe , la modul ce tb. sa iau de la farmacie , dupa ce sa mai ma uit la Expo Baby in decembrie , ce mai tb. sa iau de la hypermarket , etc.
Si eu am o dilema , daca merita sau nu diferenta de bani intre o pompa manuala si una electrica. Din ce am mai vorbit cu mamici , este greu in primele zile sa te mulgi , insa te obisnuiesti repede si in scurt timp potu sa nici nu mai ai nevoie de pompa pt ca merge si manual. Pompa este buna in special pt desfundarea canalelor , dupa care , lapticul poate sa iasa f. usor. Sincera sa fiu , cred ca este f. nasoala senzatia de muls cu pompa electrica ...n-am incercat , insa asa cred .

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta...problema cu produsele danone de care pomenesti tu (adica si orezul, si iaurtul cu fructe, si danette - pe asta l-am pus de la mine) este ca au un foarte mare continut de grasimi si mai ales de zahar. mai corect, de zahar si de grasimi. nu zic ca sunt mai buni crenvurstii, zic doar de ce nu sunt grozave astea de care ziceai.

pup

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Gatta..eu cred ca in perioada asta putem manca orice..numai sa nu facem un obicei..adik..nu e problema daca mananci danone..daca nu o faci in fiecare zi..asta cred eu...ideea e ca...in viziunea mea..produsele danone sunt cam artificiale..asa ca mai bine iti faci singurica orez cu lapte...sau fidea cu lapte..pui scrotisoara si coaja de lamaie pe deasupra..le pui in boluri..le bagi la frigider..si ..sa vfezi ce bune sunt:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Da , idee buna sa-mi fac singura orez cu lapte , insa , se pare ca sunt antitalent la desertul asta ...am incercat de cateva ori si ba mi s-a prins de fund si a iesit afumat , ba nu s-a fiert , ba a sazut laptele si a iesit tare beton...nu stiu frate sa dozez cantitatile...In rest , imi reusesc destul de bine mancarurile , insa cu orezul nu le am de nicio culoare.

33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

gatta, eu am fost mai harnicuta .. ptr bagajul meu de spital am aproape tot .. imi mai trebuie trusa ptr epidurala .. am luat cate ceva si ptr bebe (spital si acasa) dar mai am o gramada de chestii ptr pitika. si eu mi-am printat listutele si astept baby expo!

cat despre pompa .. nu stiu daca sa-mi iau sau nu .. oricum, daca e sa am nevoie, eu o sa merg pe pompa manuala de la avent ISIS cu sistem de stocare VIA .. sorei mele i-a fost extrem de folositoare pompa ptr ca bebe e foarte lenes si nu suge tot .. astfel, mai ramane laptic si risca sa faca furia laptelui ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Clauditza si Littlebig , bine ati venit !

Felicia , vad ca mai iesi din cand in cand dupa canapea sa ne saluti , insa nu ne mai zici nimic despre tine ? Salutare si tie !

Eu m-am ocupat azi sa-mi organizez lista de cumparaturi pentru spital si pt primele zile acasa cu bebe , la modul ce tb. sa iau de la farmacie , dupa ce sa mai ma uit la Expo Baby in decembrie , ce mai tb. sa iau de la hypermarket , etc.
Si eu am o dilema , daca merita sau nu diferenta de bani intre o pompa manuala si una electrica. Din ce am mai vorbit cu mamici , este greu in primele zile sa te mulgi , insa te obisnuiesti repede si in scurt timp potu sa nici nu mai ai nevoie de pompa pt ca merge si manual. Pompa este buna in special pt desfundarea canalelor , dupa care , lapticul poate sa iasa f. usor. Sincera sa fiu , cred ca este f. nasoala senzatia de muls cu pompa electrica ...n-am incercat , insa asa cred .

33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

gatta, vesti foarte multe nu am in plus fata de ceea ce stiati deja. Sarcina evolueaza foarte bine, bebelusa mea e foarte activa, chiar si noaptea da din picioruse ca o sportiva adevarata, e foarte energica ceea ce cred ca e un lucru bun, saptamana viitoare (cred) o sa fac analizele pentru trim. III si o sa merg si la eco si atunci o sa va spun mai multe despre mine. tuturor!

Felicia, 27+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Felicia, nu prea intri pe la noi Bine oricum ca ai vesti bune despre tine si bubulina!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput